*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

sarbatoritilor

Mariuca, Anthony, Marc, Thea, Anda

Sa fiti sanatosi si frumosi!!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!SARBATORITILOR,SA FITI CUMINTI,SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!

Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana

ROXIVAN,a deci ai fost in orasul meu???si ti-a placut la noi??
lasa copilul in pace,poate e mai timid,mai sperios,dar in nici un caz salbatic!!
eu o tin pe ANA in brate langa persoana straina,si vb cu acea persoana,pana vrea ea singurica sa se duca in brate,dar la ea se intampla destul de repede asta
pup baietul mic

POZE ANA-MARIA PROASPETE

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Tcelen, a fost super!

Am fost in parculetul de pe faleza, parca Viva ii zicea, l-am dat pe Darius in tobogan, in leagan, am fost la mall, ne-am plimbat pe faleza. Am facut si o "cura" de peste, de fiecare data cand mergem acolo numai peste mancam. Poate data viitoare ne intalnim prin Galati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Roxivan, Tcelen are dreptate, nu e salbatic Darius,e doar selectiv, adica deosebeste strainii de cunoscuti.Eu am citit ca distanta "safe" la care trebuie sa stea un strain de bebe este de cca 80 cm la inceput si abia dupa ce mami vorbeste cu persoana respectiva, bebe devine si el prietenos.La urma urmei, nici noua nu ne-ar placea sa ne ia cineva necunoscut in brate.
Stefana, nici eu nu cred ca o sa reusesti sa o dezveti de leganat asa curand. Mama ta nu mai poate sta macar o saptamana? oricum, chiar daca acum ti se pare imposibil, o sa vezi ca la examen va fi bine!
Micaalsa, Ana primeste ceai granulat de la 2 saptamani.Eu cred in ce scrie pe cutie, in general cred ca produsele speciale pentru bebelusi sunt mai sigure decat ce le putem noi oferi, dar asta e o discutie lunga.Ea il bea cu placere si mie mi-e comod sa il prepar, dar il fac mai putin concentrat decat indica ei pe cutie.
Andreea.. vrei sa "experimentam ceva"? .Stii tu.. Voltaj!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxivan

Tcelen, a fost super!

Am fost in parculetul de pe faleza, parca Viva ii zicea, l-am dat pe Darius in tobogan, in leagan, am fost la mall, ne-am plimbat pe faleza. Am facut si o "cura" de peste, de fiecare data cand mergem acolo numai peste mancam. Poate data viitoare ne intalnim prin Galati.

http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro

ma bucur ca ti-a placut la noi in oras,pacat ca acume frig,dar vara pe faleza e atat de frumos,sau acum pe 30 noiembrie de sarbatorile Galatiului!!

poate o sa ne intalnim,cine stie

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Buon giorno, gagici!
In primul rand, LA MULTE LUNI SI MULTA IUBIRE sarbatoritilor de astazi:

Mariuca
Anthony
Marc Alexandru
Thea
Anda
Mihaita

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

asaaa...a adormit Bia, in sunete de drujbe, bormasini si racaieli pe pereti, ca s-a trezit administratorul sa renoveze acum blocul...

Rocsana, felicitari pentru progresele Mariei-San!sa stii ca surorii mele i-a placut tare mult de ea, ca i-am aratat pozele din albumul comun...Sper sa se adapteze bine la gradi si nu-ti fa griji, ca o sa fie bine, oricum sunt sigura ca acolo calitatea serviciilor e alta

tcelen, da, ai dreptate cu soacrele, dar daca tot venise de la Valcea pana aici...ce se gandea?ca e nemancat hazbandul?sau ca se surmeneaza la munci?ca de fapt asta era problema ei principala, nu sa se joace/ocupe de Bia...Bine ca e la distantaAm vazut pozele cu Ana, e o papusa si jumatate

Catrinel, sunt mai multe poze in album, tu numai 4 vezi?bizarrr...Succes cu gasitul unui nou locsor de locuit!45 de minute in bazin?super...mi-ar placea si mie sa duc Bia, dar aici nu prea am incredere in conditii...asa ca mai astept sa creasca putin...Pana atunci, ne distram la baita...Am vazut pozele de la St Martin..ce haioasa e Oana in poza aia in care se distreaza

Ada, ma bucur ca ti-a folosit culinarul, ce sa mai zic, e mandria hazbandului site-ul asta, bineinteles DUPA primul site al firmei, masini.ro. SI in curand (cand va termina el de programat) se va relansa culinarul si va arata mult mai bine, va fi mai usor de folosit...mie imi place sectiune din site cu Cumparaturi online, am vazut ca foarte multe fete din strainatate fac cumparaturi pentru parintii si rude de aici, din Buc, si platesc online...Ce ti-e si cu tehnica asta....Pupam Maia si succes la culinarit!

Aalina, join the club! si eu am folosit masura veche si ma miram ca haleste Bia 25o mlaseara i-am facut ca la carte si a baut 220, merge greu prin Avent, o sa caut tetine cu flux mai mare, daca nu raman la BFree cele cu gauroaie..Pupam!

Loranda, eu tocmai in ideea asta ii zisesem lui Dragos sa imi ia o second-hand, dar el e de parere ca masina folosita se conduce mai altfel de alt sofer...asa ca mai bine incep eu de la zero cu una, si cica ..daca o lovesc, nu-i bai..Eu sper sa nuZici ca a protestat la baita in scaunel?ca si noi vrem sa ii luam...

Catrinutza, pupam Duracellu de ziua ei si trimitem energii pozitive, ca imi imaginez cum e sa locuiesti in aceeasi casa cu soacra...

elvie deveanca, felicitari pentru progresele Larei si poate punem de-o intalnire in Deva/Hunedoara cu Delia cu tot la anu

amalia, dupa cum iti ziceam si pe Culi, eu zic sa mai incerci papanasii...adica e reteta testata, si daca o urmezi pas cu pas, trebuie sa reuseasca! daca nu, cand ii incerc eu, va astept la mine! tu tot prin BZ?sau v-ati mutat in Buc(parca ziceai tu ceva la un moment dat dar nu mai retin) Pupam Sebi simpaticul

Mariana, ce bine de tine cu asa o soacra...A mea face asa niste faze...ma si apuca rasul..de ex, anul trecut, dupa nunta noastra, ea a fost singura care nu a plecat acasa duminica, a ramas la noideci ne-am petrecut prima saptamana de insuratei cu soacra, chit ca ea e din Rm Valcea....A gasit tot felul de motive, ba sa-si faca analizele, etc...pana am plecat noi la munteNe-ar fi asteptam sa ne intoarcem, dar am prelungit sedera departe de Bucuresti..Ce m-a distrat faza cu cei mari ai tai care il ascund pe MarkusCred ca esti tare fericita sa ii vezi asa pe toti impreuna...Succe la control si sper sa fie totul in regula!

Andreea, vazut pozele cu Thea, uitat la ea si eu si Bia, din brateNoi mergem de joi seara la Casa COntelui, la Rasnov, deci la vreo 20 de minute de Brasov..Daca sunteti in zona, poate ne vedem vineri sau sambata la un gratar in aer liber, ca iegzista la casuta asta de toate...Oricum, eu am tel tau, dragos pe al lui cristin, mai ramane sa schimbe si Bia/Thea numere de telefonPupam!

Alorea, ma bucur ca se vindeca bebe micuPupam!

Stefanna, cam asa eram si eu in august cand am avut de dat licenta....M-a ajutat foarte mult hazbandul, ca suntem doar noi aici...si m-am descurcat...Nu poti sa iei o babysitter pentru perioada limitata?macar cateva ore pe zi sa ai de invatat?Cat despre leganat, nu merge sa o pui intr-un bouncer, sau in scaunel de masa si sa adoarma acolo?cand nu are chef de somn, eu o pun pe Bia in bouncer, si o mai legan putin asa, cu o mana, si cu una fac testeTin pumnii sa se rezolve!

Micaalsa, eu la plimbare nu am lasat-o niciodata cu ea, de fapt nici nu a fost cazul, insa si Bia cam plange la ea in brate, nu e obisnuita si e si repezita si agitata...Pupam Iulia

Roxi, eu pe Bia nu o las in brate la cineva strain pana nu vad ca e ea ok ..si se obisnuieste cu persoana..Nici mie nu mi-ar conveni sa ma ia in brate cineva necunoscutas ca e normal sa reactioneze asa...

oops, se aude Bia...mult a dormit...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi!
Am intrat asa intr-o stare de oboseala de cred ca nu-mi mai revin in veci. Poate reuseste tati sa plecam cateva zile la Predeal si sper ca totul sa reintre in normal.
Bia e tot mai energica, vrea sa stea numai in brate si-si roteste manutele sa prinda tot ce apuca, de doua zile se trezeste noaptea pe la trei isi lipeste fata de gratiile de la patut si tipa doar doar sa ne trezim si s-o luam de acolo, de papat nu papa si apoi se culca cu noi in pat. Asta e ca nu ma lasa sufletul sa o las singurica la ea in camera!
Mai nou i-am pus manere la bibe cu ceai si e tare incantata ca poate sa si-l tina singurica drept pentru care adoarme fara mine.
I-am pus tetina de 0+ ca pana nimereste gura da cu el in toate directiile.
la performante... se uita imediat daca o strigi pe nume, ridica manutele daca-i spui "hai la mami", daca e culcata pe spate si-i spui "hai sus" isi ridica imediat capul si se apuca de miinile mele, il cauta pe tati daca o intrebi unde este, rade la "bau", Cam atat!

Micaalsa, eu ii dau ceai granulat de la Humana si-l bea foarte bine.
Roxi, am primit pozicile dar nu am reusit sa cumpar scaunul. Astia cu tarcul ma plimba ca nu-l au inca pe stoc si in magazine nu am reusit sa ajung. Poate saptamana viitoare. Am reusit in schimb sa mochetez casa pentru ca noi avem f multa gresie si e prea rece pentru Bia, am de gand s-o las sa umble peste tot.
Chiar am vazut ca nu ai mai intrat, te mai lasam cateva zile si te sunam.
Adar, prajiturile tale m-au dat gata. Incerc la sfirsit de saptamana daca sunt acasa. Eu de cand am pe Bia nici cartofii prajiti nu mai ies cum trebuie!

Hai pupici, am pus cateva pozici cu Bia !

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

NOE,multumim ptr ca te-ai uitat la pozele noastre si ti-au placut!!

a si cu soacrele,daaaaaaaa,pai si a lu' soacramea tot baiatul ei este grija cea mare,nu nepotii,cu ei mai rarut ca-i mai dragut!,
vezi draga,daca nu-i faci de mancare sotului,vine soacra,ca tu nu esti in stare de nimic,cel putin asa spunea a maea candva,cei drept acum vreo 6 ani cand nu ma suporta chiar de loc......ei da e poveste lunga cu soacrele astea

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Mihaser, noua ne-a placuta ananasul, mai ales lui Darius, poate asta care l-am luat noi era ff copt.

Stefanna, am gasit de la Nestle numai cereale "Orez cu roscove" si cum orezul constipa...m-am lasat pagubasa.

Andreea, in sfatsit am gasit biscuitii de care vorbeai, sunt f buni, acum Darius papa din nou mar cu biscuiti. Multumim pentru pont!

Micaalsa, eu i-am dat pana acum ceai la pliculet, dar de vreo saptamana i-am luat ceai de musetel granulat ( mi-a zis nu mai stiu cine ca e f bun pt cei constipati) si e f. incantat.

Tcelen, am prins o vreme tare buna la Galati, daca am fi putut am fi ramas si de Sf. Andrei pentru zilele Galatiului.

Tania, felicitari pentru realizarile Biei! Dintisori, nimic? Si noi tot stirbi. Multumim pentru grija. Joi, dupa masaj plecam la Brasov mergem si noi in delegatie cu tati.

Mergi la inceput