LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ANDA TARE FAZA CU CAPACELE,cam asa face si daria dar ea are alte preferinte sticle pet goale cu care bate in parchet pana te asurzeste,bine ca nu sunt vecini mai batrani sub noi,ca nu ar rezista,iar la bibe mananca in timp ce studiaza papusa ,pana la jumatatea bibelui iar apoi trece la studiul pantofiorului(am o pereche mai mari care ii vor veni cred ca la 2 ani,asa ca pana atunci ii fol la servitul mesei)iar in scaunul de masa cand papa trebuie sa iau cosul cu jucarii langa mine si sa le pun pe rand pe masa si apoi sa le adun de pe jos,asa ca fiecare cu tabietuile lui,aaaa si nu cumva sa inchid tv-ul ca nu mai mananca deloc

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!

Ne-am intors de la dr. dar n-am facut vaccinul ,ca era frig rau la policlinica ,pun centrale sau asa ceva si n-au caldura ,asa ca vine dr. joi acasa sa-l faca ,ea ne-a zis sa facem Pentaxim si ROR in acceasi zi ,a mai facut cineva asa??Ati folosit Pentaxim-ul pina acum???
Anda ,sta bine in masinuta ,nu prea are cum sa cada dar sa fii mai linistita ii poti lega centurile de sigurata ,ii place tare mult!
maria_alexia,da e Chicco masinuta !
Catutza,am dat 360 000 lei pe costum ,erau si de fetite ,tare frumusele ,banuiesc ca sint si-n Colentina!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello di de la noi.
Am fost ieri in mare viteza si singura -Feli, de-aia nu am mai dat nici un semn, in Cora si Careefour.

Ofertele sunt mai mult pe pliante, ca la fatza locului nu m-a impresionat nimik. La Cora, tricicleta Disney dupa care m-am dus chitita e in loc de 2 mil, 2.200.000 dar asta nu ar fi mare lucru, dar e o porcarie cu roti din cel mai ordinar plastic, deci am zis pas.

In schimb i-am luat carucior Disney de papusi pentru impins - asta cadou de Mos Nicolae si....nebunia mea: set de trenulet cu sine care se monteaza etc, cadou de Craciun. L-am vazut, stiu ca e de peste 3 ani,dar cred ca pe fii-mea o va fascina trenuletul care merge singur si trebuie sa treaca printr-o gramada de prostii cu forme de dinozauri, asa ca ...l-am cumparat.

In rest, toate bune daca putem spune asta dupa ce am stat aseara 45 de minute s-o adorm...Macar a dormit noaptea bine, deci tot e ceva. Asteptam dintele nr 6 si cred ca vom cumpara si un Dentinox. Feli, cam cat costa, sa vad daca merita banii?

Cu Revelionul, din pacate am zis pas si la ala, ca necesita investitti financiare pe care starea mea de faliment nu si le poate pemite pe moment.Asa ca voi putrezi alaturi de plodul iubit acasa, la socrii.

Cam atata despre noi. Miercuri incep facultatea si sunt full-full de lectii, teme, referate, lucrari etc, asa ca clar voi intra mai ra.

Pup fetele dragi si bebelacii aferenti!

PS - Madutza - stiu de varianta asta de facut ambele vaccinuri impreuna si io personal + toate persoanele cu profil medical cunoscute de mine au zis ca sa NU FACEM ASA. Ce rost are? io te-as sfatui sa faci acuma Priorixul - ca tot am auzit ca ar fi iar epidemie - si peste o luna de la vaccinulasta il faci pe cel clasic de un an. Io una nu le-as imbina. Imbinatul lor e subiect controversat, poti cauta la Parintii intreaba inkurile, sunt multe dezbateri acolo.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mutumim de urari, Dariuca si cu Ela de la noi.

A, facut petrecerea sambata, vreau sa va spun ca a iesit grozav. Pe cat de stresata am fost pe atat de bine ne-a iesit. Dimitrie s-a jucat pana a cazut din picioare, era topogan cu mingiute din alea multe in piscina, chestie din aia pe care sari, ca o trambulina, leagan, saltele, un fel de pat care se mula dupa corpul tau cand te asezai pe el, castele de burete,... toate minunatiile. Super va spun. Am sa pun si poze.

Cu ocazia asta am taiat si motul. Sa va spun ce a ales domnisorul:
stetoscop
papiota de ata (semnifica durmuri multe, o sa calatoreasca mult)
bani astia s-au lipit de manuta lui

am incercat sa il mai punem sa aleaga, dar nici o sansa... gagiul s-a servit cu ce i-a trebuit si gata.
A primit o groaza de cadouri si e incantat de absolut toate.

Cam asta a fost la noi, la petrecere. Astazi vom sarbatori in familie, voi pregati o cina mai speciala si cu el si cam asta o sa fie.O sa mai vina si cativa prieteni restantieri, ce nu au putut ajunge sambata, dar astia pe rand vor fi, pana la cina.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare fetelor !

noi de la ziua lucusorului am fost tare ocupati si d-aia n-am mai intrat pe forum; adica sunt foarte stresata cu serviciul; bona mi-a dat teapa, adica vin, vin si n-a mai venit ... bleah, simt ca innebunesc din punctul asta de vedere.
m-am uitat pe poze in ultima vreme; toti bebeii au crescut, s-au schimbat (eu ma uit mai rar) si sunt niste frumosi, ce sa mai vorbim ...
ma duc sa caut o firma care face verificari metrologice, ca nici nu ne-am mutat de 1 luna si s-au trezit astia de la bloc ca trebuie sa ne verificam apometrele ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Despre noi nimic nou, ne-am revenit total la copilul cuminte pe care il stiti. Mancam, ne jucam, dormim, trancanim non-stop cu si fara intzeles, de mers...doar tinut...dar...asta e.

Va pup ca ies afara!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki stai linistita ca oricum nu veneam, ti-am zis ca vine sora-mea cu un verisor pe care nu-l vazusem de 6 ani.
Carutul de la Disney l-am ochit si eu, dar tati a zis sa-i luam jucarii mai mici, ca e casa full. Nici Doru nu a fost incantat de tricicleta, motivul fiind tot rotile. De asemenea, m-a dezamagit si cu aspiratorul de la fidelizare ce daca e Black and Decker, cica e de cea mai mica putere posibila Ete na, tot il iau.

Mai, acum sa nu ma injurati cu dentinoxul, eu am zis ca mie mi se pare ca functioneaza si Mirabilis ma intreba unde l-am gasit ca cica nu se mai importa la un moment dat, dar deh, acum nu sunt firma productoare ca sa va zic ce contine si sa garantez efect asupra tuturor gingiilor

Si noi avem 2 dinti rasariti bine de tot, alti 2 abia au spart gingia. Toti sus! In ritmul asta, peste cateva luni o scot la shaorma

Ps: si acum sa incepem sa-i stresam cu telefoanele pe cei de la alocatii...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki,nici nu's de acord sa le facem pe amindoua odata dar dr. asta de familie n-a mai facut Priorix si a zis ca ea vrea sa-i fac ROR-ul dar a zis ca si asta de un e important ,nu stiu ce sa fac ,sa fac acum Pentaxim-ul si peste o luna ROR-ul??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Intram si noi sa va salutam, ca acu' o luam la plimbarica, e un soare tare frumos aici!

Madutza tin pumnii la vaccin!

Catutza si voua bafta!

Fee si Meems insanatosire rapida va doresc! Meems ce pacat ca nu ati fost in forma de ziua curcii ( tare traducerea lui anamari!!)

Ina wowwww ce de cadouri si ce de organizare pe tine! Da' nu puteai reunii invitatii la aceeasi ora ca sa nu fie pun-te masa ridica-te masa...Hmmmm lui Phil i-ar fi fost de neconceput un asemenea "orar":))
Pozici ceva?

Ela bravo pt pasii Ukai!!!Sunteti fete mari ce mai.

Gata va las ca imi plangoceste missa aici in cap, ma duc sa o scot afara!
Pup fetele

Ah, uitasem aseara am facut pt prima data sarmale...va spun diseara daca au fost bune!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pana sa pun si eu un pilaf la cuptor, sa mai scriu dou aimpresii.
Ina, ai o printesa suuuuperba, sa-ti traiasca, aveti o familie tare frumoasa, George e topit si el dupa fata. Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de bucurii.
Canuta, sa va fie de bine petrecerea si aniversare frumoasa si azi!
Ela, bravo pt miscareata independenta!

Mai, ma bagati in boale, ia dati o poza cu caruciorul ala pt papusi, ca io oscilez la cadoul pt craciun intre carucior si balansoar. Ma gandesc la carucior ca poate se foloseste de el si la mers, ce ziceti?
Poate-i mai bine ca nu avem asa oferta in Iasi, sa nu mor in fata rafturilor cu jucarii

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput