Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama, nu trebuie sa-ti ceri scuze ca nu m-am suparat Imi plangeam si io amarul ca tare greu mai e ... iar tentatiile sunt oricum la tot pasul. Dar las' ca reusesc io, asa cum m-am lasat de fumat, ma las si de dulciuri si alte bunataturi.
Si poti sa dai retete si pe viitor ca sigur fetele sunt interesate. Chiar si eu voi face pana la urma negresa aia (mi-am notat reteta) ca sunt convinsa ca-i faina si pare si usor de facut. Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Lacramioara eu am fost in situatia ta oarecum. Adica am alaptat pana acum o saptamana partial dar mai mult de la mine (cam 50-60%, uneori mai mult, alteori mai putin). In ultimele 2 luni chiar se marise productia pentru ca in timp ce ma mulgeam imi tot bagam sanii in jetul de apa calda de la chiuveta. Deci daca vroiam sunt sigura ca pana la un an aveam lapte fara probleme.
Am renuntat pentru ca Ana nu mai suge de pe la 3 luni din cauza de biberon iar eu m-am muls de m-am saturat de 5 ori pe zi. Am ajuns la concluzia ca pur si simplu NU MAI POT. Era un stres permanent (nu puteam sa plec nicaieri prea mult timp ca trebuia sa ma mulg), nu mai aveam timp si in plus imi doresc fff tare sa slabesc ...
Am momente cand ma simt vinovata, recunosc, dar ma gandesc ca totusi i-am dat pana la aproape 6 luni fara o saptamana. Sunt o mama denaturata?

Tu stai linistita ca daca vrei sa-i dai pana la un an o sa ai laptic cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

La multi ani!!!: CORNELIA si DORU LUCIAN! pt 5 lunite

Doroti, iti spusesem de rostogolirile noastre vijelioase si statul timid, scurt si inca nesigur in fundulet! Nu-i bai daca nu ne treci la progrese! Ma simt bine asa cum e! (doar intre mine si ea)

Am facut si noi azi vaccinul de 6 luni. Cica are 7,400 kg si 65cm... Mie mi se parea mai mult... Acum doarme de la ora 7!!!!!!! Nici nu stiu ce sa-i fac... S-o trezes...?! S-o las sa doarma...?!
Ma duc sa vad totusi ce face!!!

O noapte linistita si odihnitoare tuturor!!!!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Imi pare rau dar sunt nevoita sa va elimin din clubul cireselor manechin!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Virgi superbe pozele,Luanae un copil superb si tu arati foarte bine.
Ma e vriun copilas cu suflu la inima?Al meu are si pe 5 trebuie sa mergem la echo,sper sa fie bine.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Lyly, acum cu diversificarea oricum nu va mai avea nevoie de atat lapte asa ca tzatza va fi baza pe cat laptic mai bea, o poti tine linistita mult si bine!

Luana, admir stilul sanatos in care o hranesti si intentionezi sa o hranesti pe Hora... Dar totusi cerealele de bebelusi au o serie de propietati pe care fainurile din cereale de la plafar nu le au: sunt partial hidrolizate deci usor de absorbit si digerat, au adaos de fier (f important), calciu, iod, vitamine, fainurile simple gen gris contin fitati care impiedica absorbtia calciului si a fierului deci nu sunt bune nici macar la copilasi damai la bebelusi. Deci, totusi cerealele sunt bune, la prelucrarea industriala intervine aceasi discutie ca la borcanase nu vreau s-o reiau.

Amis, te rog sa tii cont ca eu am fost prima care m-am declarat indragostita de pozele voastre minunate si de familia voastra in general . Tot acelasi sentiment de pace si intelegere imi dau si pozele lui Virgi ...

I-am dat azi morcov lui Timi si a fost cah... Cred si eu nici mie nu-mi place, noroc cu dovleacul din congelator...
Merg sa ma ami uit ce am mai vrut sa scriu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrycalu

Virgi superbe pozele,Luanae un copil superb si tu arati foarte bine.
Ma e vriun copilas cu suflu la inima?Al meu are si pe 5 trebuie sa mergem la echo,sper sa fie bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

Tinem pumnii sa fie bine! Marea majoritate a suflurilor la bebelusi sunt inocente, dea Domnul sa fie cazul si la voi!

Mergi la inceput

Roxana, m-ai facut sa rad cand ai povestit de orga...

Wapi, felicitari, ma bucur ca totul e bine la piciorus!

Lyly, o pentru o mamica eroina! Si lucru si copil te admir, zau asa!

No, va pup, merg si eu la nani!

Mergi la inceput

Poate sa ma ajute si pe mine cineva.
sa schimbat la albumul foto,eu cand dau sa vad poze,nu le vad,de ce?ce trebuie sa fac?

Mergi la inceput

Diana R multumim,si noi speram la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multumim inca odata de apreciari

marilena sa dea dumnezeu sa fie bine robert

gaby si tie iti tin pumnii sa fie bine si cu daria

virgi tare faine pozele....si draguta de luana care e tot un zambetel.eu cred ca din cauza mancarii(asiatice) de acolo arati asa de bine. eu am o matusa in shanghai si la 43 de ani arata de 20. si probabil si mediul de viata de acolo te face sa te simti bine si sa arati bine.voi ramaneti acolo definitv?sau cum ati ajuns tocmai in korea?

angelica daca doarme fata las-o, bine ca doarme...creste doar, nu?

lacri si eu vreau pana la un an sa-l alaptez, dar deocamdata alaptez mai mult decat asa ca nu stiu ce sa zic...iar de scarbici....eu chiar nu as vrea sa fiu in pielea ta, si ma tot gandeam, cele care ati reluat munca ati fost presate sa reveniti, sau din cauza banilor,sau?!?! ca vad ca si dati GRAMADA de bani pe bone si eram curioasa ce salarii sunt prin bucuresti de va permiteti 8 mil sa dati la o bona.
eu nu cred ca mi-as putea lasa copilul cu cineva, sincer....pt orice salar, si orice cariera nu la's lasa inca 8 sau mai multe ore cu altcineva...poate oi fi eu mai posesiva...sau...de multe ori am discutii din astea cu sotul...care in primele 2 luni venea doar in weekend avand santier la 250km de cluj. si i-am spus ca pierde ff mult din viata copilului chiar daca el face bani acolo f fmulti....si-a dat seamana ca am dreptate si acum nu mai participa la alte lucrari mai departe de 100km.....hmmmm ma gandesc cu groaza la urmatoarele 3 sapt.....ca tot nu s-a abtinut si a luat un contract la sibiu la aeroport si osa fiu singura singura cu copilu'...poate o prostesc pe mama sa vina sa stea cu mine o perioada

roxana multa bafta in continuare cu instructia baietilor tai ..da' io cred ca esti pe drumul bun cu catalin pufuletul dragalas...ahh, era sa uit....puzzelul e din ceva spuma EVA si are aspect antiderapant, da asta numai daca e descult, daca are sosete mai patineaza....

ama noi stam la et 3 din 8 fara lift(da asta pana la 1 dec cand il pun in functiune) si nu am iesit cu caruciorul de nu mai stiu cand...tot cu marsupiul...e tare nasol, da asta e ....si cel mai naspa e ca am renuntat la el pt ca alex nu prea suporta sa stea acolo jos...sa vada lumea de jos...vrea sussi asa am zis ca nu mai are rost sa ies cu el ca o sa ajung sa-l tin in brate.

puiudana io cred ca si andrei o sa mearga in curand(ori in picioare ori in 4 labe ca tare voinic e), si alex face dim astea...din 4 labe se ridica in genunchi sau in picioare daca are de ce se sprijini(pat, patut, perna, mobila, eu si invers din 4 labe se pune singurel in fundic. are deja ff mare independenta in miscare ceea ce e f bine pt mine

camiM eu folosesc huggies superflex, nu stiu daca sunt si la voi da mie mi se pare ff buni, am renuntat de tot la pampers

diana79 o sa pun poza cu mine in care seam cu nicole dar dupa ce ajung la oradea la ai mei

LA MULTI ANI!! ANDREI pt cele 6 lunite...sa cresti mari si sa fi o bucurie pt parinti si fratior.

m-am lungit prea tare...sorry...noapte buna

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput