*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 24
roxivan spune:
Salutare!
Mariana, felicitari pentru fetita!! O sa ii pui si alt nume in afara de Magda?
Claudia, nici eu nu stiam ca mai pot suferi la varsta asta din cauza colicilor. Eu mai pun fazele astea pe seama dintisorilor, chiar daca cateodata cand e marait il iau in brate il lipesc de mine cu burtica si se linisteste.
Catrinel, am vazut-o pe Onuta ce repede se deplaseaza si e vorbareata, nu gluma. M-a distrat mult si faza cu presul, la bazin.
Catrinutza, tu ii dai oul intreg (si albusul), ii dai branzica din comert sau facuta de tine?
Adar, cum se numea medicamentul ala pentru retard? Noua ne-a recomandat pediatrul Encephabol (parca asa ii zice) dar am auzit ca e f puternic si ma gandesc sa nu i-l dau.
Delia, nu s-a speriat Rudy de Mosu?
Fug sa pregatesc papica.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:

tuturor Andreelor si Andreilor, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!!!!!

Maia si Vlad
Sa fiti sanatosi si frumosi!!! 

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by roxivan
Catrinutza, tu ii dai oul intreg (si albusul), ii dai branzica din comert sau facuta de tine?
Roxi, numai galbenusul ...desi cica de pe la 9 luni poti sa ii dai alimente care au si albus (pandispan, prajiturele), nu ma incumet inca pentru ca oul este cel mai mare alergogen...si atata timp cat stim ca lucrurile nu sunt tocmai bune pe planul asta (eu sunt alergica si a avut si ea un episod), nu ma incumet...
Despre branzica...uneori iau din comert, dar aceea se acreste tare repede, asa ca de cele mai multe ori ii fac eu dintr-aia calcica...
Despre mei stiu si eu ca e ff bun (calciu ff mult, magneziu si inca niste minerale)...de vreo luna de zile i-am tot facut si i-a placut, dar nu mananca mult....e drept ca eu nu am blendat ca Andreea...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
La multi ani Andreilor si Andreelor!!!!

Asteptam 
ca sa ne
bine de tot...
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Catrinutza ce mare e Ato[mica] ta la 9 luni!!
L-a intrecut in greutate pe al meu care mai e si baiat!
Daca ar minca si el cel putin atit ca Maruca a ta as fi fericita!
M-ai dat gata cu felurile de la prinz ale ei!!
Stai linistita...eu una nu prea stiu de unde isi ia ea tonajul asta...ca are zile in care traieste cu doua linguritze de papa si zile in care devoreaza si urechile mele...dar prima categorie predomina

Cat despre variatii...incerc sa o aduc incet-incet la un numitor comun cu restul familiei...tocami pentru ca e asa maricica si energica si ma gandesc ca are nevoie de o alimentatie care sa o ajute...plus ca prea multi mi-au zis ca au copii mofturosi la mancare pentru ca au amanat mult introducerea de alimente mai "sofisticate"...nu as vrea ca Duracell sa fie un mofturici mai mult decat este...
Cat despre bebe 2...de abia astept sa am dezlegare sa ma pun iar pe treaba

...------------------------------------------------------------------------
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Irina71 spune:
Intru si eu repede de tot, de cateva zile sunt ai mei la mine si nu am apucat sa citesc din urma. Vreau doar sa urez "La multi ani !" Andreei Giorgiana, lui deea din Constanta toata fericirea din lume !! (si bineinteles, altor Andree de care nu imi pica fisa momentan)

De asemenea,
pentru toti bebeii cu nume de Andrei (si al meu, of course
) si Andreea : sa fie sanatosi, norocosi, si sa traiasca mult si bineeeeee !!! 
Mariana, felicitari pentru fetita, am apucat din goana calului sa citesc un pic pe pagina trecuta ! Vezi, ti-am spus eu ca e fetita ?
Inca o data, felicitari !
Sper sa intre sotul tau si aici sa anunte ca ai nascut, nu doar la Odisee, sa-i spui, daaaa ??? 
Noi voiam sa ne ducem la manastire la Sf. Andrei, dar am vazut la TV si ne-a zis si un preot ca o sa fie puhoi de lume, se vor calca in picioare sa intre acolo la moastele sfantului, plus ca cica se da in folosinta si biserica cea noua si mare (pana acum au folosit-o pe cea mica, acolo l-am botezat noi pe Andrei), asa ca .... renuntam si stam acasa, am chemat totusi un preot care trebuie sa vina, aoleu am fugit ca ma cearta mama ca stau la computer cand am o gramada de treaba 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
catrinutza spune:
Am uitat sa va zic fetelor ca acum cateva zile am cumparat o revistutza cu tot felul de retete pentru bebei mai mari si mai mici...din cat m-am uitat eu peste ea, are chestii drugutze si bunutze....dar primele "experimente" se pot face cam dupa un an...
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Haideti ca mi-a trimis mesajul inainte sa apuc sa termin....revistutza e din Colectia Carticica practica si costa 35.000 lei...cum ziceam am gasit ceva idei bune pentru papa Duracell-ului-atomic...
claudia_d spune:

La Multi Ani tuturor Andreelor!
Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copilasii vostri dragi,care v-au inseninat viata!
Micaalsa,pediatra mea mi-a spus sa stau linistita ca pana la un an si jumatate crizele vor inceta,dar n-am ascultat-o si l-am sunat pe doctorul de familie ,care m-a trimis la neurologie la Gr.Alexandrescu.
Acolo i-a facut un control si a spus ca e OK din pct-ul lui de vedere si ne-a trimis la ORL.Si acolo a fost OK,asa ca ne-a indrumat la spitalul 9 la psihiatrie(sau poate a avut bunul simt sa nu ne spuna direct ca e cazul nostru sa facem controlul si sa lasam copilul in pace).Nu ne-am dus atunci pt.ca isi revenise.Dupa crizele de saptamana trecuta ne-am hotarat sa-i facem totusi un control.O sa te tin la curent.
A fost simpatic sapatamana trecuta cand neurologul ne-a sugerat sa filmam copilul cand face criza si in seara uramatoare crizei ,cum incepea sa planga ,cum luam camera ,aprindeam lumina si eram pe pozitie gata de surprindre pe caseta.Vladut, cum vedea camera se potolea din plins si incepea sa rada,cum indepartam camera incepea sa planga.Isi batea joc de noi.In final ,cum ti-am mai spus ,cred ca eu si taica-su avem nevoie de control.
Claudia Gabriela
POZE
Delia21 spune:
Mariana,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si norocoasa si sa mi-o dai de nora!Sa dea domnul sa nasti prin cezariana,cum iti doresti tu!Si te rog eu mult sa-i soptesti la nora-mea sa vorbeasca cu DD sa-mi dea si mie o fetita anul viitor,please!Eu in ian-feb mai fac un fiv si sper atunci sa....iti dau o veste buna,adica