*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 15
ANDREEA GEORGIANA spune:
TEODORA
VICTOR
MARK
ERIK!
Tcelen,mi-am amintit de ziua lui Iulian,intrucat ,,fac colectie,,de sarbatoriti de 22(ciudat mod de a spune...).Eu insami fiind pe 22.Asa ca,ori de cate ori aflu un nou sarbatorit,retin urgent(Biuta,Ameluta)Si,in general,retin date de nastere,in grupul meu de prieteni fiind proverbiala pt. asta.
Dianad,pretul implanturilor mele este ca pt. prieteni,adica nu reflecta realitatea catusi de putin.
Dea,sunt destul de puternica(in general),asa ca nu ma sperie prea tare niste bieti viermisori(potentiali).Mai ales ca sunt si pescar!:)
Nshiro,deja o dai pe Maria la gradi?????
Noe si eu ma intersectez uneori cu Ionut si ma holbez dupa tine!Dar nu te-am zarit never.poate ne vdm la munte in weekendul asta.sau in Buc,la noi.Stiam ca in poze e mama ta.Ca e dulce si arata extrem de...uman.Nu ca majoritatea soacrelor din ziua de azi.
fetele cucuiete!
Catrinel,cunoastem stranuturile cu papa(in general colorate).Nici reteta de mancare facuta scrum nu mi-e straina,eu reusind cel putin o data pe saptamana aceasta performanta.In special ficatelul fiert in lapte(pt. Thea) imi iese bine,dupa metoda asta.
Am fost ieri la nasi si am aflat ca nu s-a suparat pe tine(asa cum ma asteptam!).Era doar super agitata.Pachetelul nu l-am luat,intrucat era la cabinet,unde se astepta sa ajung mai curand.
Onuta draguta!
Adar,mi te imaginez in reclama cu vecina care,,,prajitureste,prajitureste!!!!!,,.Aiurea reclama,dealtfel.Noutati despre Maia?
Aalina,tot profa de chimie?????Care mai e profa de chimie sa strige in gura mare!!!!!!Macar voi(adica tu si Diana) sunteti de gasca.Si sper ca veniti la intalnire,oricand ar fi ea,sa fecem niscaiva...experimente.
Mariana,miercuri iti tinem pumnii stransi.Sa afli ca bebe este bine,indiferent de sex.Dar eu simt ca e bebita-fetita-scumpita!
Suntem franti,dupa un weekend cu musafiri si...pe post de musafiri.Vineri seara si sambata dimineata am gatit(pt. Catrinel,reamintesc:ciorbita de fasole cu ciolan afumat,fasole cu usturoi,salata de vinete,icre de stiuca+fripturici).Iarta-ma ,Mariana!
Ieri am fost la nasi,la bunicii...bucuresteni,rasfat mnaxim,forma...la fel.Thea,ca noi... .Pe cat este ea mai in forma,pe atat suntem noi de sifonati.
Cu toate astea,ne inscriem pe lista doritorilor de bb 2 in 2007,in conditiile in care vrea sa ,,prinda contur,, vara viitoare.Si vrem, tot fetita,mai ales eu,care sufar ca Thea nu poarta cat as vrea toate rochitele.Si nu doar asta e motivul.
Fug sa pap,pt. prima oara pe ziua de azi(nu ma certati,please!).
Pupam!
Am pus cateva poze noi si haioase,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2753988430079410238fqOSUJ
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alorea16 spune:
Fetelor vesti bune astazi de la doctor ... putica lu'bebe se vindeca 

Astazi am fost la control si doctorita a zis ca este bine si ca nu a facut puroi. Inca nu i-a scos firele ca se vor absoarbe iar daca pana lunea viitoare nu cad atunci cand mergem la control i le va scoate. Dar cred ca o sa-i cada ca aseara la baita i-a cazut unul.
