*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ei, fir-ar el sa fie de Yahoo ... mi-am facut album special pt. biscuiti, l-am facut si public, poate asa o vrea sa mearga.
Ia vedeti : http://new.photos.yahoo.com/irinapopa2001/album/576460762350858745

tcelen, ai birou, inseamna ca ai inceput munca la serviciu ? Welcome back ! Si, felicitari pt. Iulian (adica pt aniversarea lui si rezultatele scolare !).

Mari, eu n-am priceput ce-ai vrut sa spui la sfarsit ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

IRINA71,multumim ptr felicitari!!
eu am birou acasa,eu lucrand acasa,contabilitate,dar pana acum nu reusisem sa-l pun la loc!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

helou girls!
Multumesc de urarile frumoase, ca m-a lasat si ultima zdreanta de memorie si nu mai stiu daca am mai apucat sa scriu de atunci, desi am citit si am vrut si sa raspund.

ce vitezuca aveti la scris, mey, greu de tinut pasul la citit!!
andreea g eu pot sa deschid capitolele odiseei din link-urile puse pe prima pagina, mai incearca odata. Eu le-am salvat si ma mai apuca nostalgia sa citesc asa cate ceva...
te inteleg in suferinta cu implanturile, ca si eu 'posed doo', dar trece repede si dupa aia e bine.
nshiro Multumesc de urare! In w-endul asta ma duc sa iau peste proaspat si sa stii ca la fel o sa-l prepar. Am remarcat ca fetelor le place mai mult carnita inabusita la teflon decat fiarta, cel putin ficatel numai asa servim, inabusit cu o feliuta de ceapa si un cartofel plus mamaliguta sau miez de painica. Despre vacanta, anul care vine nu ne aventuram prea departe pentru ca, ma gandesc eu, fetele vor fi la varsta cand rabdarea este ceva inexistent si nu vrem sa le chinuim prea mult pe drum. Planul curent e sa mergem in Cipru si cred ca asa va ramane.
catrinel mandrutele mele au cam 7,600 la 9 luni si ceva si nici prin cap nu-mi trece sa le consider slabe. Sunt vesele, sunt vioaie si fac progrese pe zi ce trece, e tot ce imi doresc.
catrinel, delia voi va incurajati una pe alta sa treceti la bb2 ???
aloreea la bebicu' mic sa-i treaca repede.
stefanna uelcam in gasca noastra tie si puiutei. Noi am rezolvat problema cu constipatia punand in ceiut cate o picatura de extract de musetel (Romazulan in Ro) si s-au reglat cam in 2 sapt.
alina nici noi nu am facut antirujeolicul. Pediatra mea zice ca se face la un an.
noe ce cursuri scrii??? Nu mai pune socrella la inima...
ciuf ce dragut era luk muk mik !! Nu ca nu ar fi si acum dar imi place de mor cum era cand avea varsta piticeilor nostri!! Zi-ne daca ai gasit ceva asemanator cu nidoflorul pe acolo sau astepti sa ajungi la pediatra intai. Oricum poti sa o speli cat de des cu apa cu bicarbonat si sa o tii cu popo golut pana se usuca bine inainte sa-i pui chiloteii. Zici ca face kk moale de 2 saptamani? Nu e cam mult? Poate nu-i prieste vreun aliment nou. pt Eva mika.
diana doamne ce tragedie.. biata copila..
tcelen pupicei pentru familia ta curajoasa si minunata!
pupi

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

doublemom,multumim ptr pupici!!!pupicei si tie ptr gogoselele tale frumoase!!
si pe mine ma apuca nostalgia,chiar aseara am intrat si am citit,din zilele cand am nascut su dupa,si am inceput sa plang,citind cum toate fetele au fost alaturi de mine in momentele acelea minunate!!!
si imi pare rau ca multe din fetele de atunci nu mai intra,si nu mai stim nimic de ele!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Am net.

Irina, am scris de pe tel mobil mesajul anterior si nu stiu ce s-a intamplat, la un moment dat, ca nu mai vedeam ce scriu, asa ca am apasat pe taste cam cum credeam eu ca trebuie ca ma si grabeam sa plecam in Carefour la cumparaturi...de fapt am vrut sa-i spunStefannei ca ii pun ser fiziologic si Sterimar. DAr ma gandeam ca poate cu pivalone ii trece mai repede, dar daca are cortizon, parca as mai astepta, oricum luni ar trebui sa vina pediatra pe la noi, ca nu am mai chemat-o de mult timp...Am vazut pozele cu biscuitii, eu cumparam de ceva timp pentru mine, ca sunt tare buni. Lui Teo i-am dat doar de cateva ori, ca mi s-a parut ca au cam mult zahar.
Stefanna, felicitari pentru coltisor. Gata, ati intrat in randul micilor castori !
Tcelen, bine ai revenit ! Cred ca e mortala Ana cand face asa cum ai spus tu, mari actori sunt de mici Nu-i asa ca daca-i faci pe plac imediat tace si nu mai plange ? Felicitari si micului scolar ! Numai de FOARTE BINE sa auzim !
Kim, sa stii ca de cateva zile si Teo se enerveaza numai cand o pun in scaunul de masa. MAnanca pe urma, dar nu ca inainte, lingurita dupa lingurita.PArca se plictiseste sa mesteca, mie asa imi da senzatia. Chiar spre sfarsitul mesei tine mancarea in gura, accepta si a doua lingurita, dupa care face pfff si da jumate afara. Zici ca Alicia acum si-a mai revenit cu mancatul ? Poate au doar o faza.

Am facut albumul public, ia vedeti acum http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762349359994

Va pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

salutare fetelor
tcelen, bine ai revenit, stiu cum e sa stai cu casa nepusa la punct, noi abia acum am terminat, din iulie ... ba n-aveam bani, ba n-aveam chef ... si tot mai sint, dar in mare, este gata.
mai fetelor, mia a mea este tare miriita si nu stiu de ce ... stie careva cum se manifeste viermii intestinali? ca ma tot bate la cap o prietena sa ii fac analize ca se scarpina prea mult la ochi si la nas si la urechi ...

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Multumesc dragi mamici Poli si Mari ptr ajutor. Chiar azi am gasit mult doritul carucior ptr tzumpinin si i-am mai luat si o caciulita si un costumas nou, ca deh tre` sa plece la fete in curand...asa de aproape e de majorat...azi are 8 luni, maine face 18 ani!
I-am fi luat noi si un dulap pe care l-a vazut mami, insa in loc sa ma uit la pret am vazut codul produsului...mi se parea mie best deal, dar nici chiar asa...mai ales ca mi se confirmase ca nu-i pal, ci lemn masiv de brad...In fine o sa ne rugam de nenea de la firma care ne-a facut patutul sa ne faca si modelul ala de dulap tot din brad ca si patutul sa le asortam.

Ciuf cate kg avea? ca eu l-am pus pe tzumpinin pe cantar azi si nu are nici 8 kg fix cu haine cu tot, in conditiile in care mie mi se pare ca s-a ingrasat. Nu stiu ce e cu cantarul meu ca mie imi arata prea mult si lu` Cristi prea putin
E faina noua jucarie...asta e, asa e cand esti bebe 2! Lasa ca beneficiaza de tot atata iubire! Sunt tare frumosi amandoi!

Alina pai eu vreau sa fiu mamica de februarie, insa socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ...poate ajung si de martie 2008. Oare daca nasc pe 28 pierd indemnizatia?

Delia sa dea D-zeu sa ti se implineasca dorinta ca si eu sunt tare fericita ca am nascut aproape de ziua mea!

Apropo de zile Elvie! Voi ce mai faceti?
si Iulian si multi de FB! Cristina bine ai revenit!

Ada ghici ce am facut azi...am pus la 6/49 5 numere pe care le-a extras din prima Cristian plus ziua de azi ca e ziua lui
M-a amuzat cum a bagat el mana in castronelul cu numere si si-a umplut pumnu` cu jetoanele alea

Andreea m bucur ca ai prieten la protetica si noi avem...asta a fost lucrarea de licenta a sotului :) Tare bine e sa ai dentist in familie...esti ferit de carii :)
Cat despre fan club...eu intentionez sa-l infiintez!

Kim pupici Aliciei...nu ati gasit lactuloza (parca!) sa o ajutati un pic sa nu se mai chinuie atat!

Va pup pe toate si pe tizul Cristian al Aloreei sa se faca bine si sa nu mai aiba probleme!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

mihaser,MULTUMIM MULT!!PUPICI

dea0277,MULTUMESC!da pai si la noi e la fel,ba cu banii,ba cu cheful si uite asa trece timpul....
cu viermii,habar nu am,da ce nu cauti pe net!!nu cumva se scarpina cand e nervoasa si ii e somn,ca si a mea face tot asa

mari78,multumim mult!!da e comica rau cand face asa,noiradem de ne parpadim siiulian ne cearta!!!sida daca ii dau ce vrea imediat rade si uita,da chestia e ca vine in fata ta !!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

tcelen, se scarpina cam cind ii este somn sau e obosita, dar de cind mi-a zis prietena asta a mea de viermi, mi-a bagat in cap si am impresia ca mi se cam pare, dar pina la urma, nu strica sa ii fac....

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

CRISTIANRUDYANDREIADRIANVLADUT!

DIANA,esti profa de chimieeeeeeeeeeeeeeee?Cred ca esti singura simpatica.Eu am avut numai profe de chimie scarboase.Iar alea de muzica(ca mine) sunt niste nebune(in general).
Schimbarea scutecelor Theei este o adevarata aventura,care se lasa cu furat(diverse obiecte aflate in vecinatate),rasturnari(uneori si de situatie,atunci cand imi varsa uleiul de masaj!)si rugaminti(zadarnice).Deci nu esti singura...suferinda.

Doublemom,pe mine nu m-a durut operatia in sine,dar am cam avut fiori pe sira spinarii.Acum astept sa treaca 4-6 luni sa-mi pun lucrarile si sa am un...big smile.Cum ar fi sa avem si acelasi stomatolog?gazele umblarete si minunate!
Culmea,la Brasov nu am reusit sa deschid niciunul din capitolele de la Odisee si eram sigura ca le-au arhivat.Multumesc!

Dea,m-ai bagat in sperieti.Pai, Thea se scarpina la ochi si se trage de urechi(chiar ma mir ca nu si le-a desprins!)si de nas rau de tot.Si de par,dar mai ales atunci cand ii este somn.Habar n-aveam de viermi intestinali si nici nu-mi prea vine sa cred.

Mihaser,sotul tau a facut stoma in Buc?Imi vine sa rad!!!!!De ideea fan clubului(sau fun,cum am scris,ca tot e vorba despre ras!).Pai...ce-am facut sa merit asta?Cristisorul...de aproape 18 ani!

Azi am avut musafiri,Thea a fost cumintica si in centrul atentiei iar eu,incredibil, am apucat sa si mananc.Momentul culminant a fost cel in care unul din prietenii nostri(potential cuscru),alintat Bibi,se apuca sa rada de Cristin spunandu-i ca Bubu(alias Thea) va zice inainte de TATA(pronuntat tare),BIBI.Si,intorcandu-se catre Bubu:Nu-i asa?Si Bubu,diafana si zambitoare raspunde tare si raspicat:BIBI!Am ras minute in sir fara oprire,asa cum n-am mai facut-o de luni de zile,iar Bubu...radea si ea,spre deplina satisfactie a lui Bibi si dezamagira lui tac'su.
Fug la o baita cu spuma si...cu tati!Bubu doarme,spasita.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput