*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 26
Delia21 spune:
Simona,scumpa,tu il descrii cumva pe Rudy al meu ?Cred ca si eu as fi terminata daca nu ar fi maica-mea,dar asa in 2,mai merge,mai dorm eu jumate de noapte,apoi il duc la ea in dormitor de la 2-3 si uite asa....Iar cu papatul....teroare dar ieri l-am plimbat prin magazine si nu i-am dat nimic de papa pana nu a plans,de la 1 de cand plecaram de acasa pana 5 si jumate.Deci nu iti face griji ca de foame nu mor ei.Da,pana acum o luna Rudy manca de toate si multisor si des de ne minunam de el,dar asta e,or sa iasa si dintisorii astia odata.Si daca vrei o fetita nu zice nimeni ca trebuie sa vina chiar acumse poate si peste 4-5-6 ani cand toate astea vor fi uitate.Nu dispera!
Fetelor citi in libertatea ca pruncul din Craiova care a fost rapit din maternitate acum cateva luni.....of,a murit asfixiat,si m-a luat asa o ciuda.....nu mai bine era oare daca rapitarea il tinea,zic si eu,stiu ca vorbesc cu pacat,dat mamica aia mai avea 3 si conditii....mai deloc.Of,ce m-am amarat si suparat!
simona_toma spune:
Of, of, Catrinutule, saru'mana de incurajari.Si asa zici tu ca bebe 2 o sa fie cuminte?Nici nu vreau sa ma gandesc acum la asta.Pana acum a o luna ma gandam serios sa fac al 2-lea bb repede, peste 1 an, dar acum...sunt epuizata.Algocalmin la copil asa mic?Esti sigura?Ca as incerca si varianta asta.Fenobarbital bineinteles ca nu-i mai dau, nu a avut efect.Mama, ce procese de constiinta imi faceam inainte sa-i dau, cam o saptamana am stat si m-am gandit daca sa-i dau sau nu, cum sa sedez eu copilu, oi fi eu obosita, dar nici chiar asa...si in sfarsit indraznesc sa-i dau si...
apa de ploaie.
Micaalsa, si eu am incercat metode naturiste: Chamomilla si muguri de tei argintiu si nici un rezultat, mai, nici unul.Asa ca am zis sa incerc ceva mai tare.Degeaba, sperante desarte.Ce ne facem noi?Tu tot esti in avantaj ca poti sa o plasezi lu' tati a ei dar eu nu pot sa fac asta, ca al nostru vine noaptea tarziu frant si pleaca dimineata devreme, uneori nici nu vine acasa, doarme in deplasare.Naspa, ce sa mai zic.Si eu ma consolez cateodata cu gandul ca sunt copii bolnavi grav si multumesc lui D-zeu ca al meu e sanatos si frumos si destept.Dar uneori ma gandesc ca exista si copii ca Maia si ma apuca toti dracii.
Delia, ce bine si de tine ca o ai pe mama ta.A mea vine cam o data la o saptamana sau 2 si doarme cu el si se minuneaza si ea de ce e strumfu' in stare.
Mai fetelor, ziceti de mei, ca si eu sunt interesata.Vorba Aneimaria, credeam ca numai in farmacii veterinare gasesti asa ceva.Asa ca luminati-ne si pe noi.
V-am pupat
tcelen spune:
LA MULTI ANI DE SF.ANDREI,tutor celor ce poarta acest nume de la noi de aici,si in special ii urez baiatului meu IULIAN- ANDREI,tot binele din lume si sa fie sanatos si fericit,ceea ce va urez si voua mamicilor si bebeiilor care purtati acest nume ,dar si taticilor!!!
azi e si ziua orasului nostru,ptr ca e patronat de SF. ANDREI
VA PUP SI VA UREZ PETRECERE FRUMOASA,AZI SI MAINE, DE ZIUA ROMANIEI!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Polixeni spune:
Ma mai tineti minte?

27: Mark - -Bagheera 1975, Erik-Sebastian - - Ama kaly
28: Maria-Ruxandra - - Catrinutza, Anthony Nicholas - - Biuta, Marc Alexandru - - alinaalex,Thea Antonia - - Andreea Georgiana, Anda - - loranda, Mihaita - - amelutza
29: Bianca Nicole - - Pispi, Alicia Maria - - Kim,Anna - - CristinaBarz
30: Maria-Maia - - Adar, Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu!! 
LA MULTI TUTUROR SARBATORITILOR CU NUMELE DE ANDREEA SAU ANDREI!
Roxi ce dulce e Darius!Referitor la peste...aici este interzis peste pana la varsta de 1 an.Dupa 1 incolo...la fel si oul (galbenus).
Alorea ma bucur sa aud ca Cristian este mai bine.
Noe despre soacra..no comment!Ditractie placuta la munte!
N-shiro cum s-a adaptat Maria la gradi?Ii duci tu papica sau i-o pregatesc ei acolo?
Catrinel Nick e bine.I-am mai dus urina la analiza si e ok.Va trebui sa-i mai facem un ecograf mai amanuntit peste vreo cateva luni.
Apropo de friptura facuta scurm...las ca al meu sot a pus paine in cuptorul cu microunde si a uitat-o acolo.Si vad numai ca iese un fuuumm neeegruuuu...mi-a mirosit casa 4 zile.
Am vazut-o pe Onutza ta calculatorista!E o dulceata!
Andreea-Georgiana felicitari pt primul cuvintel al Teei!Al meu in afara de "baba","dada","tata""aiaiaiaia" nu zice nimic...si zau ca am tot repetat "ma-mi"/"ma-ma"..nica!!
MP ce poze frumoase!Ati avut cuce sa va clatiti ochii!!
danaita bravo flacaului tau!Ce de mai stie sa faca!!
Drum bun la Brasov !(orasul meu natal)
mariana felicitari pt fetita!!Cum adica nu te lasa sa faci cezariana?Si aici am auzit despre mame care o nastere au avut-o cu cezariana si urmatoarea naturala.Eu ,una,cezariana clar!!(cand va fi cazul of course)
Delia mi-au placut pozele cu Mosu!Se pare ca lui Rudy nu i-a fost frica de el! Tin minte cand eram mica ,se imbraca bunicul meu in Mos ...Doamne si ce mai plangeam de frica..numai cand il vedeam in usa.Si ca sa linisteasca isi dadea barba jos sa il recunosc..si uite asa am aflat eu ca nu exista Santa...
Fetelor am disparut cam multutz de pa forum dar la cat ma alearga Nick prin casa...Suntem bine,ne-a iesit un dintisor,sus vad ca da sa iasa unu,patruleaza prin casa,se ridica in picioare,a inceput sa faca si pasi de la un capat al canapelei la celalalt.Inca ne luptam cu fructele.Azi am incercat sa-i dau banana simpla..NO WAY!!! Noi am ramas in urma cu vaccinul de la 7 luni pe care nu l-am facut din cauza infectiei urinare si apoi a inceput cu tuse si mucuti.Cum ii trece il voi duce la vaccin.Ne pregatim incet-incet de Craciun.Ma gandesc sa fac bradul in weekendul de vine.
Insa am o dilema:Nu stiu ce sa-i iau de Mos Nicolae.....voi ce le luati?
Pana la urma ma poate lamuri si pe mine careva de ce nu este recomandat premergatorul?
Pupicim toate mamicile si toti bebeii!!!
Am pus poze noi si filmuletz nou.
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr
mari78 spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor !!! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi !
La multi ani Maia ! sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa asculti pe mami si pe tati !
Mariana, felicitari pentru fetita ! Ce mult ma bucur ! Eram sigura ca o sa fie fetita
. Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si sa nasti asa cum iti doresti !
Tania, multumesc frumos ! Sa stii ca Teutza ii zice doar bunicul ei, socrul meu , asa mi-a placut cand am vazut ca si tu ai alintat-o astfel
. Hai da punga de gheata jos, ca s-a dezumflat gogosarelul![]()
Catrinel, haioasa foc Oana Indianca !
Va pup si un 1 Decembrie asa cum va doriti !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
loranda spune:
Multumim mult de urari.

celor nascuti pe:
28:
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Mihaita - - amelutza
29:
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
30:
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu,
precum si tuturor celor ce poarta numele de Andreea sau Andrei:
Iulian Andrei-Tcelen
Andreea-Maria28
Andrei-Doina cel
Andrei Ioan-Aileana
Andrei-Irina71
Andreea Iulia-Luizax
Andrei Cristian-Adriana
Filip Andrei-Ioana22
Tudor Andrei-CORINAG
Andrei-AMYANA
si mamicilor
Andreea Georgiana si celorlalte mamici pe care le cheama Andreea
Mariana felicitari pentru fetita.Vei vedea ca totul va fi bine.Nu mai ai asa mult de asteptat.Iti tin pumnii.
Catrinuta,tot am vrut sa te intreb... pe ce se bazau suspiciunile de displazie de sold ale Mariei?
Eu i-am facut programare Andei pe 11 decembrie la oftalmologie si nu am ajuns bine acasa si citesc in Mama si copilul ca aceste consulturi se fac doar dupa 9 luni.Eu ma duc totusi sa vad ce-mi spune.
Fug ca mi-e mancarea pe foc si intr-o jumatate de ora ajunge si sotul acasa rupt de foame
La multi ani Romaniei si romanilor din tara si de pretudindeni.

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)
Biuta spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL ANDREI..TUTUROR CARE POARTA NUMELE, MASCULIN, SAU FEMININ!!!! :)
Mai ales celor din trupa noastra...Andreea, Deea, si copilasilor scumpi!
Maia frumusica si tare cumincioara...LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti sa ai!!
Simona ai incercat sa schimbi salteaua..sau..sa il culci cu tine? Sa nu care cumva sa fie alte prob, gen patut incomod, sau..sa aiba acid, si sa trebuiasca ridicat un pic.
Roxi mai lasat cam interzisa...ce vrei cu med ala????
Poli bine ca ai scris, sa mai stim ce face Niki..sanatate multa.
Pupam pe toata lumeaaaaaaaaaaaaaaa
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
mihaser spune:
Salutare!

tuturor sarbatoritilor acestei zile mamici si bebelini, multa sanatate si numai bine.
Eu nu am mai avut net. Abia azi a rezolvat sotul problema cu providerul.
Va pup si o sa revin curand!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
MAIA
VLAD LUCAS
ANDREILOR mari si mici
ANDREELOR mari si mici
DEEA!
Sa aveti parte numai de zambete,cer senin si relizari in viata!
N-am apucat sa citesc nimic,dar stiu ca m-ati felicitat si va pup pt. asta.Si imi sunteti tare,tare dragi!
Am pus cateva poze cu Bubu,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2282756780079410238FalfTa
Si cu noua mea mutra,post-coafor,aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2665664820079410238uWWxgX
Incerc sa recuperez maine,inainte de a pleca la munte.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aida_o spune:
pup fetele 
am intrat pentru a ura LA MULTI ANI! celor care azi sarbatoresc Sfintul Andrei. sa fiti sanatosi si sa aveti o petreceree de pomina 
n-am noutati, suntem inca in clubul stirbilor. atita doar ca Alexandra e hiper-activa, musai sa miste din ceva tot timpul. o sa-i spunem "pasarea-colibri", pt ca in ritmul asta isi misca miinile si cind maninca. in premergator se simte in elementul ei, si ii place si daca o tinem de mijlocel ca sa poata exersa mersul (in special pe bunica o chinuie, ca si-asa nu poate ea sta aplecata prea mult :))) presimt ca va fi tare zbanghie, odata ce o va lua din loc singurica.
de-a buselea merge, dar numai cu spatele. tot e un progres si asta.
avem poze de la (aproape) 7 luni, aici. iar "mersul" Alexandrei, poate fi studiat aici si aici.
mie mi-ar placea sa mai fac un bebe, care sa se nasca prin iunie 2008, ca sa aiba Alex 2 ani impliniti. ceea ce ar insemna ca trebuie conceput prin septembrie 2007. mai am timp sa ma odihnesc si sa reflect asupra ideii, pina atunci :)
duminica avem petrecerea copiilor pt Mos Craciun, la firma, si abia astept sa vad cum reactioneaza Alexandra cind l-o vedea pe mosul. noi ne pregatim si pentru tipete, ca nu se stie.
aici am avut aproape 2 saptamini de frig crunt (-31 C), dar a trecut azi. cind am iesit azi dimineata din casa (la -7 grade), mi s-a parut asa de cald, incit mi-am dat jos caciula de pe cap.
ciuf, multam de surpriza de astazi (chiar si-asa scurta), promit ca iti intorc gestul cit de curind :) uite-asa, cind te-am auzit pe tine, mi-am amintit si de forum.
cam atit de la noi, va pupam pe toate si mai trecem cind imi mai pleaca, in grup, toti cei 12 colegi din jurul biroului, in pauza de masa (ca azi). altminteri, mi-e aiurea sa scriu si sa ma vada ca stau pe forumuri (e monitorul mereu indreptat catre ei).
aveti grija de voi si puii vostri, si nu uitati sa fiti cuminti (ca sa vina Mosul, cum de ce?).
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)