*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 14
adar spune:
alina - eu am citit pe cutie, exact asa scria, dar mi se parea cam mult, iar linia aceea de la mijloc m-a derutat ... eu i-am facut asa cum scria pe cutie si s-a constipat. Si ma gandeam ca poate am gresit ... acu' ce fac ????? 
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
catrinutza spune:
Pe 25 noe. a fost Sfanta Ecaterina....asa ca va urez, cu intarziere, celor care purtati numele acestei sfinte deosebite, La multi ani! si multe bucurii...
Alinacu numle mumos cololat....saru'mana ca te-ai ingrijorat de Duracell & co....din fericire suntem bine si nici vorba de spital, bat in lemn...doar ca am fost un pic mai ocupata ca vreau sa termin si eu camera noua de aranjat inainte de Craciun 
...intentionez sa termin si ca sa aduc preotul sa faca sfestanie, mai ales ca de cand a murit bunicul sotului se intampla niste chestii cam Scully si Mulder prin casa...
Biutza...saru'mana si tie pentru semnele de pe mess si pentru grija ta...sper ca diseara sa ne "vedem"
Adar....piei ispita...despre Milumil 3: masura plina....nu fa ca mine care am uitat vreo saptamana sa ma uit in cutie dupa masura noua si o foloseam pe cea veche ![]()
...
Diana...tu vorbesti de soacra-mea cumva????? desi ea nu se "ofera" voluntara nici sa imi faca de mancare, nici curat, dar se joaca cu Mariuca si ea zice ca are grija de ea
(ea "mi-o creste", ca sa fiu mai exacta)...
Diana, Andreea, Catrinel...incepeti sa faceti exercitii de pus scutecul cand bebe sta pe burta sau in picioare...nu mai aveti mult pana acolo![]()
![]()
![]()

Monicutza - Mos Craciun...pupam gaska....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
elvie spune:
Hello ,i m back , bucuroasa tare sa fiu din nou acasa si sa va citesc din nou ,(am ceva de recuperat dar incet incet reusesc eu sa va ajung din urma ).
Mai fetelor abia asteptam sa ma intoc ,am fost bucuroasa sa-mi revad familia, mama dar dupa o saptamana de stat in Ro deja eram plictisita cu draci,am prins doar doua saptamani din vara si dupa aia baga frig ( hei poate nu chiar asa frig pt. cei de acolo dar daca compari cu caldurile de aici ..)si cum nu era de ajuns ca eu nu reuseam sa ma acomodez nici Lara nu prea era in apele ei ,varsa aproape dupa fiecare masa asta in primele doua luni de am tot schimbat laptele si apa de mi-a venit acru ,la plecare avea 8kg si dupa 3 luni de stat in Ro am adus-o acasa cu 8.600 iar acum dupa 2 saptamani in Aust are 9 kg,aici mananca orice inclusiv foi de salata verde.Gata nu mai plecam niciunde.
Apoi ma enerva ca nu puteam merge la cumparaturi cu Lara ,unde sa-ti bagi carutul in magazinele alea mici si inghesuite sau sa impingi carutul in gropile alea din strazi + haitele alea de cani care erau mai mereu prin preajma ,sau cand sa racit si a facut febra Lara si am dus-o la pediatru si mi-a dat supozitoare pt. copii care se luau la varsta de peste patru ani ,brrr noroc ca am citit indicatiile pt. acele supozitoare,Gata nu ma mai plang dar sincer le compatimesc pe mamicile care stau in Ro .
In rest Lara este bine ,nu plange dar nu are astampar un minut ,tot timpul trebuie sa faca ceva sa se miste sa pipaie sa bata tot ce intalneste in cale ,a inceput sa stea in fund si sa mearga in patru labe la cinci luni jumate apoi la sase sa ridicat in picioare la sapte a spus mama ,tata ,baba,haida ,daca o strig Lara Lara intoarce capul brusc si spune raspicat da,imi vine so mananc,in avion a fost foarte cuminte cand am plecat nu a scancit un minut macar de se minunau toti cum poate fi asa cuminte ,la intoarcere ultimile doua ore a marait ea ceva dar a luat-o o insotitoare de bord si a plimbat-o prin avion putin si atat ia trebuit ,nu mai voia sa vina inapoi la mine plus ca ia terorizat pe toti cei din jur ,le lua ochelari de pe ochi ,se catara pe ei ,ai mai pocnea din cand in cand iar in timpul gustarilor ia furat chifla la domnul din dreapta si a mancat-o,si eu imi faceam griji sa nu semene cu tata-su timida ,nu are frica de nimic inafara de aspirator ,cand al aude incepe a tipa de parca e sfarsitul lumi.
Gata mai scriu maine ca-i 11 jumate aici si dimineata trebuie sa fiu fresh cand se trezeste Lara ,Voi fetelor ce mai faceti ,apuca-i eu sa citesc cate ceva dar nu prea multe ,am mai aruncat un ochi si pe la poze ,mai ce mari au crescut ghioceii nostri ,parca ieri erau niste mogaldete acolo,Mariana cum merge sarcina ?Delia tu cand ajungi in Deva ? sper ca nu ti-am improspatat memoria prea tare aproppo de orasul nostru,succes la bebefetita nr.2, Mari78 multumesc de urare ,dehh am mai imbatranit un an ,si mai vine inca unul si inca unul si uite asa ma zbarcesc de tot ..Gata am plecat la culcare .Numai bine.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
aalina2003 spune:
Catrinutza, cu glow e alinaalex, eu inca nu!da cand o fi, mov sa fie, nu Ada?
Ada, eu nu cred ca e de la lapte. A papat ceva mai mult din urmatoarele: morcov fiert, branza proaspata, orez, banana mai putin coapta? Sau poate 2 dintre cele de mai sus, in aceeasi zi? Daca nu, da-i si tu fetei o para si se rezolva, zic io..
ciuf spune:
Salutare
Fetelor, mai stiti ceva de Elvie? Stiu ca a fost ziua ei pe 23. La multi ani cu intarziere!
Nu am mai citit-o de multisor.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Ada, eu nu cred ca e de la lapte. A papat ceva mai mult din urmatoarele: morcov fiert, branza proaspata, orez, banana mai putin coapta? Sau poate 2 dintre cele de mai sus, in aceeasi zi? Daca nu, da-i si tu fetei o para si se rezolva, zic io..
Apai mov sa fie cand o fi....
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ciuf spune:
Elvie, ce surpriza!!!
Ciudat ca ma gandeam la tine si tzop apare si mesajul tau, care se pare ca a intarziat sa apara. Pentru ca eu cand am postat inca nu aparuse mesajul tau. Te pup si ma bucur ca ai revenit.
Numai bine!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
adar spune:
quote:
Posted - 27/11/2006 : 17:48:03
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by aalina2003
Apai mov sa fie cand o fi....
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si filmuletze cu Mariuca
Sa fie, sa fie, mov ..... de tot ...
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
'' Cati ani are Maia mea ???
ama_kaly spune:
adaaar nu mi-au iesit papanasii!!

Au iesit pietroi si necomestibili, iti spargi dintii in ei!
Cu ce am gresit? Cred ca am pus cam multa faina, dar eu tot as fi pus ca mi se parea ca tot se mai lipeste coca de maini daca bag degetele in ea..heeelp, unde am gresit!
Am aruncat aluatul buclucas..Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
mariana_1976 spune:
Noe si eu ti-am vazut printesa cu ochii albastri si parul ondulat! Vreau si eu!!
Ce rau imi pare ca ai dat de o soacra asa...! A mea a fost amabila intotdeauna-chit ca m-a adus fi-su in "familie" prima data cind aveam 19 ani, habar n-aveam sa gatesc nimic, mai eram si "straina" si nu vorbeam o iota suedeza...Cind imi amintesc de timpurile alea, uite,zimbesc si eu nemotivat...![]()
Catrinel, cum frig??!! Permite-mi sa te contrazic ca la voi nu exista asa ceva.Acum Markus merge si cu noi la piscina,dar asta inseamna ca il tin in bazinul pentru copilasi apoi schimbam, il tine tati si eu innot cu ceilalti copii mai mari.
Stefanna tot asa am patit-o si noi: cind ziceam ca s-a linistit noptiile au inceput sa-i erupa niste incisivi laterali si de atunci se trezeste de vreo 3 ori, pe la 1, 4 si 7 dimineata.
Deliuta, Alinalex, Mihaser

de-abia astept sa aud ca v-ati pus serios pe treaba si ne anuntati ca sunteti 
Cristina/Galati bine ati revenit si felicitari pentru birou! Ce mare s-a facut Ana-Maria!!Noi nici nu vom ajunge la mai mult de 10kg la 1 an!
Adar voi incerca si eu negrutza ta ca nu mai poooot de pofta! O sa-i pun in loc de Milka,ciocolata amara de menaj si ceva nuca amestecata, sa fie neagra neagra!![]()
Andreea-Georgiana Markus al meu aproape face "tigarete" de foi din urechiuse!![]()
Elvie chestia cu carutul pe strazi am simtit-o si eu ultima data cind am fost acasa.Vezi ca ne-am dezobisnuit?![]()
Ce comunicativa e Lara! Al meu face cu minuta dar nu zice prea multe, cel mult PA-PA (tata in suedeza) si MA-MA(dar involuntar)
Catrinutza si noi suntem tot la faza cu pusul scutecului de-a-n picioarele, stai linistita !
Parca e in extaz cind il duc la spalat si trebuie sa am mare grija sa nu-mi scape din maini!
Amalia da, cred ca ai pus prea multa faina. Pietroi mi-a iesit mie primul cozonacel ca nu intelesesem sa-l las sa creasca de 2 ori!
Rocsana Matei a fost intr-o perioada la o grupa de gradinita unde erau copii de diferite virste intre care si un bebe de 10 luni.De atunci a invat sa fie grijuliu cu copii mai mici!
Ciuf si eu citesc la umanitare si la aspirante si de acolo imi fac tot felul de idei...Moasa suedeza m-a intrebat daca vreau cumva sa vorbesc cu psihologul despre tot ce imi imaginez ca se poate intimpla la nasterea vaginala dupa cezariana.(isi daduse seama ca am citit prea mult despre intimplari nefericite).I-am zis senina ca prefer sa vorbesc cu un doctor nu cu psihologul.Noroc ca e cumsecade ea saraca...![]()
Loranda eu am parte de faze si mai si: copii mai mari il ASCUND pe bebe prin camera lor pe sub pat si el saracu nu prea zice nimic, e fericit sa roada la jucarii!!![]()
(Miercuri am programare la doctor.Sa-mi tineti pumnii!)
Mariana
27+
mama de Monica, Matei si Markus

MAIA