LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
FELICIA iti trebuie o declaratie cu motivele pt care nu ai luat pina acum alocatia(la noi a fost o cerere tip care cuprindea si decl.) si certificatul fetei in original,pt a demonstra ca nu o ia sotul tau sau tu, dar la alta adresa.
N-am inteles de ce te-au trimis la protectia copilului? Nu se depune la primarie?
Va pup.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare fetele!!

Va obosim si noi nitel :) ,inainte de a merge la nani ,n-am putut intra de vreo 2 zile ca am bintuit non stop in cautarea cadoului pt. pitic ,in cele din urma am gasit ,de fapt am luat dar nu's prea incantata ,lui ii place dar mi-as fi dorit altceva ,uitati aici:http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/album/576460762352158775/photo/294928803782406241/2. ,i-am luat din nou o gramada de hainute ,costum de Mos ,e tare misto ,au si pt fetite in Carrefour ,i-am facut o poza pt. cine e interesat ,la semnatura ..
Maine mergem la vaccin ,mi-e tare frica ,pina la urma nu stiu daca facem Priorix-ul sau cel de un an ,sa vedem ce zice dr. de familie !!
Va pup si fug la somn !

P.S. Avem poze noi la semnatura ,,noimebrie 2006''

Noapte buna!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madutza, super achizitiile, sa le foloseasca sanatos!
Masinuta e Chicco? (se zareste ceva intr-o poza dar nu sunt sigura...) De unde si cu cat, pls ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna fetelor
am deschis aici subiectul pt SCUMPUL MEU GINERICA,sper sa-mi fi si reusit
LA MULTI ANI DIMITRIE ALEXANDRU-PUIUT MIC SI DRAG

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara!

Madutza , bafta maine la vaccin! Sa fie totul bine.Cat ai dat pe costumul de mos?Cele de craciunite erau frumoase? I-as lua si eu Biancai sa fac felicitari de Craciun cu ea si sa le trimit la rude.Oare la colentina gasesc?

Si noi mergem maine la vaccin si am inima cat un purice mic-mic de tot!Offf ce emotii am

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Sanatate multa Meems !Lasa ca micuta Rianna o sa isi revina , banuiesc ca nu a dormit din cauza locului necunoscut .Sper sa va reveniti cu raceala , asa-i si la noi : sotul apoi Daniel si apoi eu si dupa asta o luam de la capat , suntem cu nasul plin de vreo 3 saptamani .Unde ati fost in LA? Cumanata-mea este stabilita acolo si ne batea la cap sa na ducem de sarbatori dar cand am vazut preturile ,am zis ca asteptam si sotul meu a stat acolo 13ani .

Catutza si Madutza, bafta maine la vaccin .Noi am facut priorixul acum o saptamana si nu a avut nimic.
noapte buna !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Felicia si lui Nicholas ii place painea. Daca are de ales intre paine si biscuite alege painea.:)
Madutza felicitari pt. dintzosi. Noi tot la 4 am ramas dar cred ca o sa-i mai iasa in curand si altii ca tare balos e.

Acu' inca ceva despre noi: mai nou facem baie in cada cu mami ca in baliutza lui nu mai vrea nici macar imbracat :). Vad ca in cada cu mine ii prieste desi mie nu-mi place ideea ca nu stiu cum am sa-l dezvat pe urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc Fee! La noi vina majora sunt dintii, cred.
Noi am fost undeva in munti, pe langa LA, la Big Bear. Fratele meu sta in zona LA, in La Habra. Cumnata ta unde locuieste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza ,calutul nostru este pe undeva prin garaj, nu prea s-a dat in vant dupa el si nici eu nu am insistat.

Meems insanatosire grabnica! Mai, cum v-ati captusit voi trei, saracutii!

Dragelor, noi am avut ieri musafiri pina la ora doua noaptea si astazi am mai invitat din nou nasii la masa, totul a iesit bine, majoritatea invitatilor i-au facut cadou fetei mele bani( mi-au spus nu mai vor sa se pacaleasca cu hainele, in ritmul in care creste) bijuterii ( lantisoare din aur, set de cercei cu bratara, o pereche de cercelusi din aur alb cu mici diamante) bicicleta, cateva hainute, animalutze haioase,o papusa mare.

