Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 31
gicutza spune:
E clar.. nu mai pot sa tin pasul cu voi
. Va citesc in fiecare zi.. cam din 2 in 2 ore, dar de fiecare data cand vreau sa si raspund... mi se termina tigara
. Si ma intorc la munca mea cea de toate zilele!!!
As vrea sa va iau la rand sa va spun ca aveti cele mai minunate ciresele din cate exista.. dar mi-e frica sa nu sar peste vreo cireasa.. sau chiar peste un pom intreg.. Asa ca am sa va spun doar ca de fiecare data cand ma uit la pozele voastre mi se strange inima de emotie si-mi vine sa pup toti bebelushii nostri comuni!
Asa ca de maine mi-am promis sa aplic metoda unora dintre voi si sa raspund pe rand la mesaje si nu la toate deodata.
Deocamdata am insa cateva mesaje de transmis:
Luana mama... ce mi-ai facut tu mie.. ca m-am uitat la pozele tale si am vazut o Hora care, vrei nu vrei, iti pune zambetul pe buze. Mi-e tare dor de ea si mi-e tare ciuda ca timpul asta al meu nu gaseste o metoda de a se dilata cumva. Si tot tu mi-ai facut bucuria de a revedea persoane drage mie... shoricutza, amiss si chiar cristina, care mie mi-e tare draga dar care nu cred ca m-a iertat ca a trebuit sa astepte la consultatie la Nayel din cauza mea
. Va pup pe toate si sper sa ajung sa va mai vad macar pana implinesc ciresele noastre 18 ani
.
Magda multumesc mult ca te-ai ocupat ca hainutele sa ajunga la copii care au nevoie de ele. Si cred ca pe mine chestia asta m-a facut mai fericita decat pe ei. Sper ca de acum macar o data pe luna sa pot sa trec sa-ti mai aduc cate ceva pt. ei.
Danutzo tie ce-ti mai face spatele??? Si ce mai face cavalerul nostru?
. Ai grija de tine si hai intr-o zi la mine la cafea!
ama tu vrei sa ne omori pe toate cu retetele tale????
Nu de alta dar eu le fac pe toate si dupa aia te chem sa faci gimnastica cu mine
. Avem si instructor personal. Baietelul meu care toata ziua sare coarda si face aerobic
.
Lyly, incearca sa lasi nervii de la serviciu la usa. Stiu, e usor sa dau sfaturi, dar eu la Vlad am trecut prin aceleasi faze... si apoi in fiecare seara plangeam ca-mi neglijez copilul din cauza problemelor de la serviciu. Ma rog, dupa aia am renuntat la serviciu, recunosc
, numai ca intre timp mi-am pus pe picioare propria afacere si stressul e dublu.. numa' ca singura persoana care tipa acum la mine sunt eu
....
Asa... sa va mai spun cate ceva si despre noi... am inceput diversificarea mai in "forta"... Si inca o data nu stiu cui sa multumesc ca Ana e la fel de mancacioasa ca si Vlad. Papa fructe (mar, banana, para, putintel suc de portocala)... supica (cu mai de toate legumele)... cereale (Orez de la Milupa, Grau si orz cu banane tot de la Milupa, si inca un fel cu maracuja de la Humana - o parte se fac cu lapte, o parte cu apa... cele care se fac cu lapte le papa seara inainte de culcare, cele care se fac cu apa ca masa de sine statatoare dimineata). Laptic tot Humana 1 deocamdata, de sapt. viitoare trecem pe Humana 2. Mai asteptam putin cu carnita si oul... ca noi suntem mai mititele...
. Am sa incerc sa pun niste poze cu minunata mea cum deschide gurita ca ratusca sa-i dau papa
. Iar sambata trecuta, cand i-am dat prima data supica.. a papat 160-170 de ml fara sa clipeasca...
Mai scriu...
