*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 25
aalina2003 spune:
La multi ani si multa sanatate pentru bebelusii Andrei (Doina cel si Irina71)si pentru mamicile [red]Andreea Georgiana si Deea.[/red]
Qamar spune:
LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE UNEI PAPUSI OCHIOASE:
Maia 

HAPPY ANNIVERSARY SI TOATE CELE BUNE PE CAPUL VOSTRU SA FIE:
Andreea Georgiana (cu care sper sa ma vad la BV/Rasnov daca e prin zona...esti?esti?
)
Dea
Andrei de Doina_Cel: multa sanatate!!!
Andrei de Irina
Andreea de Luizax: mai da un semn de viata!!!
si tuturor sarbatoritilor de azi, pe care i-am omis, sa-mi fie cu iertaciune!!!
fug, am de facut bagaje, la pranz plecam la rasnov sa ne facem de cap![]()
ai pup iu!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
dananita spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, Andreilor si Andreelor!
Felicitari Mariana pentru bebelusha! Sa fiti sanantoase, nastere usoara indiferent de care si capul sus, doar ai experienta!
Maine sau poimaine plecam si noi la Brasov!
Pupaturi!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
simona_toma spune:
Catrinuta, draguta de tine, vazui ca m-ai strigat pe la pag. 14, asa ca m-am hotarat sa raspund la apel.Sa va spui motivul pt care nu am mai scris cred ca de vreo 2 sapt.Sunt fff obosita, stresata si sincer, nu am ce sa va spun in afara faptului ca sunt disperata ca Edutu nu doarme bine si nu mananca bine.Si daca am vazut ca in fiecare zi eu nu pot decat sa ma plang, am zis ca tre sa incetez, ca va plictisesc.Simt ca o iau razna cateodata.Noaptea se trezeste de n ori si plange, ziua mananca ff putin.Au fost zile cand a refuzat mancarea solida, a papat doar putin laptic.Acum mananca ceva mai bine.Am pus toate problemele pe seama dintilor si a dorului de suzi.Nu stiu ce sa mai zic.I-au mai iesit 2 dintisori sus, astfel incat avem acum 4 si il asteptam cu infrigurare pe cel de-al 5-lea, tot sus.Sper sincer sa-si revina, ca nu mai pot cu nervii.Azi noapte ma gandeam serios ca nu mai vreau al 2-lea bebe, eu, care imi doream cu ardoare o fetita.Nu ma mai tin nervii.Si acum imi vine sa plang cand ma gandesc ce groaznice sunt noptile.Plus ca noaptea zici ca ara patutul, in asa hal se agita.Micaalsa, am vazut ca ai cam aceleasi probleme.Cred ca in curand o sa merg iar la pediatra, sa vedem ce naiba e de facut.Nici pe ea nu am mai stresat-o in ultimele 3 sapt.Daca ma credeti, i-am dat si Fenobarbital, care e un sedativ destul de puternic(aruncati cu rosii in mine, poate ca merit, poate ca nu trebuia sa-i dau, dar chiar sunt disperata!!!!)Si nu a avut nici un efect 
Zici ca e cal copilu' asta, nimic nu se lipeste de el.Dar ma duc la pediatra sa-mi dea sa-i fac niste analize, poate are copilu' ceva si eu stau asa ca proasta si astept sa-i treaca de la sine.Ziua e extrem de vesel si zglobiu, energic din cale afara, tipa, rade cu toata lumea, e innebunit dupa reclame, zici ca vrea sa ia tv-ul in brate, sta in patut numai in picioare, se tine de el, bineinteles, ii da rotocol, tot in picioare.E baiat mare si mor de dragul lui si-l iubesc de nu mai pot, dar ma termina cu nervii cand e vorba de mancare si de culcare.
Va pup pe toate, nu pot sa recuperez tot ce ati scris, imi pare rau.
Catrinuta, felicitari pt cele 9 lunisoare, m-am gandit sa-ti dau un tel alaltaieri, pe cuvant, dar nu stiu cum am facut de am uitat pana la urma.Te pup si o pup si pe Atomica Duracell
Roxi, incerc sa te sun azi, imi pare rau de Darius, ca are rosu in gat.
simona_toma spune:
Of, ma scuzati, am uitat sa urez la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi:Andreea Georgiana, Andrei al Doinei, Andrei al Irinei, Maia, sa fiti sanatosi si cuminti 