In ceea ce ma priveste singurul inconvenient a fost cu du-te vino-ul musafirilor, cand unii terminau aperitivele veneau altii si o luam de la capat , cand eram la sarmale altii de abia veneau si pune iar la incalzit din ora in ora.

Am avut ajutoare de baza ( femeie la curatenie, prietene care m-au ajutat la pregatiri) eu m-am ocupat mai mult cu aranjamente, cumparaturi, decorat, ornat , facut aperitivele, deci nu am facut totul singura ca nu as fi facut fatza.

Cu tortul am luat o mare plasa, l-am cumparat dintr-un loc unde stiam ca nu dau gres ( insa nu prea le au cu ornatul si am preferat ceva gustos decat ceva frumos )dar nu a fost prea grozav. Cel mai apreciat a fost purcelul; cand l-a adus George am avut timp doar sa-l pun putin la cuptor insa nu a mai luat directia platourilor ci a fost dus direct pe masa fiindca pofta unor doamne era atit de mare incat am vrut sa le crutz de chin, mai tarziu am facut piureul,legumele ,am pus muraturile insa lumea era satula deja.

Ne-am agitat de pomana sa imprumutam scaune si mese pentru amenajarea camerelor de jos fiindca vremea a fost superba si majoritatea au stat pe-afara, mai ales ca sint fumatori, copilasii au fost extrem de cumintei, le-am dat jocuri, baietetii nu au vrut sa poarte coifurile in cap in schimb s-au jucat frumos pe-afara iar cei maricei pe la computer, nici nu am stiut de existenta lor, de unde cu alte ocazii casa mea era luat cu asalt, acum nici nu am simtit ca sint prin zona.

Cand serveam tortul au mai venit niste intarziati si am luat-o de la capat si uite asa am tinut-o pina la doua dimineata iar la ora 6 am fost in picioare sa adun de prin casa, sa ma ierte Dumnezeu am aspirat si spalat pe jos fiindca parchetul si gresia erau lipicioase de la suc dat pe jos, tort si bucatele din turta pe care fiica-mea le-a rispit cu generozitate.

Astazi cand eram in toiul celei de-a doua petreceri mi s-a facut dintr-o data rau, m-am albit la fatza, mi-a scazut tensiunea si mi-am dat seama ca totul mi se trage de la oboseala si de la spalat pe jos duminica ( sa nu radeti de mine, eu duminica nu spal la masina, nu cos, nu spal pe jos, si daca s-a mai intimplat sa fiu fortata de imprejurari, am avut necazuri cu sanatatea ) asa ca am reusit sa trag si un puisor mic de somn si mi-am revenit dupa.

Sint bucuroasa ca totul s-a terminat cu bine, nu-mi vine sa cred ca am fata de un an, pina la urma nu m-am indurat sa nu-i cumpar si din partea noastra un joc, asa ca acum ma apuc sa caut cadou de mos Nicolae (ceva micut de tot) si pentru Craciun ( ceva simbolic ).

Am pus link de la mot in contul nostru comun, cel cu mesaje.

pupicei o mie,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, sanatate multa uram intregii familii! m-am uitat la pozicile riannei, sa stii ca are picioare lungi. sper ca nu mi-am pierdut abilitatile de "critic", dar eu asa am vazut in 2 poze, ca are picioare lungi fatza de alti bebeii. Elle mcpherson o cheama!

madutza, buna achizitie. spune-ne dk sta in el fara pericol de cadere? se strecoara printre barele alea? se pliciseste sau nu? este o idee buna pt viitor masinuta aia.

maria alexia , da, e chicco.

ina, cuscra, de-abia te asteptam sa intri sa ne zici de pufoasa. uau, cerceii cu diamante, deja, manca-o-ar soacra pe ea de liz taylor! pai si fiu-meu ce-i mai ia mai incolo, dk de acum a primit diamante?
ma bucur ca a iesit f. bine petrecerea, nici nu plec la serviciu pana nu ma duc sa vad pozele cu pufulina, cred ca mai am comentarii.
nu ne-ai detaliat cum s-a simtit pufoasa cu atatia oameni. adik s-a speriat vreun pic? e sociabila cu multi copii in jurul ei?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput