*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)
Raspunsuri - Pagina 11
dianad spune:
Ciuf, si Luca a avut fimoza, sau am inteles eu gresit?DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
dianad spune:
Mari78, asadar urmeaza urcatul pe pereti, bine ca m-ai prevenit ca nu credeam ca poate fi mai rau
. Deocamdata il "rezolv" cu pachetul de servetele si cu pupici, dupa care lupte, frate... Ce pediatra ai tu? as vrea si eu una care sa vina acasa, ami ales in sezonul racelilor cand nu am curajul sa stau cu Alex la coada la cabinet. Cat ii dai cand vine acasa?Mihaser, la carrefour tocmai e in oferta un suport cam ca al lui Luca.Alinaalex, ce pampersi aveti? Verzi? La noi nu iese nimic, dar nici nu bea mai mult de 600ml de lichide zilnic, in schimb mananca si el...AndreeaGeorgiana, recunosc, is profa de chimie
, Cat te-a costat un implant? Ai facut extractia inainte? Ma bate si pe mine un gand...Dea si mie mi-ai dat o tema de cercetare- parazitii intestinali, mai ales ca Alex iubeste atat cainele, cat si pisica.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
alinaalex spune:
Dianad, da, da , pampersi verzi, adica cu dunga din aia verde in interior! noi folosim 4+, dar tin minte ca am mai luat 4+ fara dunga aia verde, si parca erau mai grosi, albi in totalitate si nu am patit chestii de genul asta, absorbeau mult mai bine. nu stiu ce se intampla, nu se mai fabrica numai de astia verzi???
Ca in ultimul timp mi s-a intamplat des sa iasa pishu! A mai patit civeva la fel? Marc bea cam 500 ml ceai si inca vreo 500 ml de compot pe zi, ce sa fac daca ii e sete baiatului???
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
fetelor, mi-au venit si mie "musafirii",
, ca sa ma exprim asa, dupa o pauza de un an si 5 luni si dupa 8 luni de la nastere(ca eu inca alaptez), cu niste dureri de burta si de spate de am crezut ca ma ia dracu' nu alta, va spun sincer ca alea de la nastere au fost fix pix! ![]()
![]()
dupa atata vreme cred ca nici nu ar fi de mirare, deja si uitasem cum e cu "zilele delicate" 
poze
varsta Marc
mari78 spune:
Gata, fata mea e mare ! (ai auzit Miha, da, ca tot face Cristian maine 18 ani
) . A facut baita in cada de oameni mari, in scaunel special cu ventuze cumparat de tati saptamana trecuta (am tot amanat momentul, crezand ca n-o sa-i placa). A fost ata de fericita, batea apa cu palmele si ii placea ca se stropea, am spalat-o pe cap cu dusul, n-a zis nimic, i-a curs apa pe fata cand am clatit-o, nimic, ea avea treaba cu ratustele de baie, cu picioarele care-i pluteau (am umplut cada cat sa-i vina ei aproape sub brat). Am tinut-o cam 10 minute, dar daca ar fi fost dupa ea, ar fi stat si o ora.Catrinel, Oana cat sta in apa la bazin ?
Diana, ti-am trimis PM.
Andreea, am incercat sa-mi inchipui faza cu Bubu si Bibi si am pufnit in ras. Da-i un pupic Theei din partea noastra ! Ce scumpa trebuie sa fi fost !
Dea, sa stii ca si eu am suspectat-o pe Teodora de viermisori, tocmai pentru ca stiam ca frecatul la nas e unul din semne. Insa am mai citit si m-am linistit, nu e suficient sa se frece doar la nas, mai sunt multe alte semne cum ar fi cearcane, lipsa poftei de mancare, scaderea in greutate..vezi ca sunt multe subiecte despre parazitii intestinali pe DC. Cat despre datul peste urechi... mie pediatra mi-a spus ca foarte multi copii fac asa, tocmai pentru a atrage atentia si a obtine ce vor. Teo s-a inrosit in spatele urechilor de atata frecat. La ochi se scarpina de cate ori ii este somn si uneori dupa ce se trezeste.
Alina si eu aveam accidente cu pampers, dar la kk, iesea pe la spate cand era mai putin "consistent"
. Am trecut la hugghies si sunt foarte multumita. Au putere de absorbtie mult mai mare ca pampers si nici nu miros urat (aveam tot timpul senzatia ca Teo e murdara )
Gata pe ziua de azi, va doresc o noapte linistita si o duminica superba !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
alinaalex spune:
Mari si noi ne distram la baitza!
scaunel cu ventuze am folosit inca de la 3 sapt. , de fapt un suport de plastic, e foarte practic, l-am luat din Ungaria si-l folosim si in ziua de azi, numai ca Marc vrea si in fundic in vanitza, fara suport, eu ii pun de obicei multa apa, vanitza lui e destul de mare si sa vezi show! bate cu manutzele in apa, n-are bai ca-i intra in ochisori si in guritza, tiuie, canta...
...si e mare jale cand il scot!
ai dreptate, am folosit si eu Huggies intr-o perioada, adica am primit un pachet mare cadou, mi sau parut ok, dar un pic mai rigide decat pampers, dar macar au elastic la spate...ooo, cu kk de cate ori am patzit sa iasa din pampers, mai ales cand Marc sta in fundic, tot se face un kk pe spate! si asta mi s-a intamplat des 
, nu stiu, cred ca o sa iau si pampersuri din Ungaria, la ei sunt mai de calitate, daca nu, trec si eu pe Huggies, ca nu se mai poate! si nu e vorba ca nu stiu sa pun un scutec...
poze
varsta Marc
mari78 spune:
Alina, sunt curioasa cum sunt pampersii in Ungaria. Nu m-ar mira sa fie mai de calitate decat cei de la noi. Pai Teo statea in fundulet si in cadita ei, tot mare, care are suport incorporat, sa zic asa, e cadita OK Baby, am vazut ca multi bebici o au, dar in seara asta am pus-o in cada noastra intr-un scaunel de baie, in care sta numai in fund si a fost foarte fericita ca era multa apa in jur. Sunt curioasa daca as duce-o la piscina, daca i-ar placea...o sa ma interesez de un bazin pt bebelusi in Bucuresti, parca era unul la un hotel pe langa parcul Herastrau.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
alinaalex spune:
Pfai, Mari, ar fi super daca ai putea s-o duci pe Teo la piscina, sigur i-ar placea!
E fain ca in Buc. ai mai multe posibilitati, uite la noi nici vorba de asa ceva! Eu l-as duce pe Marc, uite si Catrinel merge cu Oana la bazin, asa le invidieeez!
auzi, sa stii ca ungurii au scutece mai de calitate ca la noi, in Oradea multa lume aduce de dincolo si cica se simte diferenta. Eu am luat mai multe chestii din Ungaria, la jumate pret ca in Oradea, sau chestii care nici nu se gasesc aici, de ex. detergent pt. copii.
poze
varsta Marc
adar spune:
Io-s, Alinutza Sadica ![]()
episodu' 1
episodu' 2
episodu' 3
episodu' 4
Toate croshetate azi ... negrutza am modificat-o, a iesit o N E B U N I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dau reteta gratis!!!
Tcelen - uelcam!!! Pupam gaza mica si pe Iulian (La multi ani fericiti cu intarziere!!!) si te pupam si pe tine cu drag. Te-am vazut intr-o zi pe messenger, dar n-am avut timp de povesti. Ma bucur ca te-ai intors la noi. 
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
tcelen spune:
ADAR,MULTUMIM MULT!!PUPAM SI NOI FETITA TA DULCE!!
pe mss cred ca era sotul meu ca eu nu aveam cum!!
acum vreo luna ANA a fost racita foarte tare dupa ce am schimbat de doua ori antibioticul pe langa alte multe medicamente s-a vindecat,acum a racit iar,habar nu am cum,ca in casa la noi e cald de stam toti cu maneca scurta,nu face febra dar ii curge nasul,stranuta si e mai mofturici,nustiu ce sa fac sa-i dau iar antibiotoce,sau sa o tin numai cu siropele paracetamol,si picaturi de nas,frectii,ceaiuri calde??????![]()
![]()

doctorita e departe,nu vine acasa,azi e duminica,of-of!!
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998

MAIA 
Intinde-i o mana lui Andrei !!!