*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by motanik

Buna, fetelor! Ma scuzati ca ma bag asa neinvitata, vroiam sa va intreb daca mai stiti ceve de Tina (Welsh)?

--------------------

Andra

Motanik, la multi ani cu intarziere
ultima data cand am vorbit cu Tina, era tare ocupata, cu scoala de soferi, joburi, etc...Am vazut poze cu David, care e un scump si jumatate! atunci era totul in regula cu ei, si sper ca si acum e tot la fel..

numai bine,

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salutare!

noi nu v-am uitat! doar ne este foarte greu sa ne organizam asa bine ca alte mamici. Alecu meu nu mai doarme de 3 ori pe zi ci doar de doua ori si atunci nu pot sa misc un fir de par in casa ca aude si se trezeste. E foarte agitat si face numai ce vrea el, nush daca asta e rasfat... eu tot incerc sa ma impun si...nu-mi iese :(
Pe 8nov, la 8 luni avea fix 8kg si 72cm, tot lung si slab a ramas.
Am scapat de giardia si in luna de dupa tratament a luat 700 grame (ca in primele luni de viata). Sper sa apuc sa mai pun poze zilele astea.
Incerc sa-l intarc asa treptat si sper sa-mi iasa in max o luna.

Acum mancam asa:
6-7 lapte de la mami
9-10 piure fructe+biscuite+branzica 150-200ml
12-13 piure legume+carne/ficat/peste (mare atentie la pestele file de la carrefour!!!) 180-240ml
15-16 iaurt + 1lingura cereale 200-300ml
18-19 un biberon (cu lingurita ca nu ne place tetina) cu lapte + cereale (1 lingura, cat sa schimbe gustul "rau" al laptelui)
21- inca un biberon tot de 240 ml ca cel de la 19 + lapte de la mami ca fara nu se poate sa adoarma

mie tot mi se pare ca mananca putin.

I-am cumparat un pian chicco fff misto de la metro si e foarte incantat. ii place f mult muzica. Asculta cu mare atentie si bate din palme sau din picior si se bataie in ritmul muzicii.

Stie sa faca "pa/salut", "bravo", stie unde e si cine e mami si tati,zice mama, tata, papa, stie sa aleaga intre telefon si telecomanda si sa ti le dea in functie de ce-i ceri, cand primeste ceva bun zice "miam miam", stie la ce foloseste o telecomanda si o indreapta catre tv/combina si se face ca apasa pe butoane, daca-l intrebi cum face catelu' zice "hamam", daca-l intrebi cum face tataia isi drege glasul/tuseste. Ah, zice si "tsisi" adica Sisi (pisica).ii place la max sa joace "gol" (fotbal)
Acum o sa trecem la invatat partile corpului.

Merge tinut de manute si tot incerca sa faca "bravo" in picioare dar mai mult de 5 secunde nu poate sa-si tina echilibrul.

Zau ca nush ce sa-l mai invat, adica la 9luni ce trebuie sa mai stie sa faca/zica?

Sper sa ma pot si eu organiza mai bine si sa intru mai des sa nu mai fiu nevoita sa ma intind ca o placinta.

Va pup cu drag si dor nebun!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

nu mai pot sa intru sa pun poze, s-a schimbat parola?

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Am sa va scriu repede ce se mai intampla cu noi si apoi am sa citesc, imi este teama ca nu cumva sa se trezeasca Alex si sa nu mai reusesc sa va scriu nimic.

Ieri a fost o zi proasta ptr noi. A cazut Alex din pat ieri dimineata. Cand se trezeste Alex sa isi ia masa de la ora 6 eu il iau langa mine in pat, ii dau sa pape si il lasa sa doarma langa mine in pat ca tati pleaca si nu-mi place sa dorm singura iar ieri dimineata s-a rasucit atat de mult in somn incat mi-a cazut din pat. Nu mi-a venit a crede. El nici nu a deschis ochii, a tipat, eu l-am pus la san si a adormit. Va dati seama ca eu nu am mai avut somn...
In cursul zilei de ieri alerga pe hol cu premergatorul si s-a dat cu capul de usa. Adevarata vb aia ca un ghinion nu vine niciodata singur. Trec saptamani intregi in care nu se loveste si vin zile in care imi cade de 2 ori.

Vreau sa va spun ca am inceput de azi cura de slabire (disociata) numai ca eu am sa mananc o zi legume, una carne si una lactate, imi este frica sa tin cu 3 zile. Eu incerc asa, poate slabesc. Sper sa nu pateasca nimic laptele meu. Sa imi tineti pumnii.

Kim vreu sa iti spun ca si Alex este mai mereu constipatdesi i-am inlocuit merele cu merele. Ii dau para cu iaurt si nu se intampla nimic. Mie dr mi-a dat Debridat dar nu are nici-un efect.

Referitor la soacre, fetelor a mea sta la 5 minute de mine iar parcul este in fata blocului ei dar nu a zis odata ca vrea sa vina cu mine in parc sau sa se ofere si ea sa stea cu Alex in parc intre timp eu sa imi fac treburile. Doamne fereste! Dar imi reproseaza mereu ca nu ma duc si pe la ea cand ma intorc din parc. De parca eu am timp ca ea. Ea este pensionara. Nu se compara cu mama care munceste toata ziua si apoi vine sa se joace cu Alex ba chiar se mai ofera sa stea cu el acasa ca sa nu-l mai car dupa mine in hipermarcheturi, sa mai iesim si noi singuri in oras sau mai stiu eu ce. Noroc ca am baza in ea!

Despre noi mai putem spune ca suntem sanatosi, papam binisor si avem tot timpul chef de joaca.

Va pup si ma apuc de citit pana nu se trezeste Alex.

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Azi mi-am luat liber ca am fost la doctor si profit sa stau calare putin pe Internet inainte sa-i iau pe copii de la cercurile de activitati extrascolare.

Se pare ca voi avea fetita.Sper nu avem vreo surpriza la nastere.

Va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase.Ati avut gura aurita!!

Vestea mai putin buna ar fi ca nu a fost de acord cu cezariana si ca va trebui sa mai incerc sa cer si alte pareri de doctori + o vizita la psiholog.Nici astea nu-mi garanteaza reusita de a obtine cezariana.

Acum simt si eu morcovul ca nu prea indraznesc o nastere vaginala la 12 luni de la cezariana cu toate ca suedezii mereu imi cinta ca nu vor fi probleme.

Pup mamicile si ghioceii
Revin diseara

Mariana 27+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Mariana, felicitari maxime!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

M-am intors dupa o cura de abstinenta de dulciuri.Am avut intr-o zi o tentativa sa intru,dar am vazut pozele cu prajiturelele Adei si am iesit imediat.Pozele sunt bune ca probe la divort in cazul in care sotul fuge cu una care bea numai apa plata cu lamaie.Pana la Mos Nicolae tin post de dulciuri.Dupa aceea...
Am avut cateva zile de chin cu Vladut.Cum venea seara il apucau crizele si nu reuseam deloc sa-l adorm.Am sunat-o pe doctorita mea si mi-a zis ca face crize de colici si sa-i dau Sab Simplex.I-am spus mirata ca e mare,are 8 luni,si ca n-ar mai trebui sa faca crize de colici.Mi-a raspuns ca si la 40 de ani poate sa faca.Cert e ca i-am dat vreo trei seri Sab si n-am mai avut probleme.Singura ingrijorare e ca in momentele de criza l-am culcat langa mine in pat si acum nu mai vrea in patul ei.Sa vedem ce metoda gasesc sa se intoarca in patutul lui.
Multumesc celor care i-au urat lui Vlad "La Multi ani" de ziua lui.
Nu i-am mai facut la comanda costumas de Mos Craciun,pentru ca a iesit f.urat si l-am refuzat.In schim am gasit in Carrefour un costumas simpaticut.Aveau si rochite de Craciunite.
Kim,eu propun sa facem un club al stirbilor si sa facem galerie.
De cate zile am inceput sa-l intarc si cred ca de la laptele praf a inceput sa se constipe, el neavand pana acum asemenea probleme,ci din contra.Ca sa-i reglez scaunul,i-am scos banana si i-ma bagat in alimentatie mai multe pere,spanac,mazare.
Nshiro,multumesc de aprecierile legate de pozele lui VLadut.
Succes in noua etapa din viata Mariei!Gradinita usoara!
Ea e prima din grupul bebeilor nostri care incepe sa socializeze
Diana,Alina,si eu am facut Chimia,dar cea Industriala de la Polizu.N-am profesat ca inginer decat doi ani,dupa care m-am reprofilat pe altceva total diferit.
Micalasa,si noi avem mari probleme legate de somn si am fost la Neurologie si la ORL .Mi-au spus ca din pct-ul lor de vedere totul e OK.M-au trimis si la Psihiatrie copii.Am facut o programare pe 6 Decembrie.Frumos cadou de Mos Nicolae!

Am pus si cateva poze noi
8 luni

Claudia Gabriela
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

mariana_1976- felicitari!
si eu mi-as fi dorit o fetita poate " next time"

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Acum am vazut mesajul.
Felicitari Mariana pentru fetita!

Claudia Gabriela
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Simonaaaaaaaaaaa.....pe unde-mi umbli????? treci la apel....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput