*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 27
aida_o spune:
p.s.: Andreea, arati minunat cu freza cea noua, am apucat sa citesc ultima ta postare.
Si La Multi Ani!
alorea16 spune:
Am intrat repejor sa uram si noi la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi si tuturor ANDREELOR si ANDREILOR

]

]

28:
Maria-Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Mihaita - amelutza
29:
Bianca Nicole - Pispi
Alicia Maria - Kim
Anna - CristinaBarz
30:
Maria-Maia - Adar
Vlad-Lucas - Lili Prejbeanu
precum si
Iulian Andrei-Tcelen
Andreea-Maria28
Andrei-Doina cel
Andrei Ioan-Aileana
Andrei-Irina71
Andreea Iulia-Luizax
Andrei Cristian-Adriana
Filip Andrei-Ioana22
Tudor Andrei-CORINAG
Andrei-AMYANA
Andreea Georgiana am vazut pozele . Sunt SUPER
si pentru BUBU

MAI IA CINEVA DE PE AICI ANTICONCEPTIONALE MICROGYNON SI FUMEAZA? CAM CATE TIGARI PE ZI AM VOIE SA FUMEZ ?
BEBE este bine si se reface pe zi ce trece . Au inceput sa-i cada si firele ceea ce cred eu ca este foarte bine . Si parca este mult mai linistit ... 

Astept un raspuns de la voi ca nu stiu ce sa fac. Multumesc mult. Va pup si petrecere frumoasa !
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
aida_o spune:
alorea16
eu (pe vremea cind fumam, luam acelasi tip de anticonceptionale). si fumam ca turcul, un pachet pe zi! asta ani la rind, pina prin 2003, cind am renuntat la fumat. si tot au fost eficiente pilulele. pupici puiului.
ciuf spune:
La multi ani purtatorilor de nume Andrei. Va dorim numai sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
De asemeni, la multi ani piticutilor: Maia si Vlad! Cat mai multe bucurii si jucarii!
Andreea, cred ca cel mai mult imi place asa cum iti sta. Culoarea se potriveste grozav cu tenul, iar freza e super faina.
pentru tine ca te preocupa aspectul fizic. Eu am intrat intr-o delasare totala. Cu chiu cu vai aseara am apucat sa imi fac pedichiura si manichiura. In rest, totul la foc automat.
M-am apucat sa ii fac camera Evei. Va iesi frumos, dar e al naibii d emult de munca. Si cu ce ajutoare am, merg precum racul. Numai ieri Eva mi-a rasturant cafeaua pe jos, pe carpeta nou instalata, alaltaieri Luca scria cu creionul pe pereti sa "schiteze" cum fac eu. Apoi ca vrea si el sa picteze, sta si pune-i si lui culori in mici recipiente, el vrea pensulele mele, mazgaleste niste hartii pe acolo, ma intrerupe de tznspe mii de ori. Pun pariu ca va dura un car de vreme pana voi termina camera.
Oricum e un mod de relaxare pentru mine. Imi pun muzica frantuzeasca veche (deh, is o fire mai romantica) si merge pictatul.
Va pup si va doresc tot binele din lume.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
alinaalex spune:

ANDREELOR si ANDREILOR
...si lui MAIA si VLAD!!! pt. cele 8 lunisoare implinite.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
Micaalsa, compotul, adica fructele, il dau dupa masa de la ora 15-16, adica dupa supica/piure de legume/carnitza (astea impreuna blendate), deci e desert, iar zeama de la compot o bag intr-o sticlutza si o bea cu biberonul ( a se citi "rade" ca merg 500 ml in total)![]()
Andreea G., e faina freza, iti sta bine! bravo tie ca te aranjezi, eu n-am mai fost la coafor de la sf. lui septembrie, atunci mi-am tras si eu freza noua, m-am tuns mai scurt si m-am vopsit blond mai deschis, trebuia sa trec un pic si pe la solar sa fac ceva cu fatza mea palida, trebuia sa ma fi dus deja sa-mi faca niste suvitze si mai mare rusinea, umblu toata ziua buna ziua prin oras, iar am cheltuit toti banii
...eventual de sarbatori, atunci oricum va fi musai sa ma fac bella !!! sa nu-ti spun ca nu m-am machiat de la ultima nunta la care am fost ( inceputul lui oct,), eu , care nici nu ieseam din casa fara make-up si intarziam la servici din cauza statului in fatza oglinzii...of, ce-am fost si ce-am ajuns...
poze
varsta Marc
ciuf spune:
Alinaalex, ce-am fost si ce-am ajuns ... Sa zic si eu ce facui azi???
Aruncai mancarea in WC, in loc sa o pun in frigider. Ce draq fu in capul meu, sa ma pici cu ceara ca nu stiu.
Dar stau acum si ma gandesc unde mi-or fi fost mintile??? Ca la noi chiuveta e impartita in doua camere: una in care se spala vasele, iar cealalta are o gaura cu un tocator inauntru si acolo iti arunci toate gunoaiele ce pot fi tocate, resturi de mancare. Deci daca aveam de gand sa arunc mancarea trebuia sa o arunc in garbage disposer, nu la WC.
Si uite asa, ramasei fara un fel de mancare.
Ieri fusesem asa de harnica, gatisem ciorba de burta, praz cu masline si mazare. Sa nu mai stau doua zile in bucatarie. Iar acusi ... ma apuc de treaba.
Numai bine de la o aiurita.
alinaalex spune:
Ciuf, ce tare esti! mare figura!

tu mai ai oscuza: ai doi copii!
poze
varsta Marc
ciuf spune:
Scuza, la naiba. Ca azi fusei numai cu Eva. Luca e la gradinita.
Imbatranesc, e clar.
kim spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza ziua numelui astazi (deja ieri in Romania).
La multi ani pt cele 8 luni:
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu
Multumim si noi pt urarile voastre de 8 lunisoare
de pe forum si de pe mess.
Aalina, nu esti singura, si Alicia inca mai papa 3-4 mese de lapte pe zi, asta nu refuza niciodata, macar atat consolare are si ea.
Mariana, felicitari pt fetita! Sa fie intr-un ceas bun! deci suedezii sunt pt nastere vaginala, oare cum e mai securitar in cazul tau, cezariana sau n. v.?
Claudia, ne inscriem in clubul stirbilor dar si in clubul celor care au probleme cu adormitul... cu simona toma si micaalsa, daca gasiti o solutie sa dati de stire.
AndreeaGeorgiana, da, mai alaptez inca, dar sigur ca productia scade odata cu introducerea solidelor... pana la un an banuiesc ca va fi suficient. Dragut culcus i-ai facut Theei (ni-l imprumuti si noua?), si noua ta coafura te prinde super.
Stefanna, premergatorul l-am primit de la cineva care il are de pe vremea cand nu era interzis, deci e vechi
dar e f bun. Tu unde esti, in ce parte a Canadei?
Delia, am vazut pozele cu mosu', o sa va arat si eu pozele-felicitari pe care le-am facut pt Craciun ca sa trimitem la ai nostri in tara.
Catrinel, e super Oana indianca si imi place de ea ca se misca nu ca lenesa de langa mine....
Alicia nu vrea sa se deplaseze altfel decat pe picioare, are viteza cu premergatorul, prinde tot gaseste in cale, la masa papa ca o masina, face kk la fel, cu adormitul ziua ne cam chinuim, nu vrea desi e obosita rau, si se strange ca si cum ar avea colici, nu stiu... am sa incerc cu chamomilla sa avad ce efect are.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos