*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, mamici si multumesc pentru toate vorbele voastre bune si pentru aprecierile Biei din poze....mie nu prea-mi vine sa cred cat de mare a crescut (ca varsta, ca la kg e tot fotomodel) si cat de mult a progresat....parca abia ieri era mica mica acolo in patut si se uita la mine pe sub gene...Acu sta in fund, se ridica de pe burta in fund, patruleaza pe covoare, in fata/spate, depinde unde vrea sa ajunga, se tine in picioare, vrea sa paseasca, se uita prin casa dupa obiecte daca o intreb unde sunt....etc etc etc..i'm in love!

noi suntem ok, insa cu treaba pana peste cap..ma intrebati de Curs...pai...un project manager din firma si mama lui dragos (care are pregatire in domeniu) trebuiau sa scrie un Curs de arta culinara pentru eurocor....ei bine, gagica a clacat (cica din cauza stressului///nu stie ea ce e aia stress, cand iti vezi bebele cu temperatura si ca iti refuza orice mancare, ...)si a plecat din firma, soacra...ma abtin...Asa ca , am zis sa incerc eu sa salvez onoarea si sa compun cate ceva pentru cursul asta...Sper sa ma si descurc...

scoala de soferi imi ocupa si ea cateva ore pe saptamana, invat si pentru examenul teoretic, iar Bia...ei bine Bia imi ocupa fiecare minutel si secunda cand e treaza...adica de pe la 8 dimineata, cu o pauza de somn la pranz..in care apuc sa spal vase si sa pregatesc ceva de mancare, si dupa h10-11 seara, cand adoarme...

azi am reusit sa ajung la Targul de carte gaudeamus si mi-a prins tare bine, am mai vazut si eu lume, m-am mai culturalizat...si am facut rost si de Edgar Allan Poe in original

soacra: miercuri la h1 ma suna dragos ca l-a anuntat mama lui ca e la intrare in bucuresti si in 45 de minute e la noi...OOOOOOK...pun repede niste pateuri la cuptor, ii pregatesc camera...Ajunge, primul lucru ma intreaba ce miroase in casa. Ii zic. Aaaa, tu le-ai facut?Da, eu...Stramba din nas. Dupa 5 minute o vad ca pleaca si se intoarce cu o tona de legume, si ataca bucataria. Eu cu Bia ne jucam in alte camere. Face mama soacra o ciorba si niste ardei umpluti (FIX astea ne lipseau noua ) si sta numai in bucatarie pana la 7 cand vine Dr..Cand il aude la usa, hop si ea cu noi sa ia Bia in brate sa o pupe....
Pe la 10, cand eu ma chinuiam sa adorm Bia agitata, ea sforaia deja pe canapea langa noi...
A doua zi, dragos pleaca la munci, ea ma ia la intrebari, ca de ce sta dragos asa de mult la serviciu, incepe sa imi povesteasca de un nepot de-al ei casatorit cu o fata pe care parintii lui nu o plac deloc, ca din cauza ei (CICA) ala nu a mai plecat in strainatate, ca i-a turnat si un copil, etc etc..Eu iau Bia la jucat, mancat, etc..ea..IN BUCATARIE pe scaun, se uita pe pereti.ma intreaba ce sa mai faca de mancare, ii zic ca este, Ma intreaba daca sa faca curatenie- vedea cu ochiul liber ca e curat...
Boooon. La un moment dat nu o mai aud prin casa si ies cu Bia din sufragerie sa o caut. Era in hol, incaltata, imbracata, statea pe un scaun. Pai ce faceti?intreb eu. Plec acasa, ca aici vad ca nu am nimic de facut, dragos vine tarziu, ma plictisesc.....

Cred ca duamna nu a inteles ca eu NU am nevoie de o extramenajera in casa sau de bucatareasa, ci de cineva care sa se joace putin cu Bia cat merg eu sa fac o baie sau sa invat ceva...Singura ei joaca cu Bia a fost inainte sa se culce, cand Bia era aplecata peste manerul canapelei, catre parket, si ea o tinea de un picior!!!
no more comments...

in rest, incerc si eu sa mai gatesc una alta, tot de pe Culinar.ro de la www.culinar.ro/forum/index.php?showforum=21" target="_blank">Retete in imagini, ca asa mi se pare mai simplu- Ada stie..Sambata am facut prima mea pizza, completa cu aluat cu tot...un deliciu

de 1 decembrie vrem sa mergem pana la munte, sa ne relaxam putin, si sper sa prinda Bia niste zapada..sunt curioasa cum reactioneaza...

bunica din pozele cu Bia e mama mea, nu soacra

imi pare tare rau ca nu va raspund la fiecare in parte, dar daca vreti sa vorbim, mi-e mult mai usor pe messenger (diana_roua) sau pe mail (noemi@mirabilis.ro no spam, pls!)

aa, am vazut si niste poze superbe cu o Alexandra de Aida din ce in ce mai simpaticami se pare o combinatie super dintre Aida si sotul ei..suntem fani!(eu si Bia)

Pup maxim si sper ca toata lumea, cu mic cu mare, e ok!

P.S. am citit si eu povestea cu fetita de 2 ani care a baut Mr Muscolo...doamne, bietul copil cat se chinuie, bietii parinti..Nu mai e nicio veste despre ea?

Andreea, Ionut imi tot spune ca te vede in traficsa stii ca si eu ma uit dupa soiul vostru de masina, doar, doar...Sper ca dupa 1 dec sa apucam sa ne mai vedem si noi fetele, poate chiar la noi acasa, daca e vreme urita. Pup maxim! si numai bine Theei

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutate!
Degeaba ma chinui si ma chinui ca tot nu reusesc sa tin pasul, iar am ramas pe la jumatatea capitolului trecut cu cititul, da am zis macar sa va mai spun cateva despre noi.
Deci mama va pleca sambata, inca mai avem o multime de cumparaturi si bagaje de facut, plus ca vrea sa-mi faca o curatenie generala inainte de a pleca la care tre sa dau si eu o mana de ajutor of course.
Maria va merge la gradinita de luni, in prima saptamana de la 8.30 pana la 12 pt acomodare si apoi program normal pana la 4. Am niste emotii de nu va pot spune. E cea mai mica din grupa (de la 0 pana in 2 ani) si singura care nu merge inca in picioare. Toti au implinit deja un an. Am niste emotii!!! La capitolul progrese inca nu prea avem cu ce ne lauda, tot la doi dinti ramanem, se catara pe absolut orice se poate si se ridica in picioare de o sute de ori pe zi, si de mancat tot in picioare daca s-ar putea, ar fi bine. Se aseaza inapoi in fundulet cu maaare grija de parca ar fi un ou, e caraghioasa rau... Jucariile nu mai presupun nici un fel de interes, papucii de pe hol o atrag tare, parca ar fi catel, a mai invatat sa bata din palme cand ii spun bravo bravo si sa ma mangaie mai-mai, numai ca uneori mai incurca mai-maiul cu pupul si in loc de mai mai imi da pup sau invers. Cam asta ar fi. Va pup si sper sa apuc sa citesc si sa va raspund din urma.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

NOE,ce-mi "place" soacra ta," e de gasca rau",parca ar fii soacra mea.si a mea tooooaaaata sarcina,vai eu o sa stau cu fata ,am sa te ajut,ei na asa cum vezi tu ajutor asa vad si eu si a mea sta in oras,da ce o vezi pe aici, macar ardei umpluti sa-mi faca,cred ca a luat-o pe Ana de trei ori in brate,pe Iulian de pe la doi ani a inceput sa-l bage in seama si locuiam cu ea in casa,daca aveam treaba sau vroiam sa ma duc si eu la baie,imi spunea lasa draga copilul in pat sa planga ca nu moare si fa-ti treaba,mai bine acum ca nu mai stam cu ea
lasa fata ca mai bine ne crestem noi singurele copii,fara ajutorul lor,ca dupa aia cine stie mai si reproseaza sau au pretentia ca ele i-au crescut!!te pup

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nshiro

Salutate!
Degeaba ma chinui si ma chinui ca tot nu reusesc sa tin pasul, iar am ramas pe la jumatatea capitolului trecut cu cititul, da am zis macar sa va mai spun cateva despre noi.
Deci mama va pleca sambata, inca mai avem o multime de cumparaturi si bagaje de facut, plus ca vrea sa-mi faca o curatenie generala inainte de a pleca la care tre sa dau si eu o mana de ajutor of course.
Maria va merge la gradinita de luni, in prima saptamana de la 8.30 pana la 12 pt acomodare si apoi program normal pana la 4. Am niste emotii de nu va pot spune. E cea mai mica din grupa (de la 0 pana in 2 ani) si singura care nu merge inca in picioare. Toti au implinit deja un an. Am niste emotii!!! La capitolul progrese inca nu prea avem cu ce ne lauda, tot la doi dinti ramanem, se catara pe absolut orice se poate si se ridica in picioare de o sute de ori pe zi, si de mancat tot in picioare daca s-ar putea, ar fi bine. Se aseaza inapoi in fundulet cu maaare grija de parca ar fi un ou, e caraghioasa rau... Jucariile nu mai presupun nici un fel de interes, papucii de pe hol o atrag tare, parca ar fi catel, a mai invatat sa bata din palme cand ii spun bravo bravo si sa ma mangaie mai-mai, numai ca uneori mai incurca mai-maiul cu pupul si in loc de mai mai imi da pup sau invers. Cam asta ar fi. Va pup si sper sa apuc sa citesc si sa va raspund din urma.

fataaaaaaaaa,da ce curajoasa esti!!!ei da totusi cred ca acolo nu-i ca in Romania,au grija de ei!!eu cred ca as plange toata ziua stiind ca e acolo,dar asta este cand nu ai ce sa faci,da o sa vezi ca o sa fie foarte bine!!la fata mica

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hop si eu cu mesaj kilometric

LAURA IOANA ai ceva noutati cu analizele? Iti tin pumnii!!!!

KIM, Oana si revenea din constipatie cu pere (citeva linguritze in alte mancaruri). Tu pui ulei in mancare? Aici se recomanda ulei de rapitza ca are grasimi nesaturate foarte bune pt bebei. Ei au nevoie de grasimi la varsata asta si se pune cate o lingurita de ulei in mancare… si o linguritza de suc de portocale pt absorbirea mai buna a fierului….

TCELEN, ma bucur mult ca ai scris! Ana e grozava!! Mai, ce de lucruri face! Poze? Si cu apartamentul!!!!
Cu raceala… nu e bine nici daca e prea cald in casa, se usuca mucoasele si bebeii devin mai sensibili. Cam 21 de grade cica e numai bine.

ALINAALEX, eu am ciobit pe unul la parcarea cu fatza cand am intrat oblic. Dar cica am o scuza, ca tocmai aflasem ca-s gravi

POLI, cum se simte Nik cel mik? Mai ai ceva noutati cu analizele?

MICAALSA, si tu in ce o pui pe Iulia la baitza in cada? Tot asa, un fel de scaunel? Ca si Oana, asa plezneste apa, de nu se mai poate!

ALOREA, cum se simte bebe?

STEFANNA, wow, face pa-pa… super! Oana nu face, dar nici nu prea are ocazia, nu stiu cum s-o invatz. Felicitari pt coltz!!!

DOUBLEMOM, io nu stiu ce sa zic, Oana cred ca numai PARE mai subtzire. Sau am eu spatele paradit… ca mie mi se pare grea. Ea e oricum super-vioaie, rade, se joaca, face ca indienii (cu mana la gura) – trebe sa-mi pun si eu Dropshots neaparat…

MIHA, ce carucior i-ai luat tzumpininului? Na, cum a fost la loto?

DIANA, ANDREEA, asa face si Oana, dar ii dau o jucarie pe masa de schimbat si o mai pacalesc asa…

ANDREEA, traznet faza cu BIBI!!!! Excelent!!!!!! Ce ai gatit bun pt musafiri?

ALINAALEX, saracu de tine! Am auzit ca poate fi tare tare rau!!! Cre ca io am avut noroc….

MARI78, Oana sta 45 min in bazin. Dar acuma avem pauza de inot, mai mergem din februarie… ma apuca frigul cand ma gandesc. In feb aici e tare frig. Da, Oana papa tot, pe bune, si de aia ma si gandeam, cum naiba…uf, uite cum ma agit si eu ca una a aruncat o vorba acolo

ADAR, chiar ca esti sadica, mi-a lasat gura apa instantaneu!!!!!!!!!!!!!! Ce-s minunile alea rotunde mici? Sa fie papanasii??
Suna bine chestia cu crema de tort, poate c-am sa incerc si io…odata…..

NSHIRO, ce dulce trebe sa fie Maria! Tot mi-o inchipui asezandu-se ca pe oua…. Oana se ridica cate un pic si ea, mai timid asa. O sa incerc si eu s-o dau la gradi (daca primim loc) cam de prin iunie.

Acuma despre noi, sambata am fost si am vazut un apartament senzational, la parter, cu iesire la gradina in spate, extraordinar pt Oana. Si imi si inchipuiam cum o sa stam acolo sa luam micul dejun in curte sub umbrela…. DAR baia era …un dezastru. Aici sunt multe cladiri (alea vechi) cu asa numita Frankfurter bad (o incapere minuscula cu vana plus chiuveta in care se intra din bucatarie sau din dormitor) si WC-ul separat, cu intrare din hol, cateodata nici nu e chiuveta acolo. Si asa era si aici, si pe bune, daca ar fi fost vana. Cred ca l-am fi luat, - dar era numai cu dush. asa ca am renuntat. Imi pare asa de rau dupa el!!! Ca noi vrem sa ramanem musai in cartierul asta, e tare frumos, si aproape si de centru, case frumoase, etc. Si abia astept sa ma mut, ca nu ai rezist la 5 si cumva parca mi se pare si tare mic la noi, uof….

Buon, si dupa agitatia de duminica dimineata cu apartamentul, seara il chem si pe cumnat la noi sa cinam… si pun io friptura pe aragaz, si intre timp, mergem sa ne distram toti cu Oana la baitza. Trebe sa va mai spun?? Friptura SCRUM!! Un fum ingrozitor, ma mir ca nu au venit pompierii sa sparga usa cu securea. Toata noaptea am tinut geamurile toate deschise (mai putin in dormitor si la Oana) ca sa iasa fumul si la 7 dimi cand i-am dat papa lui Oana, inca mai simtzeam fum. Mda…cam asta ar fi.
Ca Oana a stranutat ieri cu gura plina de spanac a fost cea mai misto si distractiva faza!

NOE, ce sa mai zic de faza cu soacra ta? E de film, pe bune!! Mai bine fara. A, si cred ca am uitat sa zic de Bia, si am vazt pozele de 8 luni de 2 ori!!! E grozava si are niste ochisori minunati, sa tot staaaai, sa te uiti la ea! Dar numai 4 poze???

CIUF, cre ca tot nu-mi iau cantar....

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

alinaalex - felicitari pentru glow ......

catrinel - da, sunt papanasi, mortali!!!!

noe - haaaaaaaa, tu ai o soacra ..... beton .... a mea nici nu mai stie cum arata Maia, a vazut-o de 3 ori de cand s-a nascut si sta la 10 minute distanta de noi! Dar decat ca a ta, mai bine asa ... in schimb, sa stii ca si a mea de cate ori vorbeste cu Sorin la telefon, ii zice "Vaaai, ce dor imi e de aia mica, lasa ca vin intr-o zi s-o vad ...." dar nu a reusit inca. De la botez, a mai fost o singura data, a stat 10-15 minunte si a plecat, iar de atunci ... gata!
Despre culinar nu pot decat sa-ti multumesc ... ca mi-ai deschis ochii, iar sorin cu siguranta te iubeste .... pentru prajiturile si torturile pe care le mananca ....

MAI FETILI, IMI SPUNE SI MIE CINEVA CUM SE MASOARA MILUMILU 3 ?????????

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, eu am fost foarte desteapta cu Milumil3, am folosit una dintre masurile vechi, fara sa-mi dau seama ca era una noua si mai mare..pana aseara, cand am vazut-o si am vazut ca are si semn..da' zau daca stiu sa-ti raspund. Cu aia veche mi se-nfunda si tetita ASvent cu 3 orificii cu toata ca am pus si 10 ml apa in plus..da' cu asta noua ce-o sa fie? Nu stiu, o sa-ncerc azi, pe la 2 la masa urmatoare a Anei, ca dimineata la 7 nu am avut curaj sa-ncerc si schimb si tetinele cu unele cu flux variabil, par ca au orifiiul mai larg pe pozitia III. Daca nu am niste Nuk cu orificiu larg, pentru hrana semisolida, zic eu..oricum, te tin la curent!
Catrinutza, sunteti bine? Sau iar Duracell e bolnavioara tare si a trebuit sa va internati?
Alinamizzi, ce mai faceti voi? Cristinabarz..nici un semn, de ceva vreme..

Mergi la inceput

CATRINEL17, bunaaaaaaaaa!!multumim,multumim,pai sa o iau in ordine
uite poze cu ANA-MARIA noi aci:

POZE ANA-MARIA PROASPETE

cu casa?!?,cu casa,of-of,mai e mult pana terminam,dar acum cat de cat e locuibila

imi pare rau ptr apartament,dar pana la urma,lasa ca o sa va gasiti si voi casuta visuriilor acolo unde vreti voi,va trebuie rabdare,iti spun din experienta!
pupici ptr oana frmuoasa foc

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Salutare,
e soare afara si ne pregatim de iesit dar inainte am zis sa va scriu cateva cuvinte ca iarasi n-am mai intrat demult.
Si noi tot la stadiul de doi dinti suntem si nu vor nicicum sa iasa urmatorii la rand.
Am inceput sa-mi pierd copilul prin casa,nu din cauza de casa mare sau mobila prea multa fiind adepta stilului minimalist(mai mult sau mai putin voit),dar m-am speriat de vreo 2 ori ca nu o vedeam nicaieri...ea era fie dupa usa ,fie pe sub masa.
Catrinel tot am vrut sa-ti spun ca ce-mi place ca o duci pe Oana la tot felul de cursuri.Eu eram aproape sa abordez pe strada o mamica necunoscuta dar care tot o vad in jurul blocului meu cu un bebe de aprox. aceeasi varsta cu gaza mea,din cauza ca Anda aproape mi-a sarit din carucior pe un baietel de sase luni cu care ne-am intalnit pe strada.Vroia neaparat sa-l atinga si sa se joace si tare a mai protestat cand ne-am despartit.Si eu nu am cunostinte cu copii de varsta ei,de fapt nu prea am cunostinte cu copii.De abia acum au inceput si prietenii nostrii sa se puna pe treaba si am o prietena cu un baietel de o luna si alta cu o fetita de 2 luni dar atat.
Adar si aalina si eu m-am speriat prima data de masura din cutie dar gramajul este aprox. la fel( 5,6 g la Milumil 2,respectiv 5,9 g la Milumil 3,asta din cauza ca o masura de Milumil 3 ocupa volum mai mare fiind mai grunjos).Noi suntem tot in faza de tranzitie asa ca nu stiu cum se comporta in sticla doar Milumil 3 si cu ce tetina o sa il dau.
Noe si eu am lovit masina sotului ( a firmei unde lucreaza) de doua ori si de ambele dati la iesirea cu spatele.De fapt a doua data cealalta masina in cauza a vost mai avariata,a sotului scapand doar cu o zgarietura.
Nshiro sa ne tii la curent in ceea ce priveste adaptarea Mariei la cresa.Si eu incep serviciul in curand si oscilez intre o cresa particulara si o femeie platita.
Aseara am pus-o pentru prima data pe Anda in cada mare in scaunel special cu ventuze.Ea niciodata nu mi-a facut probleme la baita dar ieri s-a cerut in brate din vana.Nu stiu ce nu i-a placut.Asa ca fac o pauza si o sa reincerc mai tarziu.
Am plecat cat mai este soare.
Pupici

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, am folosit masura plina (Loranda are dreptate, emai grunjos, de-aia are volum mai mare, iar eu,tot profa de chimie, ar fi trebuitsa-mi dau seama, ca am facut si ceva fizica la viata mea)siamers fara probleme cu tetita cu flux variabil intre semnele II si III, fara sa se inece bebelusa..Oricum, si pe cutie scrie ca "se va folosi masura alatuarat plina", da' eu credeam ca daca am cititi cutiile de M1 si 2 nu mai trebuie s-o citesc si pe 3..

Mergi la inceput