Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Virgi, bombonica ta este tare dragalasa
Si pufuletul lui Roxaniciu este o minunatie de baietel iar tu, Roxaniciule, te-ai ascutit rau la fatza Saptamana viitoare sunt libera si intentionez intr-o zi sa ajung la Cerasela
Vreau sa va spun ca imi este din ce in ce mai greu cu scarbiciul, au reinceput problemele, seful este o jivina, iar eu ma topesc de dorul razaciosului si ma oftic ca nu stau destul cu el sau vin nervoasa de la servici si nu mai am chef de nimic In loc sa ma joc cu puiul meu, ma gandesc la problemele de servici si asta este foarte frustrant. Asta este, trebuie sa va marturisesc ca uitasem cum este sa lucrezi in stres, stresul meu unic ierea pana mai ieri cel legat de diversificarea bebelusului...
Nu-i mai dau sa manance la ore fixe lui Alexandru, il las pana cand "scartiie" de foame, caci prea se sclifosea in ultima vreme la fiecare masa. Asa, sunt sigura ca mananca cu pofta si de foame. Dar m-am zapacit complet acum, ora de baie generala este aleatorie, nu ma mai pot organiza nici cu treburile casnice, etc.
ei, Luana, te inscrii la superhliziti, limbutze si ce-o mai fi pe acolo? Vreau sa va spun ca admir mamele care au intrat in "jocul" nostru, au reusit sa-si surprinda puii dragi in ipostazele cerute si au trimis poze pentru toate albumele. Stiu ca toate sunteti ocupate, obosite, etc. Si eu sunt. Dar tot imi gasesc timp si pentru astfel de lucruri, uneori in detrimentul timpului destinat odihnei.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

puidana cei 230 ron erau banii care se dau retroactiv. Banii de luna asta ar trebui sa iti vina separat. Nu cred ca ai pierdut nici un ban. Mie asa mi-au venit.
ralucis multumim va pup
luana am o camera foto nesimtita ha ?!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

23 RON,adica 230.000.Pe talon scria8ooRON,retineri 777Ron,diferenta de plata 23 RON

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara - pai Cerasela a revenit la job? Ca ea a nascut mult dupa noi, prin iulie... Ma gandesc sa vin si eu cand mergeti voi....ma anunti si pe mine??

Eu acu'il invat pe tati sa-l culce pe baiat....ca na'..daca maine-poimaine lipsesc, sa ramane nedormit baiatu'??

Mai fetelor m-a luat valul cu instrucita..intai Catalin, acu si tati. Dragii de ei se conformeaza..

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by mikiion
.......
Aici in Canada( si cred ca si in SUA) cerealele pt. copii sunt recomandate pana la 2 ani.Iar cand copilul are cam un an recomanda cam 175 de grame pe zi( ceea mi se pare mult), pt. ca ei considera ca asa se asigura fierul copiilor Am primit o brosura de la dispensar( nu era o reclama ci ceva medical)in care spunea ca la varsta de 9 luni nevoile unui copil in crestere sunt mai mari decat ale unui adult.

Nu dati cu «parul» daca vi se pare absurd eu doar reproduc informatiile de aici.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

io cred ca au dreptate....atata vreme cat metabolismul lor lucreaza asa de accelerat...adica cresc si iau in greutate accelerat deci io zic ca au nevoie de mai multa energie decat un adult , parerea mea

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Wapi, ma bucur ca a gasit husband lucruri care-ti plac, eu as fi luat si mai multe, dar sunt niste scarbe vanzatoarele care lucreaza acolo, parca ti-ar face nus' ce favor cand le ceri sa te uiti la articolase mai de aproape, iti vine sa le bati. Trebuie sa te hotarasti repede, ca altfel se uita stramb la tine. Ei,deocamdata am destule, mai fac un tur de magazine saptamana viitoare
Am incheiat faza cu perele, de maine atacam dovleacul copt si cartoful dulce. Anevoie m-am hotarat ca maine sa fierb si carnitza manzat pe care s-o adaug la supa-crema. Si tare-as vrea sa inceapa sa manance piure de legume in loc de supa-crema.
Am o intrebare generata de curiozitatea mea personala: a mai patit cineva ca mine, sa alapteze partial, intr-o proportie atat de mica ( 30-40% din necesar) dar constant, si fara semne ca s-ar opri lactatia? ma intreb si daca m-o tine pana face bebelusul vreun anisor

Mergi la inceput

Roxaniciu, Cerasela a revenit la servici de vreo luna. Te anunt cand plec la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Lyly cu sotul meu au fost foarte dragute , se pregateau chiar sa inchida, dar cred ca era patronul acolo si si-au dat toata silinta (din ce am experimentat eu vanzatoarele sunt mult mai amabile cu barbatii decat cu damele).

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

La multi ani!!!: CORNELIA si DORU LUCIAN! pt 5 lunite

Doroti, iti spusesem de rostogolirile noastre vijelioase si statul timid, scurt si inca nesigur in fundulet! Nu-i bai daca nu ne treci la progrese! Ma simt bine asa cum e! (doar intre mine si ea)

Am facut si noi azi vaccinul de 6 luni. Cica are 7,400 kg si 65cm... Mie mi se parea mai mult... Acum doarme de la ora 7!!!!!!! Nici nu stiu ce sa-i fac... S-o trezes...?! S-o las sa doarma...?!
Ma duc sa vad totusi ce face!!!

O noapte linistita si odihnitoare tuturor!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wapi

Lyly cu sotul meu au fost foarte dragute , se pregateau chiar sa inchida, dar cred ca era patronul acolo si si-au dat toata silinta (din ce am experimentat eu vanzatoarele sunt mult mai amabile cu barbatii decat cu damele).

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Ai maaare dreptate.Da' ce sot ai, s-a dus el sa cumpere lucrusoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Roxana,chiar te rog muuuuult sa imi dai si mie nr de tel de acolo ca sa nu mai bat drumurile pana acolo.
Wapi,ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune!dar la ce ortoped ai fost???Se poate imprumuta si la un "Ochios"?

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput