*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare salutare!
Suntem si noi pe aici,tot fara net,va ducem dorul rau de tot,citim tot ce mai scrieti,suntem la zi cu vestile.Timp de raspuns,ioc.
Noi raportam urmatoarele: Matei poseda 5 dinti si se pregateste pentru al saselea,se ridica in patru labe si efectueaza miscari din fundul gras insa avanseaza doar precum racul,vrea in picioare si adora sa "fuga" dupa Vladut prin casa,sa il caute pe sub masa,bineinteles ca jucariile lui nu prea il pasioneaza insa pofteste la masinutele si trenuletele fratiorului si de cate ori le prinde le mozoleste,spre disperarea lui Vladut. Are multe kilograme si multi centimetri,habar nu am cu exactitate cat-cert e ca in parculet era un baietel de un an si 3 luni...iar Matei era si mai inalt si mai gras decat el. II cumpar hainite pentru 1 an,1 an si jumatate chiar,are ghete adevarate (marimea 20!),abia incape in carut,iar spatele meu e varza de la atata carat. Asa-s baietii mei,ce sa fac? M-am resemnat...cand vor creste vor fi ditamai barbatii.Abia astept sa mai fiu si eu rasfatata! Si cu atatia barbati in jur chiar ca o sa fiu!
In fiecare seara,cand citim povestea pentru Vladut, Matei vrea si el.Sta si el si asculta si se uita in carticica cu atentie.
Pana aici toate bune.Avem insa si noi problemutele noastre.Mi-a vomitat de cateva ori in jet,asa cum nu a mai facut-o vreodata,acum e putin ragusit si marait si agitat.Adoarme doar leganat,se trezeste de mai multe ori pe noapte si vrea sa pape...Cam asta e.
Vladut bine mersi,deseneaza,modeleaza plastilina,fugareste trenuletele,mai vede desene animate(a facut o pasiune acum pentru Sponge Bob).Bineinteles,toate aceste activitati in compania mea sau a lui tati.Cand il termin de adormit pe Matei la pranz si trag si eu un pic de aer in piept,ce credeti? ma odihnesc?Ei,as.Ma ia Vladut de odihnita."Mami,a adormit? hai sa ne jucam! Hai sa te invat cum se schimba macazul..."
La Munchen am avut internet doar pret de o ora si un pic...apoi gata.Degeaba m-am bucurat eu.Iar aici habar nu am cand vom avea. A vorbit sotul meu cu proprietarul de aici si a spus ca incearca sa rezolve aceasta problema. Sa vedem.
In rest ne ocupam cu turismul;profitam de timpul petrecut pe aici si vizitam tot ce putem.Cine stie cand vom mai avea asa o sansa? Duminica am fost pana la Trieste in Italia sa vedem marea si sa mai schimbam peisajul. Daca tot suntem aici la granita...Am pus si poze si o sa va puna tati si link-ul ca sa le vedeti,cand aveti timp.
Maine o sa va scriu cate ceva fiecareia in parte,acum e chiar tarziu tarziu si fug la somn ca noaptea trecuta s-a trezit Matei din jumatate in jumatate de ora.

La multi ani tuturor sarbatoritilor! si multumim pentru urarile de 8 luni! Sa va dea Dumnezeu numai bine tuturor!
Pe maine!

Va pupam cu drag.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Tot noi ...
Revenim in forta cu poze proaspete

München

Trieste

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MP,frumoase pozele,tare si copii nu mai spun,ai doi copii minunati,sa va traiasca,Matei e un dulce!

aceasi prbl o am si eu cu oboseala,o culc pa Ana tre sa fac lectii sau sa ma joc cu Iulian,plus treaba in casa ,mancare,ca amandoi sunt doi fomisti,ei da asta e,sunt bucuriile vietii mele!

in rest cu prb,si ANA,manaca de multe ori pe noapte,si e putin racita,ii curge nasul si vad ca nu-i mai trece,iar cu vomitatul si mie ANA mi-a facut asa de cateva ori,da cand era mai mica,ori era prea cald laptele,sau nu i-a priit papa,sau a mancat prea mult,daca dupa ce vomita, nu are nimic si isi revine la starea initiala,adica cum e Ana mea, vesela,atunci nu e nimic grav,dar daca continua sa faca asta de mai multe ori in aceeasi zi,.....

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, poza cu scaunelul n-am inca dar de indata ce fac o pun. Sta in el si nu sta, cand isi ia cate-un avant o culeg de pe fundul cazii. Cine stie cat imi mai tine faza cu el.

Adar, ce sa fac, sa o las sa planga nu pot, am lasat-o de cateva ori si da efectiv in criza de isterie. Ce-i drept eu mai rarut o leagan in brate, chiar ca si ultima solutie, de obicei adoarme in scaunelul de masa, il las pe spate, o misc de cateva ori si daca-i obosita adoarme. Dar cand e sictirita tare si nu vrea sa stea in ala trebuie musai luata in brate. Sper totusi pana se marita sa se lase de sportul asta. Azi am auzit de un copil de 5 ani care inca mai papa laptic de la mama-sa, dimineata si seara ... m-am socat rau de tot cand am auzit.
Oricum, Maia ta e super cuminte, a mea n-ar sta nici 5 minute sa ma lase sa gatesc ceva ... copii si copii.

alinaalex, cu ce indulcesti compotul? Si cel de citrice cum il faci? Le decojesti?

nshiro, da, eu taiteii, grisul ... il fac cu lapte de vaca.

MP, deci si Mateiasul adoarme leganat. Pai atunci hai sa-i cuplam pe ai nostrii ca si-asa adar ma intreba daca o leagan pana la nunta. Ma gandesc ca usor nu ti-e nici tie sa-l tii in brate. Frumoase si pozele, chiar asa cum zici tu, ar fi pacat sa nu vizitati daca aveti ocazia. Pune multe poze, vizitam si noi cu ocazia asta.

Referitor la trezitul noaptea, mi-a spus un medic, nu al meu, ca nu e tocmai normal ca un copil de 8 luni sa se trezeasca noaptea in scancete si urlete (asa cum patesc eu cu Iulia). Si ca ori e o problema la urechiuse, ceva otita care noaptea e mai dureroasa, sau o doare capul ... asa ca ar trebui sa merg cu ea la un ORL-ist in prima faza si dupa aceea chiar la Neurologie Infantila. Tare-s derutata, oare sa fie posibil sa o supere ceva, de-aia sa planga si sa aiba somnul asa agitat? Nu stiu ce sa fac.

Gata, s-a trezit piticotu' ... da semnalul ca s-a plictisit in patut.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mari78 si soacrella mea a fost tare de treaba in primii 7 ani, mi se parea atat de urat sa-i spun soacra! Ei, lucrurile s-au schimbat in ultimul an si jumatate! Asta-vara mi-am luat o pauza de ea vreme de mai bine de o luna. Apoi am facut pace cu ea, este totusi o bunica buna si a invatat sa nu ma mai critice.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Deci toata lumea (mai putin Maria de Nshiro) are numai 2 mese de lapte pe zi? Ca Ana are inca 4, asta pentru ca mananca putina hrana solida si daca i-as da lapte numai dimineata si seara ar bea cam 300ml si eu stiam ca trebuie sa bea cam 500..credeti ca ar trebui s-o mai raresc cu laptele? E drept, fac asa dupa capul meu nu am vorbit cu nici un pediatru.
Micaalsa, eu am o prietena care are un baietel de 3ani si jumatate care si acum se mai trezeste noaptea plangand, bineinteles ca nu de foame, nu mai e cazul. Toti dr pe care i-au consultat (ei locuiesc in Olanda) i-au spus sa il lase in pace, pur si simplu asa sunt unii copii, chiar daca nu e firesc la varsta asta.Bine, e adevart ca in Olanda se prescriu greu medicamente, numai in cazuri grave, iar sistemul lor de sanantate nu e grozav (am inteles ca toti se duc in Germania cand au probleme), dar au fost si la dr in Rom.Au incercat tot felul de remedii homeopate, nu a mers nimic si nu a fost deloc rasfatat, leganat (si ca Ana mea..)ci chiar a fost la cresa de la 4 luni. Tu mergi la dr, vezi ce iti spune, informeaza-te si gandeste-te bine.
Multepentru sarbatoriti:
Erik-Sebastian - - Ama kaly
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Noi am fost ieri la doctor si Darius are rosu in gat, ne-a dat un siropel Sinecod (nu i-am mai dat pana acum). Tot ieri la pranz am observat ca are o iritatie pe manuta stanga, doctorul zice ca a facut alergie la peste, mi-a zis ca pentru copiii de pana la un an el recomanda merluciu si cod, acum trebuie sa-i dau Zyrtec. Sincera sa fiu nu am asteptam sa aiba rosu in gat, mai ales ca nu a facut febra, nu a fost smiorcait.

Multumim pentru aprecieri!

Mari si eu am vazut cadrul ala la Carrefour si as vrea sa i-l iau pentru Craciun. La el Mos Nicolae deja a ajuns cu o masinuta luata tot din Carrefour care pentru inceput o folosim ca balansoar si mai tarziu se transforma in masinuta. E super si Darius mai nou in ea papa.

Kim si Darius mai tot timpul e constipat, eu nu i-am dat pana acum orez din cauza asta, banana, doar de vreo 2 ori, iar morcov fiert nu i-am dat dat deloc ( il fierb in supa numai pentru gust). Eu i-am dat Duphalac, dar vreau sa mai incerc si cu ceai de musetel granule, la noi para, marul, pruna nu si-au facut efectul. Adevarul e ca nu stiu daca bea intr-o zi 150 ml ceai sau apa, nu vrea. Ieri i-am dat putina zeama de la supa, dar nu a papat decat 15 ml.

MP, pai Matei al tau traieste pe picior mare, si noi purtam doar 15 la ghetute.

Adar, deja imi ploua in gura!

Aalina, Darius papa lapte dimineata (nu mai mult de 120 ml) si seara (180 ml si cateodata si mai mult), in timpul zilei ii dai dau in completare la o masa, lapte.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI :

Bianca Nicole
Alicia Maria
Anna

Aalina, Bia bea lapte la fiecare masa; da, ei inca trebuie sa aiba cel putin 500ml lapte/zi si nu este indicat sa i-l scoti, mai ales daca ea il vrea.Pitica mea uneori refuza mancarea solida daca nu ii dau cateva guri de lapte inainte. Bia are program asa:

la 8-9 dim: 200-230 ml lapte cu o lingura de reisfloci
la 11-12: un iaurt cu biscute sau cereale+ 100ml lapte
la 15: legume, branzica, sau carnita (combinatii)+120-130ml lapte
la 18: fructe+uneori 100ml lapte
la 21-22: 220 ml lapte cu o lingura de reisfloci

revin, pregatesc pranzul!
ai pup iu ol!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna, fetelor! Ma scuzati ca ma bag asa neinvitata, vroiam sa va intreb daca mai stiti ceve de Tina (Welsh)?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

sarbatoritelor

Bianca Nicole, Alicia Maria, Anna

Sa fiti sanatoase si frumoase!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput