*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

tcelenutza - Eu daca e doar asa ii pun un supozitor de paracetamol seara inainte de culcare. Daca dimineata inca mai fonfaie si mucishoreste, ii dau 2.5 de nurofen si ceiuc cald. Ii trece cu siguranta. Iar daca tuseste, chiar si numai putin, ii dau Ambroxol, 5-6 picaturi si ii trece imediat.
Pupam gaza racita si mucishorita ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ciuf, o sa pun poze cu camera de indata ce o termin ... sper pana la Craciun sa fie gata. In ultima vreme chiar am inceput sa-i cantaresc mancarea ca tot citeam eu aici la voi de 400 gr. Iaurt, 250 de papica ... asa ca, marul cu biscuite ce tocmai il halise a fost 120gr. Si a fost record cu mancatul ca niciodata nu-mi mananca portia intreaga, cam jumatate de obicei. De-asta stau si ma intreb cateodata cum de-i asa grasuta ca nu pot zice ca se omoara cu haleala. In schimb la tzitzi ar sta toata ziua si toata noaptea. Nu stiu, mi se pare mie sau odraslele noastre seamana? Cand o vad pe Eva parca mi-e Iulia in fata. Tare-mi place camera lui Luca, asa colorata ... de-abia astept s-o vad pe a lui Eva ca-s sigura ca o sa-ti iasa super.
Alorea, tinem pumnii sa treaca cat mai repede suferinta micului pui. Eu de-abia tin deoparte castronelul cu mancare de ea ca are o dexteritate ... urgent mi-l insfaca. Ieri mi-a facut varza perdeaua ca mi-a smuls lingurita din mana si i-a facut vant direcet pe perdeaua proapat spalata. Cateodata imi vine sa scot foc pe nari, asa ma enervez dar cand o vad cu ce mutra nevinovata se uita la mine ... imi dai seama ca ea habar n-are ca a facut o prostioara, si-mi trece.
Tchelen, referitor la mancatul noaptea ... si a mea baga vreo 3 mese noaptea. Medicul mi-a zis sa-i scot mesele de noapte ca nu-i sanatos pentru ei sa fie stomacelul tot timpul plin, ca la fel cum luam noi pauza de mancare pe timpul noptii asa si stomacul lor are nevoie. Eu una habar n-am ce metoda sa aplic ca sa nu mai manance noaptea ca daca n-o pun sa suga urla de mama focului. Eventual s-o las sa doarma cu tata-so ca lui poate sa-i urle in dreptul urechilor ca n-o aude, asa bine doarme. Sunt patita, de-asta spun.
Stefanna, nu cred ca toti copilasii fac pa la varsta asta ... iulia mea nici pomeneala. Nu scoate nici un cuvant. Copii si copii, ce sa zic. Oricum, felicitari.
Irina, acuma vad pentru prima data marca asta de biscuiti. Tare-as vrea sa gasesc si pe-aici pe la noi dar ma indoiesc. Deocamdata suntem pe PetitBeure, altii mai de doamne ajuta nu gasim prin coltul asta de tara.
Dea, pai si Iulia mea se scarpina la urechi, nas ochi ... cateodata ma dispera ca toata se inroseste asa se scarpina. Asta sa fie cauza? Tine-ma si pe mine la curent, pliiizzz.
Alinaalex, si noi folosim pampers cu dunga verde dar n-am patit inca sa iasa pisu afara. Ce-i drept, a mea nici nu bea asa multe lichide ca Marc, eu ma bucur cand bea 50 ml de ceai si la fel de suc de morcov, dar astea-s zile bune. Mie nu mi-au venit “musafirii”... cred ca as fi socata cand imi vin, m-am dezobisnuit.
Mari, si noi am trecut la baita in cada. Nu se mai putea in vanita ei ca-mi inunda camera de fiecare data. Si-i place la nebunie. Ce mai, copii mari avem de-acum ... doamne cu mai zboara vremea. Mie huggies nu mi-au placut, sunt prea rigide, de-asta. Nici Pampers-ul nu ma multumeste pe deplin, dar ce sa fac, altceva mai bun la noi nu gasesti.
Adar, ma 'nebunesti cu prajiturile tale. Si mie tare-mi place sa le fac ca de mancat ... nu prea. Doar sotul e mare amator. Ia pune retetele rogu-te.

De dimineata, am dormit ca valiza-n gara. Gaza mea s-a trezit pe la 6 dimineata (bine, asta ultima tura ... ca noaptea tot asa o tine, dintr-o trezire in alta) si atunci tati m-a trimis in alta camera si a stat el cu ea. Asa ca am dormit de mi-au pocnit urechile ... de mult n-am mai prins eu domnie din asta.
Mai nou am luat-o cu noi in pat ca ma termina sa ma tot ridic de n ori la ea si s-o iau din patut ... e si grea si eu am noaptea o durere crunta de incheieturi si mi-era tare greu sa o tot iau in brate. Pe de-o parte ma gandesc ca fac rau, sa nu se obisnuiasca cu noi si sa nu mai vrea sa doarma altfel ... pe de alta parte, un pic e mai bine cu somnul. Mai vedem noi ce facem.
Si sa ma laud si eu cu ceva dulce ... ce, doar adar sa fie harnicuta ? Am facut Budinca de gris cu mere. E mai mult ceva dulce pentru copilasi, mai mari ca ai nostrii ... dar si al meu hazband e un copil mai mare un pic ... drept pentru care i-a placut la nebunie.
Sa aveti o duminica frumoasa. Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ADAR,multumim,cred ca asa o sa fac si eu,continuam cu siropele si ceaiuri!!pupici

micaalsa,si la mine e la fel uneori de doua ori uneori de trei ori manaca,nustiu ce sa mai fac,uneori doar asa trage putin din bibe si se culca parca numai ca sa-mi faca mie in ciuda,daca dau apa sau ceai nu-i convine,si a mea tipa frate nu gluma cand ii e foame!!!
iulian de la 5 luni nu mai aveam treaba cu el,manca seara pe la 10 si pana la 6 jumate dimineata nici nu simteam ca doarme langa mine,
ei asta e se pare ca tre sa ne mai chinuim....

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Papanasi minunati www.culinar.ro/forum/index.php?s=e5eea2bca965ec8d261f87fef5747039&showtopic=7698&st=0" target="_blank">aici

Iar negrutza e aceeasi ca www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6681&st=0" target="_blank">aici, doar ca eu am pus in plus fata de reteta: 1/4 cana de zahar, 2 plicuri zahar vanilat si esenta de rom. Apoi, am taiat blatul in trei, iar intre ele am pus crema "ganache" care se face asa: 200 ml smantana lichida, se incalzeste pe aragaz. Se adauga in ea 200 grame ciocolata Milka cu lapte rupta in bucati si se amesteca repede pentru a se topi ciocolata. Am pus cam 1/4 pachet unt, l-am amestecat cu crema aceea si am lasat sa se raceasca. Am pus intre blaturi, apoi peste toata minunea asta, deasupra prajiturii, am pus inca 150 grame de ciocolata Milka topita.
A iesit un deliciu, am mancat si eu, dar de maine intram iar la regim. Cert e ca a fost atat de buna, incat ... nu mai e ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Adar, mi-ai dat de lucru cu pretioasele retete, nu m-am rabdat, am facut si eu negruta, dar cu crema de vanilie ca altfel mi se parea totusi seaca. Acum urmeaza celelalte retete sa le experimentez... si neaparat papanasii care arata super.
Ciuf, nu stiu cum e cu curcaneala pe aici, dar eu de fiecare data cand ies pe la magazine gasesc ceva reduceri masive pretex sa cheltui bani. Boxing day e intre craciun si revelion. Cred ca de caciunul asta ai multe decoratiuni -sa faci pozeeeee!
Mihaser, nu stiu de lactuloza, am supozitoare de glicerina dar nu mi-a picat fisa decat dupa, si acum s-a reglat.
Poli, Stefanna, felicitari pt coltisori! eu tot pandesc dar... nimic.
Mari, frumoasa craciunita, dar putine poze cu telefonu' pe acolo. Mersi, i-au mai trecut nervii la masa, la a mea craciunita, papa lingura dupa lingura repede repede dar si cand se satura nu mai vrea nici in ruptul capului. Ii place si branzica acum, cu avocado sau cu banana.
Micaalsa, da si tu reteta cu budinca cu gris si mere daca tot ne faci pofta...si asa am intrat in febra prajiturilor de cand cu molipsitoarea Adar.
Alinalex, ma astept si eu la "musafiri"dupa atata liniste si pace, deci nu-i fanny... tu de cate ori pe zi mai alaptezi? eu cam de 4 ori dar mai putin cantitativ. Eu pun vanita ei in cada si asa face baie, inca n-a facut in vana mare, parca mi-e frica ca se loveste sau ia ceva infectie, am si eu pitici pe creier.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Micaalsa cu mancarea de noapte doctorita ta are perfecta dreptate... dar stii toate sint foarte bune, pana cand tre sa le pui in practica. Si fata mea mananca noapte.Dar la noi e o nostima problema. Ea de la o luna nu a mai mancat nic noaptea, si dormea de la 8 seara pana dim la 8. PE la 5 luni, nu stiu ce a patit, a inceput sa vrea manacre noaptea. Eu sint una din mamele duse cu pluta, si mi-am crescut copilul numai cu cartea in fata( ce tre sa faca la varsat cutare, ce tre sa manace, ce nu trebuie sa ii dai, si tot asa). Ei, cand fata a inceput sa manac4e noaptea la 5 luni, m-am nevrozat... ca nu e normal, ca nu asa scrie in carte, ca ce are, ca nu ii dau mancare. Si am lasat saraca fata intr-o noapte fara papa, am pacalit-o cu apam ceai, suzeta, si copilul meu a doua zi era el nevrozat. Agitata, mofturoasa, nu s eputea intelege nimeni cu ea. Asa ca am decis sa pun cartile in cui, sint convinsa ca sint bune, dar cred ca TOTUL A TREBUIE ADAPTAT LA NEVOILE FIECARUI BEBE.
Asa ca dai sa mance la copil, si treptat treptat o sa scapam si de asta.
Va pup fetelor, ca plange Printisoara.

Mergi la inceput

HEEEEEELLLLPPPPP !!!!!

Am cumparat si noi Milumil 3 ... da' nu inteleg ... . E in cutie o lingurita gigant ... dubla fata de cea de la 2. Se pune una de-aia intreaga, sau o masura inseamna doar jumatate, respectiv pana la dunga de la mijloc ??? Va rog sa ma lamuriti .....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Andreea Georgiana, sper ca nu te-am bagat chiar in sperieti, cred numai ca trebuie studiata problema.
dianad, sa ne spui si noua ce gasesti interesant.
mari78, ma gindeam eu ca nu poate fi numai scarpinatul ... mia maninca de sparge, desi tinde spre 4 mese pe zi in loc de 5 si de luat in greutate, ia nu scade ...
micalsa, o sa va spun cu siguranta, trebuie sa o prind cind face caca, nu prea tirziu seara ca sa ii pot da proba ...

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

KIM, pai si eu tot asa ii fac baitza lui Marc, pun vanitza lui in cada, nu i-am facut niciodata baitza in vana mare, adica a noastra. ru de la 3 saptamani ii fac baitza acolo, nu in camera, ca stropeste all over
hmm, am crezut ca numai la mine nu venisera inca "musafirii"!
eu mai alaptez doar dimineatza si seara, am inlociut deja de la 7 luni 3 mese/zi, am inceput treptat sa le inlocuiesc de la 6 luni. Marc papa zilnic cereale, carnitza, fructe, branzica,iaurt. aaa, si mai alaptez noaptea, ca se mai trezeste o data sau de 2 ori.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

voi ati vazut ca si eu mi-am "tras" glow???

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput