*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor v-ati pus aseara grau la incoltit? Suntem curiosi sa vedem cum o sa fiel la anul. Graul meu de anul trecut a fost cel mai frumos din toata casa si a tinut cel mai mult . Credeam ca o sa ajung pana in vara cu el
Catrinel pofta buna ! Ce papati bun? Bebe a adormit de ceva timp asa ca o sa papam pe la 2 niste ficatel cu piure de cartofi. Oanei
Tcelen pupam puiuta si sanatate multa . Sper sa scapati repede de raceala . Ana- Maria

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

MP, da, dr. Stanciu ne-a dat Sinecod, dar pe cuvant, nu mi-a scris pe reteta cate zile sa-i dau, am intebat si farmacista, dar nu stia, in prospect nu scrie. Tu cate zile i-ai dat? Noua mi l-a prescris pentru rosu in gat.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR DIN TARA SI DE PESTE HOTARE!!! Moooaaama ce dor m-a apucat de tara...

Ciufulet draga ce figura esti!!Sa stii ca si mie mi se intampla cu hainele lui Nick..in loc sa i le duc in baie in cosul cu rufe i le duc la gunoi...

Andreea Georgiana imi place tare mult cum iti sta noua coafura dar si culoarea.De Thea n-am cuvinte.Cred ca stii ca in greaca Thea inseama "zeita".

Catrinel in final doctorii ,referitor la infectie, au zis ca ar fi avut microbul in organism atata timp cat uretrele nu-i sunt infundate sau probabil de la kk poate i s-o fi dus la cuculet si asa s-a infectat.Adevarul e ca pana atunci eu nu-l spalam coborandu-i pielicica de la cuculet (am intrebat pediatrii daca sa o fac si mi-au zis sa-l las in pace).Insa de acum incolo tot timpul i-o cobor un pic si-l spal si acolo.

Dragele mele eu azi merg la coafor..urmez exemplul Georgianei.Insa nu stiu cum sa mai tund...VOi vedea.Apoi voi merge pe la magazine..doar vien Mos Nicolae.O sa las piticu la socrosenie si o sa merg singura ca sa pot intra pe peste tot.Nu ma prea lasa inima,dar ma consolez cu ideea ca atata timp cat il las mancat,schimbat nu are ce sa i se intample.He hee n-am mai fost de una singura asa de cand eram gravidutza...
V-am pupicit..fug sa pregatesc papica pt bebeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Monicule...saru'mana Mos Craciun.....data viitoare o sa iti spuna o poezie sau un cantecel mosule...si da, adevarate dimensiuni de fotomodel, dar nu zic ca poarta 40 la picior

Andreea....cooooooooollllllllllll....ambele fotomodele

Loranda...chestia cu displazia de sold...inca din maternitate mi-au zis ca e suspecta si m-au trimis la control; i-au facut un control prin care ii miscau picioarele din sold in toate directiile, incat credeam ca i le desmembreaza (cam cum faci cu pulpele de pui ca sa le rupi din sold) si tot timpul se auzea si un trosnet la soldul stang (acolo a fost suspiciunea tot timpul ca nu s-ar fi dezvoltat capul femural din cauza pozitiei pelviene pana la nastere); din fericire, ecografia si radiografiile arata ca e ok, chiar daca si eu am observat pe radiografie ca la picioarul stang capul femural e un pic mai mic si in continuare ii trosneste picioarul stang, de zici ca se rupe...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc fete dragi pt incurajari si pt pumnii stransi

Andreea super fain arati Cat despre motzata de Thea frumusica ce sa mai zic? M-a apucat rasul cand am vazut cum isi arata dintzisorii! E o dulcica, sa creasca mare

Doublemom fetitele tale adorm in brate? Si le tzii pe rand sau cum? Vai de tine, cred ca nu mai timp pt mai nimic Esti o mama eroina

Am sunat la Buc si cica luni sunt gata analizele, dar io inca-s pe stop si nu mi se poate recolta din col pt urmatoarele analize. Asa ca voi ajunge in Buc pe 12-13 cand merg la Marinescu Abia astept si sa stiti ca sunt foarte optimista!

Ada pt Maia (un picutz cam tarziu)

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Dananita, wow, cate face si stie bebe! Mie mi se pare ca e foarte mult..poate mamicile mai cu experianta sa ne spuna daca e adevarat!
Andreea, ...vreau si eu la coafor..si la cosmetica.....de-abia astept sa vina soacra-mea sa ma rasfat si eu un pic..despre magazine nu pot spune ca o sa le bat, ca Polixeni, desi tare mi-as dori, ca pe-aici nu-s nici multe, nici frumoase, da' poate ajung si eu la Buc macar intre Craciun si Rev, si-mi scot parleala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LAURA IOANA,sunt alaturi de tine si ma rog ptr tine,sa fie totul foarte bine!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani romanilor de pretutindeni!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

KIM, Chamomilla e foarte foarte buna, dar daca are ceva gen colici, da-i Sab Simplex ca doublemom…. Eu am bagat ieri Chamomilla si Osanit in oana, e cam agitata, si trage asa cate un racnet…se suceste si se smuceste, e nervoasa… am inspectat si gingia de sus e cam umflata, poate ne face cadou 2 coltzisori de Craciun! Dupa Osanit s-a calmat. Macar doarme bine si dupamasa si noaptea. Sa bat in lemn…. S-a reglat Ali cu kk?

Catrinel, pt colici sau ce-o fi nici eu nu stiu (sper sa nu fie tic nervos) n-am aici Sab simplex si nici Osanit. Eu m-am saturat sa dau vina pe dintii care nu mai vor sa apara... Ma gandesc cateodata ca o fi ceva obicei din burtica? de la nenorocitul de chist, cand aveam eu dureri... Of of... In orice caz, a mea de dormit doarme bine, e greu pana adoarme...
Cu kk e ciudat, chiar credeam ca s-a reglat ca face cateodata mult si des dar apoi putin si rar, nici eu nu mai stiu ce sa zic, dar totusi face zilnic asta ma bucura.
Acum a adormit profund la mine-n brate (eu citind mesajele voastre), dupa ce a papat cereale si portocala, s-a jucat bine, i-am dat ceiut cald care a molesit-o... dar cateodata ne ia o ora pana adoarme (si nici nu are chef de altceva de cat se oboseste).
MP, mesajele tale scurte sau lungi, intotdeauna le citim cu mare placere. Nu stiu cat s-a rezolvat cu constipatia, noi dam ianinte cu lichide, legume, fructe, mai adaug putin ulei de masline, suc de portocale la mancare...
Pupam toata gasca
La multi de ziua Romaniei!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Fetele, am deschis un nou capitol AICI

macar atat sa fac pe ziua de azi ca toate mi-or iesit pe dos.

Un weekend frumos va dorim

Mergi la inceput