Pup dulce 

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
alinaalex spune:
Catrinel, las' ca va gasiti voi pana la urma casuta, da' ce, vreti sa va mutati? parca ziceai ca stati la et.5 si n-aveti lift????
pfaaaai, apai eu stau la 1 si mi se pare muuuult sa tot urc si sa cobor!
noi mai avem muuuult si bine pana cand ne-om muta la casuta, he,he...la anu' abia ne apucam de proiect...cateodata stau si ma gandesc ca poate era mai bine daca ne luam un apartament mai mare, in loc de teren, dar parca totusi m-am saturat sa stau la bloc!
Mihaser, ce , daca nasti in martie 2008 pierzi indemnizatia sau cum? lamureste-ma , te rog, cum e cu CIC asta, se prelungeste automat sau tre sa ma duc la servici (n-am chef, vreau acasaaaa), ca daca nu, ma razgandi si io, ma inscriu la febr.2008 sau mai repede!![]()
Andreea Georgiana, wellcome in gasca dornica de bb2!
Mai Adar, cum ai timp de atatea prajiturele si chestii? io nu-s in stare nici macar sa gatesc o supa, da' sa mai fac si altele...ce-i drept la cap. bucatarie am stat tot timpul prost, inainte nu aveam timp ca lucram de dimineatza pana seara, acum n-am timp ca-l am pe Marc ,cum sotzul e mai mult plecat nu prea e nevoie, imi trimite si maica-mea mancare , pe care fac ce fac si tot o arunc ca n-am timp s-o mananc si uite asa! in schimb manac numai prostii si numai cand imi aduc aminte, ufff, ma mai mir ca-s aschimodie!
Da' lui Marc ii gatesc zilnic!
te admir ca esti asa harnicutza
si pe celelalte fete ca tine!
Mariana iti tin pumnii pe miercuri! succes! poate afli ce ascunzi in burtica!![]()
Catrinutza, io-s Alinutza sadica cu numele mumos cololat de glow!![]()
Alorea, multa sanatate piciului tau, ma bucur ca ati venit cu vesti bune!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
tcelen spune:
MARIANA1976,multumim mult!!Iulian nu era asa mancacios ca ANA,si era mai slabut,da ea nustiu cu cine seamana,ca tot timpul vrea sa pape ceva!!
tu cumte simti??ce face bebelul din burtica? dar ceilati copii ai tai?cum te descurci,nu e greu?
pupici
!
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, nush cum se face ca plang mai mereu cand intru aici! De emotie si de drag de voi, cand vad cate imi doriti binele
Ieri mi-a venit primul ciclu dupa chiuretaj
Despre analize voi avea vesti abia pe 30 nov, cand voi suna la medlife sa-mi spuna cand sunt gata si va informez in secunda 2![]()
Andreeaaaaa
, deci asa te subtiezi de numa, numa!!!! Sunt de acord cu conditia pt ajutorul din partea ta
! Voi face un/o prieten/a pentru Thea
cat mai repede, sper
Felicitari pt cuvantul BIBI
(cred ca-i suparare mare la tati
)!
Noe
ti-ai si gasit pe cine sa intrebi de soferit!!!
Da, am permis si nu, nu conduc (doar foarte rar) ptc mi-e o friiiicccaaaa de mor si sunt si antitalent, total!!!![]()

Poze Laura
Laura Ioana spune:
Noe
e super siteul ala cu retzete
Ce usor par a fi de facut! Ca io mereu sunt in pana de idei la gatit!
Din ce citesc pe aici e posibil foarte sa fiu iar colegutza, cu unele dintre voi, la mamici pe la anul? Ce m-as bucuraaaa!!!!

Poze Laura
Stefanna spune:
Alinaalex chiar te invidiam ca desi bebe al tau e doar cu ceva zile mai mare decat Nicola tu arati ca si cum nu ai nascut niciodata.... eu sper sa mai ajung la ceea ce am fost.Ma uit cu jind la hainele pe care le-am purtat la cununia civila, si ma intreb daca vreo data voi mai scapa de extrarotunjiri
Laura Ioana... am citi povestea ta mai traziu, pt ca tot mai traziu am aparut pe aici.Eu sint eseanca de origine, si anul trecut in septembrie cand avem vreo 3 luni de sarcina am fost acasa, si mi-am facut toate analizele pt bebe acasa. Fireste am vrut sa fac si echo, si o buna prietena a mea medic, ma batea la cap sa merg la onofriescu... medicul meu de familie, o femeie asezata si ff inteleapta, insa mi-a sugerat sa las "somitatile" sa traiasca in lumea lor, ca odata ajunsi la faina, medicina devine pt ei comert si nu daruirea si arta de a lucra cu oamenii. Citind acum povestea ta, stiind ce inseamna sa porti un bebe, mi-as fi dorit ca doctorita mea de familie sa nu fi avut dreptate.Dar stiu ca acolo unde s-a inchis o usa, Dumnezeu va avea grija sa deschida o fereastra.Ne rugam pt tine
Si acum va implor ajutatti-ma cu sugestii.SInt disperata, mama mea va pleca in cateva saptamani, si fata mea nu adorme decat in brate leganata, si plange ff mult pana adoarme.Problema e nu ca as muri sa o legan in continuarea, ci ca la o saptamana dupa plecarea mamei am un ex fff important, pt care am muncit luni de zile, si daca ea nu doarme cu noptile, eu inebunesc de tot. Deja nu ma mai tin picioarele si ochii de oboseala, si sint super ajutata de mama.Invatati-ma cum sa o dezvat de legant, si cum sa o fac sa doarma noaptea cat mai linistit.. poate macar una din voi a mai trecut pe aici si imi vinde si mie un pont.
Va pup din cord,si sint asa de fericita ca v-am descoperit.Imi aduceti asa mult soare in ametita asta de Canada
Stefanna mami de Printisoara
micaalsa spune:
Kim, iata si reteta de Budinca de gris cu mere, asta sa o tii pe cand Alicia face un an ca cica doar de atunci putem sa o dam la bebei:
Deci
Ai nevoie de: 4-5 mere, 50 g unt, 750 ml lapte, 125 gr. Zahar, 5 linguri gris, 2 oua, coaja rasa de la ½ lamaie, ¼ lingurita scortisoara, 1 plic de praf crema (de vanilie, caramel sau fructe) pentru prajituri, visine din dulceata, ½ fiola esenta de vanilie.
Cum procedezi: Cureti merele de coaja, le tai in jumatati si le indepartezi casetele cu seminte. Ungi o tava cu unt si asezi jumatatile de mere cu taietura in jos. Presari deasupra 2 linguri de zahar si scortisoara si dai tava la cuptor la foc mic. Prepari grisul cu 500 ml lapte si il lasi sa se raceasca. Separi galbenusurile de albusuri. Bati albusurile spuma cu zaharul ramas. Amesteci grisul cu galbenusurile, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Adaugi spuma de albusuri, amestecand usor, de jos in sus. Torni compozitia de gris peste merele din tava si dai la cuptor la foc mijlociu, pentru 30 minute. Prepari crema conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce s-a racit, rastorni budinca, o tai in bucati si o decorezi cu crema si visine din dulceata sau cu fructe confiate.
Stefanna, deocamdata nu-i scot mesele de noapte de tot, ar fi prea mare socul pentru ea ... sper totusi ca macar pana la 1 an o sa doarma si ea mai bine si n-o sa-i trabuiasca atat de des papa noaptea. Si a mea tot leganata adoarme, ce sa fac ... cateodata stau si ma intreb cum naiba am reusit sa o invat asa. Si eu as vrea sa stiu o metoda eficienta sa o dezvat. Nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred sa poti reusi sa o dezveti asa repede, intr-o saptamana. De cate ori se trezeste noaptea?
Noe, asa patesc si eu cu socrela mea. Cand e ora de intors husbandu acasa de la servici, atunci isi face aparitia si ia fata-n brate. De cele mai multe ori Iulia urla ca din gura de sarpe ca ... deh, nu-i prea obisnuita cu prezenta ei, si al meu se tare minuneaza ca nu intelege de ce urla fata in brate la mama-sa. Nu-ti spun, cand o ia la cate-o plimbare pe-afara, da iama direct in curtile vecinilor sa vada toti ca ea sta cu fata ... ma dispera, dar n-am ce-i face. Asta asa, ca o paranteza ca sa ne barfim socrelele.
Catrinel, in scaunel o pun pe Iulia. Pai nu s-ar mai da iesita de-acolo, sa vezi ce urlete imi baga si ce se tine cu toate fortele de cada sa nu o scot. II place apa ca la tata-so, si el statea (ca acuma nu mai are timp) cate 3 ore in vana. Eu una-s adepta dusului rapid ... n-am stare. Cu mancarea facuta scum si eu am “n” experiente, majoritatea din cauza cititului pe forum.
Tchelen, ce maaaareee e Ana-Maria, si ce par frumos si cretului are. Tare drag mi-e de ea, primul bebe de la Ghioceii nostrii. Si sta pe olita? Nu protesteaza? Ca si eu am mai incercat cu a mea dar isi intinde manutele sa o iau ... noroc ca are fund greu si nu se poate ridica singurica.
Elvie, pai se pare ca vacanta in Romania nu prea v-a priit. La noi trebuie sa te obisnuiesti cu toate cele romanesti sa zic asa ... cine stie cand ajungem si noi in randul oamenilor civilizati. Pupam Lara curajoasa.
Andreea, pai m-a dat gata poza “tare-s mic si necajit”. E mortala Thea acolo, nu razbeste sa-si bage in gurita painica. Iulia toata scapara cand ii dau cate-o bucata de cojita dar stau asa cu inima stransa ca ea rupe bucata mare si cand o simte in gurita incepe sa-si faca greata. Si dai si lupta-te sa-i scot bucatoiu din gura.
Imi spune careva cum sa prepar pestele la Iulia? Si cum s-o fac sa manance ficatel? Am incercat sa i-l prepar in fel si chip si cand ii ajunge in gura isi face o greataaaa ... Asa ca ieri, dupa tentativa esuata cu ficatelul m-am nervat tare de tot si i-am dat fetei sa pape ciorbica de-a mea, cu tarhon ... si i-a placuuu, mi-a ras bolul. Cred ca am sa incep sa fac mancarea pentru noi mai dietetica, sa zic asa, sa pape si al meu odor cate ceva.
Asa, si ce mai voiam sa va intreb, ce tip de ceai le mai dati bebeilor? Ca a mea a inceput sa mai traga cate-o gurita de ceai si nu stiu de care sa-i iau. Ce parere aveti de ceaiurile granulate? Chiar sunt 100% naturale cum zic ei?
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
tcelen spune:
micaalsa,multumim frumos de complimente!
da sta pe olita,daca o pun in fata televizorului cand sunt reclame,cum s-au terminat reclamele ,gataaa......la mami in brate!!
a,cu papa nu o forta,daca nu vrea azi,mai incearca peste o saptamana,eu ii dau carnita,ficatelul sau pestele in piure de cartofi,si asa papa,iar cu ceaiul eu nu cred ca ala granulat e 100% natural,eu ii dau de tei sau musesel,dar mai rar musetel,ca dupa face caca de trei ori pe zi,iar ala de tei cica o mai linisteteste,tei cu putina lamaie sau portocala ptr vitamina c
POZE ANA-MARIA PROASPETE
poze Iulian
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
roxivan spune:
Salutare tuturor!
Noi ne-am petrecut sfarsitul saptamanii la Galati, la nasi, si a fost super!!!
Darius a papat crap (pentru prima data) si ciorbita de care am papat si noi. Mancarica la borcanel, in afara de fructe, nu a vrut sub nici o forma.
S-a acomodat foarte bine, a stat numai in brate, a fost alintat. Cand am ajuns acolo si a vazut atata lume necunoscuta s-a pus pe un plans, mama, mama. Voi patiti asa ceva cu bebeii vostri? Mie mi se pare ca al meu copil e cam "salbatic", oriunde am merge cand vede persoane necunoscute incepe sa planga.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)