doublemom spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor din gasca !
La multi ani si bebicilor sarbatoriti azi!
mariana felicitari pentri domnisorica din burtik !!!
stefanna sa stii ca si fetele mele adorm in brate, cu bibi. Am avut acum o saptamana niste episoade cu plans mult inainte de nani si le-am dat Sab Simplex si le-a trecut ca prin minune - aveau gaze la burtica!!!! De la ceva nou de papa probabil, ca noi tot experimentam diverse.
Trista povestea ta cu nasterea - eu ii dadeam in judecata pentru suferinta produsa, mai ales bebitei!!
Off, papa mea!!
Noi tocmai am papat puiut cu morcovel sote, un bibi mic de supica de legume si un iaurtel cu biscuiti! Buun! Supa se serveste, la noi, din bibi, printre inghititurile de papa solid.
Acum mami se duce sa faca dus, ca e primul pe care il apuca pe ziua de azi!!!![]()
Pupici!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Catrinuta, draguta de tine, vazui ca m-ai strigat pe la pag. 14.............
Of of puiule....ma gandeam eu ca ti-au iesit peri albi....mai acum io iti zic din experienta mea, cu cat sunt mai nervoasa cu atat e mai nervoasa si maimutza mea....stiu ca e usor de zis, dar uneori imposibil de facut, dar incearca sa iti gasesti tu o activitate care sa te scoata din ritmul asta infernal...
Doi...eu nu ma supar daca te plangi, ca pana la urma unul din scopurile forumului este sa ne sprijinim una pe alta cand nu mai putem, sa ne incarcam bateriile, sa ne varsam ofurile, sa fim umarul pe care putem sa plangem reciproc...si daca am inteles gresit, ma gasesti pe mess cand nu mai poti sau stii numarul meu de mobil...

Acum, fruntea sus...si pentru ca in lumea asta exista un echilibru, iti garantez ca bebe 2 va fi exact opusul lui Edutu...asa ca nu dispera, ca toate au o solutie....eu stiu o vorba: cu cat te chinui cu un copil cu atat iti va aduce mai multe bucurii...

Si oricat de disperata ai fi, lasa-l naibii de fenobarbital, sa nu dai in alte alea....cineva imi zicea ca o jumatate de fiola de agocalmin face minuni...
Uite de la Mariuca...o imbratisare plina de energie atomica pentru ca tu sa rezisti lu' Iedutzu....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ama_kaly spune:
Uram si noi
LA MULTI ANI!!!
, multa sanatate si fericire tuturor Andreilor si Andreelor de aici de la ghiocei!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
micaalsa spune:
catrinutza, si eu am carticica Practic, chiar gasesti in ea fel si fel de retete si cred ca am putea si noi sa le facem la ai nostrii bebei dar putin adaptate. Din ea e si Budinca de gris cu mere, ce am postat-o cateva pagini inainte. Deci, meiul ala de unde l-ai luat? De la alimentara? Ca mie nu mi-o sarit in ochi niciodata, habar n-aveam ca e comestibil si pentru rasa umana, nu doar pt. papagali
.
simona_toma, deci si tu o iei razna. Hai sa te imbarbateze tot una ca mine
. Ma mai 'nervez si eu noaptea pe Iulia mea, i-o pasez lui tata-so si fug in alta camera sa-mi vars oful. Si uite-asa mai trece o noapte ... si eu iarasi sper ca urmatoarea va fi mai buna. Am incercat si eu "n" tratamente, naturiste toate ca nu ma incumet chiar la Fenobarbital ... si degeaba. Mai recent am luat de la farmacia naturista Sedokids, e ceva siropel pe baza de tei, pasiflora si miere. In prima noapte cand i-am dat a dormit mai bine dar urmatoarele au fost dezastru ... deci nici un efect din partea lui. Cred ca pur si simplu unii copii au somnul mai agitat ca si altii ... ce sa zic. Tanjesc si eu dupa somnul de altadata dar cand ma gandesc cate alte probleme mai grave au alti copii, multumesc la Dumnezeu ca a mea are doar aceasta mica problema.
Si mai intra pe-aici si plange-te ca si eu fac la fel si deocamdata fetele ma suporta
... vad eu pana cand
.
V-am pupacit, mergem la Andreiul nostru.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
tania2 spune:
salutare, salutare
La multi ani Anreilor si Andreelor!
La multi ani Maia!
Adar, inca o data la multi ani pentru Maita ta. Sa stii ca m-am apucat de gatit, ieri am facut friptura de vita la cuptor cu cartofi copti, tati a fost de-a dreptul uimit!
Nshiro, Bia nu mai papa. Acum sta cu gura deschisa si cinta iar eu pot sa bag mancare si sa si scot daca e prea multa cata poftesc ca de inghitit nici vorba. Am tinut-o de nas, am tras-o de barbita...! Asteptam vremuri mai bune daca nu ma lasa neuronu. Kiwi il fac fara seminte.
Voi deja mergeti la gradinita, super tare!
Mari778, super poze! Teutza e dulce rau! floricica asta nu e cantatoare, asta da!
Roxi, cum e Darius la masaj? Ce face tanti Mimi? Nu te mai agita cu tot felul de medicamente, Darius e un dulce si nu are nici-un fel de "retard".
Dr. mea mi-a spus sa-i dau peste salau sau pastrav. Oa incerc, nu i-am dat pana acum.
Andreea georgiana, poate reusesti sa pui retetele "magice" undeva unde sa le gasim pe toate, am cautat supa cu sfecla rosie dar mi-a fost imposibil sa o gasesc. Te rugam mumos!
Mariana, felicitari pentru bebelina, nume cu M zic si eu poate s-au mai zis, Mara, Miruna, Malina.
Pai cam atat pe ziua de astazi, ma duc sa-mi pun o punga de gheata, Bia mea a binevoit sa cada cu capul pe nasul meu in timp ce eu o supravegheam cu un pui de somn.
Asa-mi trebuie sa umblu cu nasul cat gogoasa!
pupici pa
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania