*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 28
adar spune:
... e 3.25 .... netu' merge nasol rau de tot ... mi-e somn de mor ... dar n-am rezistat ![]()
In primul rand, uram si noi tuturor Andreitilor LA MULTI ANI, sanatate si muuuulte bucurii!!!!
In al doilea rand, atat Maia, minunea de 8 luni, cat si eu (Andreea zisa Ada) va multumim din suflet pentru toate urarile voastre!!! Si va dorim tuturor la fel!!!
Apoi, vrem sa mai spunem LA MULTI ANI tuturor bebeilor care si-a sarbatorit lunita in ultimul timp, sa ne ierte ca n-am mai apucat sa le uram zilnic, dar printre atatea prajituri ....![]()
Acum, MARIANA, felicitari din suflet pentru fetita pe care o poti in burtica. Sa fiti sanatoase amandoua si sa dea Dumnezeu sa poti face cezariana!
Roxi - TONOTIL se numeste si e foarte bun, e un tonic cerebral care face foarte bine, fara efecte adverse! Pupam Dariusul mic si mumos!
Va pupam cu drag, iar maine va pun poze cu cea mai buna prjitura din lume!!! JUR! Nu exista ceva mai bun!
Ma duc la nani! Va pupez!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
roxivan spune:
Salutare!
Intru si eu repede repede ca s-a dus sotu dupa un electrician, nu stiu ce patiram la tabloul electric ca face scantei.
Catrinutza, pai chiar ma gandeam ca ai zis "ou" si ma miram sa ii dai tot oul. Mie imi recomanda cineva din comert, branza Fagaras ( mie imi place la nebunie).
Delia, sora-mea plangea mereu cand il vedea pe Mosu, ii era teama de el (asta pana pe la veo 3 ani).
Tania, Tanti Mimi ma intreaba mereu dc am vorbit cu tine, ce mai faceti. Daca l-ai vedea pe Darius la masaj nu l-ai mai recunoaste, e super relaxat. M-am mai interesat de medicamentrul ala si e pentru cei retardati ca lumea, nu lenesi ca al meu, asa ca nu o sa-i dau si asa ma tot cearta Lucian ca ii dau de trei ori pe zi siropel de tuse si ceva pentru alergie, zice ca indop copilu cu chimicale.
Simona, vai ce rau imi pare pentru ce patesti!! Lasa Fenobarbitalul (stiu ca e usor de vorbit), dar nu te lasa, Edutu e un scump si sunt sigura ca mai incolo o sa ai parte numai din bucurii din partea lui chiar daca are program nocturn, fa-i analizele, mai da-i Sab Simplex, sigur are el un discomfort...
Ziua cand doarme el, nu mai fa nimic odihneste-te si tu, ca treburile mai pot astepta.
Poli, eu i-am luat de Mos Nicolae o masinuta de la Chicco 4 in 1 si Darius e f incantat, mai nou in ea papa, cred ca o poti vedea pe site-ul lor.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
MP spune:
'Neata gasca!
Pregatita toata lumea pentru un alt mesaj kilometric?
Mariana,
sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare! Felicitari pentru fetita! Cat despre nasterea normala dupa cezariana,la asa scurt timp...ce sa zic? Ma mira uneori deciziile pe care le iau strainezii cand vine vorba de sanatate(nasteri,boli,etc).In cazul meu erau 4 ani de la cezariana si cu toate astea Tutunaru nu a vrut sa riste aiurea.Poate reusesti sa ii convingi sa faca cum vrei tu.Iti tin pumnii si o sa ma rog sa fie bine! Daca nu si nu,hai sa nasti in Romania...
Laura,Doamne ajuta! Tinem pumnii pentru voi. Sunteti pe maini bune.
Andreea,sa iti dea Doamne Doamne numai bine!
La multi ani de ziua numelui! Multumim pt urarile de ziua Ardeiasului Mateias! O pupam pe Thea si pe super mamica ei.
Micaalsa,hai sa ii cuplam.Eu sunt de acord.S-or legana unul pe altul pana la adanci batraneti.![]()
Tcelen,ma bucur ca ai revenit in forta,ca ai vazut si pozele si ne-ai si raspuns.Felicitari lui Iulian pentru FB-uri si Anei-Maria pentru progrese.Cu mancatul noaptea...s-or dezvata ei odata si odata.
Dananita,wow,cate chestii face/stie puiul tau! Felicitari ca te-ai ocupat. Vladut cand avea 10 luni recunostea litera "A" si cand o vedea spunea A-A-A.Pana la un an stia deja A,I,o si P parca. Acum le stie pe toate si i-a scris deja Mosului scrisorica.(ajutat de mine,bineinteles).Sa vedem Matei daca ii calca sau nu pe urme.Spor la intarcat! Si eu ma lupt cu asta de vreo cateva saptamani bune...si nu merge deloc.
Noe,ma abtin sa fac comentarii despre soacra ta ca am si eu una...noroc ca ne vedem rar de tot spre deloc. Papa bine Bia,fata de gogosarul asta al meu.Abia astept sa ne mai vedem.Distractie placuta la Rasnov! O excursie in Austria ceva,nimic nimic?
Bafta cu scoala de soferi!
Gabi_fer,Doamne ce aiurea cu cazaturile si lovirile astea...si cand te gandesti ca asta e abia inceputul...Vladut avea niste genunchi zdreliti cand incepuse sa mearga...Lui Matei ii pun ceva la marginea patului(o plapuma indoita,niste perne) ca sa fiu sigura ca nu escaladeaza prin somn. Ce noroc ai cu mama ta ca te ajuta! Bafta la cura de slabit!
Claudia,asa deci cu colicile astea...hmmm,nu stiam. Mai lasa-l in pat cu tine,nu fi rea...
e si el un sufletel,nu ti-e mila?
Sa pui poze cu Craciunelul.
Roxivan,ce sa-i fac daca e mare?Marimea 19 ii venea,dar parca prea ii statea fix piciorusul.Si am decis sa ii luam 20. Sinecod dr Stanciu v-a dat,nu? Si lui Vladut tot el i- a prescris iarna trecuta Sinecod si i-a facut foarte bine. Sanatate multa puiului!
Catrinutza,felicitari pentru fetita cuminte si mancacioasa pe care o posezi! Esti norocoasa!Acum am vazut dimensiunile fotomodelului...de 90-60-90
stiam,dar nu stiam cat are in lungime la ora actuala,drept urmare rochita va fi pentru anotimpul mai calduros,cand va avea si Atomica mai multi centimetri inaltime.

Catrinel,
,am primit mesajul,cum sa nu?
Vineri pe 8 decembrie sotul meu e liber(e nu stiu ce sarbatoare catolica aici) si veniiiim spre voi. Pazea! Tinem legatura la telefon.
Simona,nu dispera...ia sticla si bea
Nu esti singura,sa stii. Eu nu am cum sa intru mai des,ca asa e situatia acum,dar m-as plange intr-una.Matei nu mananca mai nimic,lapte din biberon nu bea,defapt nici un fel de lichid din biberon nu serveste,vrea numai san,noaptea se trezeste la greu si...suge
,adoarme leganat...mai nou e super marait si nervos,ii ies dinti,e un pic racit,nici eu nu mai stiu ce Dumnezeu are. Si mai sunt si singura in fundul lumii,nu stiu nici limba ca sa ma duc sa ma sfatuiesc cu vreun medic,etc etc.A! uitam: si il mai am si pe Vladut si el are nevoie de mine fresh si vesela si cu chef de joaca. Intra si plange-te,nu se va supara nimeni,nu se va plictisi nimeni.Vei gasi sprijin la fete sau macar consolarea ca nu esti singura in pragul disperarii. Te pup! Fii barbata! 
Alinaalex,
. Si tu ca si mine...mamica XXS cu bebeu XXL
Si pe noi ne batea gandul sa ii luam un carut mai mare...dar speram sa fie ok si asa. Eu daca fac un tur de orizont cu grasu in brate ma culeg astia de pe jos.Mai ales cand e imbracat ca un urs e super greu...Tu esti fortoasa daca ai prestat juma de ora.
Stefanna,iti spun si eu cu intarziere Bun venit!
Si Matei tot leganat...si Vladut a fost la fel.Nu tine nimic o vesnicie...se dezvata cu timpul,nu-ti fa probleme. Cateodata cand il adorm pe Matei(in brate,fireste) si vad cum se uita Vladut la mine cu ochisori tristi,i-l pasez pe Matei lui tati si ma duc la el si il legan putin si il mangai.Copiii au nevoie de lucrurile astea calde,de legaturi stranse si puternice cu parintii. Bafta la examen! Cand era Vladut mic eu aveam sesiune,sotul licenta...si faceam cu schimbul la leganat.Si am luat amandoi examenele cu brio.
Delia, ai noroc cu mama ta ca faceti cu schimbul noaptea.Al meu se trezeste si papa san,asa ca nu am cum sa fac schimb cu nimeni.
Nasol.Bafta in ian-feb!Asteptam cu nerabdare vesti bune!Doamne ajuta! 
Rocsana,oau,deja la gradi?...eu am bocit de mi-au iesit ochii din cap cand s-a dus Vladut prima data la gradinita.Si avea 3 ani si 8 luni!!! Nu-i vorba, a mers doar o singura zi,dar asta e alta poveste. Eu sunt o mamica prea protectiva si nu fac bine. Maria va fi o fetita super sociabila,iar tu o mamica mai relaxata si cu o viata personala,nu ca mine...
Abia astept sa ne vedem la vara!
Alorea,imi pare asa de rau pentru ca treceti prin ce treceti.Doamne cum te mai inteleg...As impusca dr aia! Sper ca sunteti mai bine acum. Nici nu mai stii cum sa faci sa fie bine cu puticile astea,uof.Unii zic sa nu umbli,altii sa umbli...
Serj,sunteti bine da?...cu chef de viaggiare,da? Velden-ul va asteapta. De pe 1 decembrie (adica azi) incepe Velden Advent,e forfota pe aici,impodobesc,fac ultimele pregatiri. Abia astept sa ne vedem.Dar mai intai ne ducem sa ne intalnim cu Catrinel la Frankfurt. Va puuupam!
Kim,
sper ca ati scapat de constipatie.Noi de constipati ce eram ne-am pricopsit cu o minunata diaree...nici asa nu e bine,mama ei de treaba.
Polixeni,cum se mai simte puiul mic? Ce bine de voi ca mai iesiti,ca porumbeii...ioi,ce-as mai vrea si eu!
Mari,am primit mes de la tine,
.Va asteptam in Austria la ski,sa stiti! Pupam micuta Teo!
Mihaser,ce haios trebuie sa fi fost piticul impingand la aspirator! Noi la Munchen am stat la Auerbacher Hotel si aveau personal din Bosnia si de prin Asia de undeva.E frumos la Munchen,sa mergi si tu cu sotul tau candva.
Ciuf,foarte interesant ce ai scris despre constipatie si alimentatie.Matei nu bea mai deloc alte lichide in afara de lapte de la mine.
Ce mai fac puiutii blonduti? Va pupam!
Dea,la multi ani de Sf Andrei! cu intarziere...
Adar,harnicuta
,esti molipsitoare rau cu prajituritul tau.Am "croshetat" si eu din ce am putut o negresa...dar a iesit mai mult roscatica spre maroniu,din cauza de cacao.
Oricum,aici nu am conditii sa prajituresc.Da ma intorc eu acasa,lasa.
Deci v-am prevenit ca va fi un mesaj kilometric,da? Nu va suparati ca m-am intins asa. Bine ca nu intru prea des,nu?![]()
V-am pupat! Si pana la o noua revedere, La multi ani Romania,la multi ani romanilor! Se traieste altfel 1 decembrie cand esti departe de tara...
Dorul e mare. Asa mi s-a facut un dor de infectia aia de Bucuresti,de nu mai pot.
Numai bine!
Monica,Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
mihaser spune:
Salutare!
Am citit si eu in amre din urma si va raspund pe fuga...am o gramada de invatat si un program super incarcat...A plecat MAMA 
cu promisiunea ca dupa sarbatori revine.
Catrinelule suntem bine si va asteptam!
Mari asta e cadrul http://www.jucarii-online.com/jucarii-educative-jucarii/masuta-activitati-2539/ eu l-am luat de la Miniblu...mai scump bineinteles! Deocamdata nu prea poate sa mearga bine cu el...trebuie sa fim prin preajma ca ma cade intr-o parte...E bine ca e micut si nu aluneca prea tare....mai ales pe covor (se face si masa ptr lego, insa lumini nu are...astia viseaza!). I-ar fi bun si un premergator, insa daca sotul nu vrea nu mai insist. Ma gandesc ca or fi stiut canadienii aia ceva de nu le mai comercializeza. Pupici Teodorei!
Mariana felicitari pentru fetita! Dar de ce nu sunt de acord cu cezariana? Si mie mi-ar fi placut sa raman gravi repede dupa Cristian, insa m-am gandit ca o pauza e necesara totusi.
AlinaAlex pai eu sper sa mai primesc indemnizatia aia...dar nu o sa fie mare tragedie daca nu o primesc pentru ca vreau sa-mi caut de lucru la 5-6 luni dupa nastere Nu stiu daca s-a modificat legea...ca vroiau sa propuna concediu de 3 ani, nu doar de doi...si atunci poate nu ar mai fi probleme.
Nshiro incearca pe link-ul asta http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/album?.dir=ed96re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photosI
Sper sa reusesti sa ne vezi! O sa fac un album cu 8 luni in curand!
Pupici Mariei!
MP ma bucur ca v-ati simtit bine in Germania...cu siguranta o sa merg si eu si poate il iau si pe Cristian. Ce fain de voi ca ati vazut asa multe locuri! Valdut cred ca e super incantat!
Noe distractie placuta la munte! Of ce minunatie de soacra mai ai! Spor la invatat! Tu o sa dai dupa noul cod rutier examen?
Elvie bine ai revenit! mai povesteste-ne despre Lara!
Roxi deja ati cumparat masinuta ptr Darius! Oare o sa incapa in cizmulite?
Ciuf lasa draga...vezi partea buna...o sa mananci mai putin si o sa slabesti!
Sa va mai spun si despre noi un pic...Cristian a fost super rasfatat de bunica si e un pic neascultator, insa o sa rezolvam noi cumva...Tot vomita de la laptic asa ca nu ii mai dau decat dimineata si seara sau pe la 4-5 daca se mai trezeste...Mai bea si ceai si apa insa foarte putina. In rest papa biscutitei cu tot felul de fructe si mancarica de orice fel si ii place sa molfie la paine. Banana trebuie sa i-o dau zilnic, desi am auzit multe pareri contra pe la tv. eu nu intentionez sa-l privez de aceasta placere. La tv se uita la reclame si imi tot arata cu degetul, desi pe mine...va dati seama ce mult ma intereseaza reclamele...
Claudia avea mare dreptate cand spunea ca prajiturile aste sunt probe perfecte pentru divort...Asa ca am ascultat-o pe Ama si nici nu am deschis link-urile...Sotu tot zice sa slabesc...asa ca m-am dus la un centru fain si pana acum am fost la fitness o data, la masaj anticelulitic o data, iar azi ma duc la aquagym...ca sa vada ca nu-i tocmai usor maine o sa se duca si el la fitness...ca tot le plateste firma si daca stau bine sa ma gandesc incepe sa faca burta de la atata pizza cata ii gatesc ![]()
Pupici tuturor si sper sa reusesc sa tin si io pasul cu voi! La multi ani mai romancutelor! sa traim bine!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Aida mama ce frig e pe la voi! Eu ma vait daca e sub 10 grade...mi-e groaza de un -25! Cum va descurcati?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alorea16 spune:
LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR DIN TOATE COLTURILE LUMII

AIDA multumesc mult pentru raspuns deci pot sta linistita daca mai fumez si eu cate o tigara 2...4 pe zi 
MP
ai avut dreptate lunggggg mesaj ... Bine ai venit acasa. Acum suntem mai bine putica se reface bine . Mai avem un hop luni la scos firele si zic ca o sa ne mai linistim .
pentru VLADUT si MATEI
MARIANA felicitari pentru vestea ca o sa ai o fetita sa fie sanatoasa si sa nasti asa cum iti doresti
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Catrinel_17 spune:
DANANITA, m-ai dat gata cu ce face bebe, jur!
SIMONA_TOMA, m-am tot uitat pe net ieri sa gasesc solutii pt probleme de somn la bebei. Cica ar putea sa aiba un reflux gastro esofagian, care sa nu-l lase sa doarma linistit si sa se tot trezeasca…. Dar decat sa dam cu presupusul, mai bine la dr. Oricum, am o prietena, a carei fetita se trezea la o ora in fiecare noapte, mama venea la ea, ii dadea sa suga…. Si aia mica se trezea apoi si mai des… si solutia (pt ei) a fost s-o lase 2 nopti sa planga. Si pe urma s-a rezolvat. Dar asta a fost solutia aleasa de ei, unora nu le pica bine sa-l lase pe bebe sa planga… sper sa doarma bine Edu cat mai curand!
POLI, ai si vazut-o pe calculatorista?
numai ce pusesem filmuletzu’. Asa mi.a deschis Oana mie “windows photo gallery” care nici nu stiam ca exista. Organizeaza pozele tare frumos… ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui Nick!! Dar DE CE a facut infectia aia rea atunci? Asta tot nu v-au spus?
Danke, MARI 
ANDREEA, imi place mult freza, imi place cum iti sta! ia s-o vad si pe Bubu…. Maaai, dar ce motz super! A fost si ea la coafor? 
CIUF, m-ai distrus cu faza cu mancarea!!!!!!!! Esti de coma, pe cuvant!
io zic ca esti surmenata, nu ca imbatranesti……
KIM, Chamomilla e foarte foarte buna, dar daca are ceva gen colici, da-i Sab Simplex ca doublemom…. Eu am bagat ieri Chamomilla si Osanit in oana, e cam agitata, si trage asa cate un racnet…se suceste si se smuceste, e nervoasa… am inspectat si gingia de sus e cam umflata, poate ne face cadou 2 coltzisori de Craciun! Dupa Osanit s-a calmat. Macar doarme bine si dupamasa si noaptea. Sa bat in lemn…. S-a reglat Ali cu kk?
STEFANNA, m-ai dat gata definitiv!!!!
Tu nu pui ceva pozutze? Hai fa si tu un album, sa te vedem………….
MIHASER, tu cu ce apa ii faci laptele praf? Si Oana “mai pierde” ceva laptic din cand in cand! Ii dau si eu banana in fiecare zi, cand ii dau grisul, ii place tare mult. Am gasit nectarine ieri. Si am luat….. 6 euro kilogramul!!
am luat jumate de kil. Adica 6 bucatzi. Pai si vine husband acasa, le vede, si haleste una. Ufffff…. Am zis ca mor.
Vreau sa incerc din nou cu fructe proaspete, sper ca acuma e mai mare si le tolereaza mai bine. (in afara de banana ii dadusem mar ras si l-a tot vomitat, dar atunci avea 5 luni jumate….)
OK, noi mergem sa facem papa….
Aaaa, cu MEIUL. Aici este mei special pt bebelusi, este instant, adica il amestec numai cu apa fierbinte sau cu lapte si pun fructe in el. E tare bun, are multe minerale si IN SPECIAL FIER. (cre ca am mai scris de vreo 3 ori, da mai scriu, ca pe bune, e foarte recomandat)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
ANDREEA-GIORGIANA, papusa ta e frumoasa ca deobicei,si foarte simpatica si haioasa!!
tu,idem,foarte frumoasa,are cu cine sa semene THEA!
AIDA,ALEXANDRA,e o dulceata de copil!
asteptam momentul cand ai sa ne anunti ca stepti bebe2!
sa ne anunti si pe noi cum a reactionat la vederea mosului!!!
IULIAN,avea 1 an si o luna cand l-a vazut pe mosul prima data si statea lipit de mine,cum se apropia mosul,tipa si dadea din picioare,de frica!!
FATAAAAA,da ce haioasa e fiicata cand merge,parca-i balerina!!
ALOREA16,multumim de urari,sanatate multa si refacere rapida-rapida ptr bebe mic!!
MP,multumim mult!pupici
MIHAISER,si fiicamea e inebunita dupa reclame,nici nu mai clipeste!!am ajuns sa ma uit jumate din zi la reclame!!
ANA-MARIA,a racit,adica ii curgea nasul de cateva zile,dar aseara mi-a facut si febra,mie asa mila de ea,i-am facut frectie cu de toate,paracetamol in fundulet si de azi antibiotic!of-of!!
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
LA MULTI ANI! CU INTARZIERE,PTR IERI SI CU SCUZE!Maria-Maia ,AdarSA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998

MAIA