LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 24
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Sper ca ne-ati dus dorul...ca noi sigur vi l-am dus dar....atat de ocupata am fost incat nu am avut timp de DC.
Acuma sa o luam metodic cu raspunsurile ca....
Anda m-ai molipsit si pe mine cu febra sarbatorilor!!! Desi noi cred ca stam acasa...tot imi plac la nebunie.
Anda....cu bonul...nici noua nu ne-ar strica pe langa casa omului un Mel Gibson asa....
Joy si al meu baiat sta in picioare netinut de nik si cate 10 min dar...pasi nu face deloc. A incercat o jumatate de pas si s-a aruncat la podea instant de ziceai ca se trage. Nu vrea si basta ca echilibru are.
La testul respectiv cica seman cu Natalia Vodianova??????????!!!!!!! Who the hell is she???? da' stiti cu cine seamana Doru??? Cu Donatella versace!!! 
Feli offf mititica Ilinca!!! Sa-i dai un
sa-i treaca!
Corap sa iti traiasca Ardeiasul si samburica din burtik!
hai ca deja am 2 ore de cand citesc si...sa trimit totusi!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Felicia am o nora...superdansatoare. Pacat ca nu va pot pune filmulete cu Stefan dansator ca si eu am baiat dansator si ascultator de muzica!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Cuscra uite www.wallpaper-land.com/Celebrites-fem/Natalia_Vodianova/Natalia_Vodianova736wp7_800.jpg" target="_blank">cu cine semeni

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
hello si de la noi!
ieri am avut program de plimbareala, mers prin magazine...am tocat marunt toti bannutii.
Deci jucariile le mai aman, totusi as vrea sa merg sa vad si eu ce se gaseste la cora.
Discutam ieri cu feli despre problema trezitului noaptea din cauza dintilor, eu declar oficial ca o sa imi i-au concediu cand o sa iasa caninii 
lavi, mi-ai adus aminte de magazinul Victoria, uitasem efectiv de el, mie imi este foarte drag (daca pot spune asa) este magazinul din care faceam cumparaturile cand eram copil(mama a lucrat la cec-ul mare), deja ma navalesc amintirile legate de plimbarile de pe calea victoriei si stradutele din imprejurimi.![]()
cristina, eu picaturile de vit C le dau timp de 10 zile cate 10 picaturi pe zi.Eu am intrebat doctorul inainte.Si este vorba de VIt.C natural, nu fiole( stiu ca nu se mai gasesc)
abia astept sa ajung maine la birou sa vad si eu filmele cu amely,vladut,ilincuta si elise, acasa nu pot sa le deschid( indiferent cine le pune)
gandacel, am vazut pozele cu bogdanel.. ce a crescut, s-a schimbat destul de mult...dar degetul tot il suge
Si tu mami drag unde ai lasat burta, ca nu se vede 'nica
?
feli, m-am uitat pe pozele cu burtici, si tare bine iti venea parul mai scurt si parca erai mai bruneta, mie mi-a placut foartte mult.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Morgano spune:
Multumim tuturor de urari 
de la noi
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
madau spune:
Facut test cu vedeta...cica seman cu Adriana Karembeu (97%) si Charlize Theron (95%). Nu e rau

Fug afara cu pitica
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Roxi mersic, asa sunt tunsa acum. Dar e parul meu natural de cand m-am maritat nu m-am mai vopsit (zice sora-mea ca m-am delasat rau de tot
)
Fetelor poate ma ajutati voi cu un sfat, ca vad ca nu raspunde nimeni la intrebarea:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=89008
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Maaama Feli ce poza ai gasit!!! Sunt o diva ce mama ma'sii. Doar ca gura nu prea se potriveste. Dar....as vrea io sa arat ca aia!!!! Desi...nu imi displace nici de mine doar ca as vrea sa am cateva zeci de kg mai putin si ma chinui pt asta.
Cat despre pb ta...sry dar habar nu am ca nu am avut asa o situatie!!!Dar cred ca poti suna sa iti spuna ce acte tb.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
danida77 spune:
Buna fetelor
N-am citit nimic ca lumea, m-am uitat insa pe diagonala si am vazut cat de dragute sunteti. Cred ca toate mi-ati dat cate un sfat despre igrasie. Va multumesc din suflet si acu' sa-mi fac timp sa citesc si sa aplic. 

Sunt in continuare suparata da' trecem noi cumva si de asta.
Am insa si vesti bune: MI-AM GASIT BONA!!! Am scris cu majuscule ca sa stiti ca gata nu va mai stresez de acum cu subiectul asta. :)
Anda, Mihaelutza, cand vreti voi fac cinste cu o
si cu ce mai vreti voi. :)
Alta veste buna: de miercuri Nicholas merge singur. :)
Citesc din urma si in limita timpului raspund si eu. Am insa o gramada de treaba ca trebuie sa aranjam din nou prin casa sa-i facem loc si bonei. Aaa uitasem sa va spun: e bona interna si vrea 6 milioane pt. copil, menaj si mancare. Maine cumpar un alt pat pt. camera lui Nico si patul actual il mutam in sufragerie sa doarma ea.
Pupici
meems spune:
Intram si noi sa va salutam! Ne-am intors aseara din Los Angeles, am fost acolo cu tot familionul sotului sa sarbatorim impreuna Thanksgiving-ul. A fost frumos sa ne revedem cu totii, dar pentru noi 3 ultimele zile au fost un adevarat cosmar. Cand am plecat joi dimineata de-acasa eu eram cu febra si dureri de gat, Rianna cu conjunctivita, taica-sau cu nasul infundat. Am ajuns cu chiu cu vai la cabana unde am stat, Rianna a vomitat in fiecare seara (habar n-am de ce, ea vomita ft. ft. rar - cand am sunat la spital mi-au spus ca sigur e de la dinti
), eu am scapat de febra dar m-a durut tare gatul si acum tusesc, Rianna a luat cred ca ceva de la mine ca acum si ea tuseste putin, taica-sau e tot cu nasu'-n batista, o pasam de la unul la altul depinde cine se simte mai "in putere"... Of, of, of... Na, ca am intrat sa ma plang la voi
Aseara am ajuns acasa si Rianna a fost tare fericita la ea in camera - cred ca se saturase de loc necunoscut si atatia oameni in jur. Cel putin acum nu mai vomita si azi-noapte am reusit sa dormim cu totii mai bine. In prima noapte la cabana s-a trezit pe la 1 din cauza ca a vomat si n-a mai vrut nicicum sa se culce la loc pana la 4 dimineata! N-a mai facut niciodata asa ceva, nu stiam ce sa-i mai facem. La un moment dat am pus-o intre noi in pat si ea se tot ridica in fund - era ca hopa-Mitica: noi o puneam pe spate, ea se ridica in fund in secunda urmatoare. Pana la urma a adormit tot la ea in patut dupa ce-a baut putin lapte.
Ma bucur ca suntem din nou acasa si sper sa scapam curand de starea in care suntem, ca e tare greu cand suntem toti cu probleme.
Va pupam si sper sa recuperez cat de cat cu cititul din urma.