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
DianaR spune:
Marrycalu, poate s-a schimbat si pagina ta cu poze la noul format yahoo photos, adica sigur dar poate s-a intamplat chiar azi si de asta nu te lasa sa intri. La mine se vad.
Ama, ce cura de slabire! Pai arati "nesimtit" de bine ! Ca si Amis, ca si Virgi...
La mlti ani Andrei pentru 6 lunisoare!
Acu chiar ca merg la nani!![]()
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
gicutza spune:
Aaaaaa... am uitat sa va spun cea mai frumoasa realizare a noastra de la Vlad si Ana incoace... ne-am hotarat in sfarsit sa le facem copiilor camera lor... asa ca am cautat pe net poze cu personajele lui Disney.. le-am copiat.. le-am proiectat pe perete.. le-am facut conturul intai cu creionul, apoi cu markerul negru, am cumparat tempera si le-am colorat.. si a iesit o minunatie de camera cu peretii plini cu Pluto, Goofy, Tweety, Bugs Bunny, Mickey si Minnie, Tom si Jerry, Chip si Dale.. si pe al 3-lea perete vrem sa o facem pe Alba ca Zapada si piticii...
Si ca sa vedeti ce smecher am crescut in batatura.. ne-am apucat de lucru vineri noapte dupa ce au adormit copiii.. si ne asteptam ca sambata dimineata cand vede Vlad sa spuna "whooow!"... Cand colo, se trezeste piticul meu, vine in camera, se uita cu un ochi critic si intreaba: "Da Bugs Bunny n-ai pus"???
. Ca Bugs Bunny e preferatul lui acum, dupa ce pana acum 1 sapt. a fost Tweety. Numai ca i-am cumparat un Tweety de plus la fel de mare ca el si dupa ce l-a tarait prin casa vreo 2 zile a decis ca-i place mai mult Bugs Bunny care are doar 30 de cm
. Si dupa Chip si Dale e innebunit si i-am adus tot Rescue Rangers si s-ar uita toata ziua la desenele astea animate, chit ca-s in spaniola
...
Am sa pun poze si cu camera copiilor, dar nu stiu cand
....
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
mikiion spune:
quote:
Originally posted by ralucis
am sosit si eu, n-am mai deschis dc-ul de marti, dar am citit tot pana acum.
ama, am testat cu succes scaunul brevi grand prix, mi se pare stabil, incapator, sigur si mai inalt decat alte modele de la alte firme, pt ca are un schelet de aluminiu la baza, cerd ca ai observat si tu. noi l-am pus pe scaunul din dreapta soferului, cu fata invers sensului de mers.
iar ma bag cu sfaturile. Dar daca masina ta are airbag in fata nu ai voie sa pui scaunul in dreapta soferului. Poate sa-l omoare pe copil la deschiderea airbagului. Pe toate scaunele scrie chestia asta. dar poate nu ai airbag. Si atunci nue nici o problema.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by mikiionquote:
Originally posted by ralucis
am sosit si eu, n-am mai deschis dc-ul de marti, dar am citit tot pana acum.
ama, am testat cu succes scaunul brevi grand prix, mi se pare stabil, incapator, sigur si mai inalt decat alte modele de la alte firme, pt ca are un schelet de aluminiu la baza, cerd ca ai observat si tu. noi l-am pus pe scaunul din dreapta soferului, cu fata invers sensului de mers.
iar ma bag cu sfaturile. Dar daca masina ta are airbag in fata nu ai voie sa pui scaunul in dreapta soferului. Poate sa-l omoare pe copil la deschiderea airbagului. Pe toate scaunele scrie chestia asta. dar poate nu ai airbag. Si atunci nue nici o problema.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
ralucis eu sunt de acord cu mikiion, ba chiar mai mult, stii care e denumirea scaunului din dreapta soferului...nu te cert, nu te contrazic, doamne fereste, decizia este a ta si a sotului, eu m-am gandit doar ca locul ala este cel mai periculos din toata masina.
te rog nu te supara ca iar am indraznit sa iti spun parerea mea

miti, mamica de
20 iunie 2006http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
adriana spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
La multi ani!!!: CORNELIA si DORU LUCIAN! pt 5 lunite
O noapte linistita si odihnitoare tuturor!!!!
Ah, multumim
si-a adus aminte si de noi cineva Angelica, tu intotdeauna esti draguta

Nastad, la multi anisori lui doruletz. Ce mai face, cate kg are si ce mananca?
Noi la 5 luni avem un dintisor
, si am inceput timid cu mar, banana, cereale.. nimic serios..Luana ce bine ca mai scrii
Nu am mai cantarit-o pe Cornelia de la 4 luni, sper sa-mi faca o surpriza la 6 lunite
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
Roxana Claudia spune:
Iaca si eu...Catalin s-a trezit in noaptea asta doar 1 data, acum la ora 4, a papat putin ceai si acum doarme!!
Sincer, ma simt deja odihnita....Nici nu mai stiu de cand n-a facut asta. Sper sa nu-l laud prea tare si de maine seara sa inceapa iar...
Gicutza pai Vlad are dreptate: pai cum sa nu-l faci pe Bugs Bunny?
Una peste alta ideea pare super, asa ca pune si tu niste poze cu toate ca eu deja imi imaginez ceva super. Felicitari pt startul in afacera proprie. Si eu am ceva idei....![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
virgi spune:
Buna dimineata ciresici!!!
Wow!!! E intr-devar greu de tinut pasul, mai ales ca voi scrieti dupa ce eu ma culc. Insa am mereu o dimineata placuta si ocupata.
DianaR -
Da, Sinagpore este o tara care merita vizitata cu orice pret. Nu este scump. Noi n-am avut de ales si a trebuit sa stam in acelasi hotel unde s-a organizat nunta, considerand ca asa ne va fi usor cu Luana. Daca conjunctura ar fi fost alta am fi ales un alt hotel mai ieftin si nu cu asa multe pretentii. Spun asta ca ne-au impus o anumita tinuta in interiorul hotelului, iar noi eram acolo in vacanta..si ca sa beneficiem de pantaloni scurti trebuia sa ne schimbam undeva inafara hotelului.
Camelia- wow cutremur??? sper ca nu v-ati speriat prea tare si va doresc sa nu mai aveti parte de el niciodata.
Gabi25 - N-am mai auzit de asa ceva. Eu sper din tot sufeltul sa nu fie asa si sa ne aduci vesti bune. Pupici Dariei.
Vivighe - Am sa incerc si eu sa-i dau banana. Suna bine reteta ta.
Hmm, stare de liniste??? Da, ai dreptate. Noi aici nu ne enervam niciodata..ca nu avem motive. Oriunde ne ducem, la intoarcere in korea pot sa spun ca incepe vacanta de relaxare. Aici avem o persoana angajata sa ne rezolve tot: facturi, casa, masina,bilete de avion, rezervari, orice alte servicii de care avem nevoie..pana si un bec daca se arde vine si ni-l schimba
O fi bine n-o fi bine...ne-am cam obisnuit asa.
Shoricuta-
frumoase urari!!! Stii ca orice vis devine realitate. UIte, iti dau un exemplu: Acum vreo 12 ani, am cunoscut pe internet ( jucand sah ) un japonez. Scria omul intr-o engleza perfecta..si-l intreb de unde
, imi raspunde ca a facut scoala la Singapore. Habar nu aveam unde-i localizat, ce limba vorbesc aia acolo...si uite ca viata ne-a dus si pe noi acolo cand nici nu visam.
MikiionInteresant ce spui tu. Aici cerealele la cutie sunt recomandate pana la 5 ani. ( apoi se trec la cele normale care le papa si adultii.) Sunt pe numere ca si laptele. Acum am trecut la numarul 3...tot 3 si la lapte.
Foarte frumos costumasul, iar Mark este un scump.
Puiudana - coborat din pat?? wow..chiar ca pana aici ti-a fost. Oricum este un progres demn de felicitat.
Oana. iat - M-am apucat si de putin sport. Dar am slabit brusc si a trebuit sa-mi intaresc muschii. Fetita lui mami Alexandra este dule tare.
Ralucis- da, asa este Beverly ( mireasa ), buna mea prietena, a aratat superb in rochia de mireasa. Insa ea este o tipa tare eleganta in general. Nunta a fost un vis. Sper sa pot sa pun si 2 filmulete s-o vezi mai bine. Ea este singaporeza, sotul ei englez..au domiciliul in Spania si acum lucreaza in Australia. Eu am cunoscut-o pe vremea cand lucra sotul ei in Korea si sunt tare mandra de ea.
In sarcina am luat 23 kg, dar le-am dat jos in 2 luni. Ce-i drept si cu putin sport.
Miti - dar de ce nu lasi scaunul de masina la locul lui ( adica in masina). Eu o duc pe Luana in carut pana la masina. Am si avantajul ca liftul pleaca din casa ( stau la et. 14).
Rochia de printesa a Luanei...care este intr-adevar deosebita am dat pe ea fix 8 usd. Erau atat de multe...a fost tare greu s-o aleg.
Luana - in primil rand ma bucur ca ai revenit in forta aici pe forum si ca ne-ai aratat poze cu Hora care s-a facut mare si frumoasa si mai pot sa spun ca are niste ochi superbi.Multumim pentru aprecieri.
Ama hmm..ce bine arata. O sa incerc si eu reteta.
Lyly-
sa nu mai fii suparata. Micutul tau are nevoie de o mama vesela.
Marrycalu - bafta la echo. Sa ne aduci vesti bune.
Arleena- da, este un mediu de viata mai sanatos. Mult peste, orez, nici un fel de grasimi (decat cele pe care le contine carnea). Eu nu gatesc cu ulei. Oamneii aici sunt foarte relaxati, se gandesc numai la vacante si familie. Asta e tot ce conteaza pentru ei si incercam si noi sa le urmam modelul.
Nu stim inca cat vom ramane aici. Insa dupa ce termina sotul de dat toate examele am putea cere sa fim mutati intr-o alta tara..dar oricum asta mai dureaza.
Cum am ajuns aici??? Hmm a fost destul de greu. Initial a venit sotul lucrand pentru o companie romaneasca..apoi avand experienta aici..si multe realizari profesioanale personale care au contat..a primit cateva oferte de la alte companii si am reusit sa ne mutam. Ar fi fost mult mai usor daca ar fi avut niste studii in alta tara...si nu in romania. Dar le-a echivalat. Si eu doresc sa ma apuc sa fac ceva recunoscut international, altfel n-am nicio sansa sa muncesc.
virgi spune:
Gicuta - tu scrii rar dar consistent. Imi place mult de tine. Esti o tipa tare activa. Vrem sa vedem si noi poze cu camera micutilor..pleaseeeee..
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by adrianaquote:
Originally posted by angelica_g
La multi ani!!!: CORNELIA si DORU LUCIAN! pt 5 lunite
O noapte linistita si odihnitoare tuturor!!!!
Ah, multumimsi-a adus aminte si de noi cineva
Angelica, tu intotdeauna esti draguta
Nastad, la multi anisori lui doruletz. Ce mai face, cate kg are si ce mananca?
Noi la 5 luni avem un dintisor, si am inceput timid cu mar, banana, cereale.. nimic serios..
Luana ce bine ca mai scrii
Nu am mai cantarit-o pe Cornelia de la 4 luni, sper sa-mi faca o surpriza la 6 lunite
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica![]()
Ntz...ntz...ntz...Da o fugutza la pagina 16 si sa vezi ...Si felicitari pt dintzoc!!!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj