Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amiss..le-oi mai fi bestelit si eu...ca asa obo sunt...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Roxana in parc voi iesiti in IOR?? Acum am vazut o poza si asa pare. Daca da, poate ne vedem si noi!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

DA! Sigur te-am vazut o data in parc! Tin minte ca aveai copilu in picioarele goale si erau numai el si Petra in parc asa...restul erau imbracati bine ...m-am amuzat mult si chiar m-am gandit daca nu cumva esti si tu pe forum .

Acum tu sa imi spui daca bat campii ...poate era alta mamica dar semana mult cu tine si tot baiat avea

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amiss noi iesim in Tineretului pt ca stau chiar la McDonald's Brancoveanu. Din nefericire pe langa mine nu sta nimeni...Suntem prieteni cu toate maicile si puiutii din parc insa nicio cireasa...

Arleena - covorasul ala e antiderapant, nu? Ma gandesc sa-i iau si eu lui Cata pt ca un covor nu prea ar fi indicat: cred ca i-ar papa toate atele!! Insa...nu e prea dur??

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by virgi
[

Am pus si cateva poze..spun cateva ca nu le-am pus pe toate..insa sunt multe...dar daca aveti timp si chef le puteti vedea aici:

http://good-times.webshots.com/album/555944805ANxtRR

si aici"

http://good-times.webshots.com/album/555948558Noyxtz

Suuuupeerrr!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe

Angelica...io nu-i mai dau cereale decat in lapte...o masura dimineatza si una seara...si-i mai pun si in fructe o masura(si cu cereale cu tot nu-i tzin de foame fructele mai mult de 3 ore),si pot sa-i pun si in piureu' de legume.Am gasit in revistele "copilul meu" niste retzete recomandate de Nestle...poate o sa am timp sa le scriu...si fie ca e masa de fructe sau de legume mai baga cate o cereala pe acolo...adik...in mai putzin cuvinte alea 4-5-6 linguri de cereale pe care le manca toate o data le distribui pe toata ziua si potzi sa-i dai de mai multe feluri intr-o zi.

Viviana si Ingrid

Sar'na!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion
Aici in Canada( si cred ca si in SUA) cerealele pt. copii sunt recomandate pana la 2 ani.Iar cand copilul are cam un an recomanda cam 175 de grame pe zi( ceea mi se pare mult), pt. ca ei considera ca asa se asigura fierul copiilor Am primit o brosura de la dispensar( nu era o reclama ci ceva medical)in care spunea ca la varsta de 9 luni nevoile unui copil in crestere sunt mai mari decat ale unui adult.

Sar'na!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis
angelica, ce ziceai tu, ca milupa bio nu sunt bune? mai multe informatii, please!

Am observat ca se "floshcaie" f f repede (cateva scurte minutzele), timp in care nu pot sa-i dau prea multe lingurite, si trebuie fie sa-i mai pun cereale, fie sa i le pun in bibe... Fetele ziceau ca cele de la nestle si "nu mai stiu care" nu se comporta astfel (ma refer la cele fara lapte)... De aceea ziceam ca nu-s bune acestea, din cauza de administrare...
Poate m-oi fi inselat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ama si eu stau tot in bloc fara lift, dar stau la etajul intai. Il imbrac pe bebe, il « asigur », cobor caruciorul, apoi ma intorc si il iau si pe bebe. Cand ne intoarcem, se « umfla » muschii pe mine si car caruciorul cu bebe cu tot, dar stau un minut-doua in fata usii sa-mi revin.
Miti – de preferinta il cara sotul pana la masina (eu il car doar daca nu este el – cum a fost in seara aceasta cand l-am coborat singura pana la taxi – nici palmele mele nu sunt foarte fine}.
Lyly – i-am spus sotului meu despre « Lumea copiilor », drept urmare in seara aceasta a lasat un milion acolo pe doua salopete (dragute-dragute) si doua perechi de pantalonasi ieftini.
Puiudana – vestile pentru noi sunt bunisoare, ca sa zic asa. Bebele meu are la o glezna cutele mai distantate – doctorul a zis ca este o cuta formata la mine in burtica, se numeste cuta amniotica. Din fericire, este superficiala si nu este nevoie de corectie prin operatie, dar o va pastra forever. Ne-a explicat ca sunt copii care au cutele acelea foarte adanci, practic le stanguleaza muschiul si trebuie inlaturate prin operatie. Cazul nostru i s-a parut interesant, dar nu este de parere ca trebuie intervenit chirurgical – ne-a recomandat sa ne mai vedem peste 6luni-un an sa vada cum evolueaza. Esential este ca pe Stefanita nu-l va afecta in niciun mod. A observat, in plus, ca el are tendinta de a tine picioarele orientate cu talpile spre interior(ca si cum ar vrea sa aplaude cu talpile) si ne-a recomadat masaj (chestia asta se numeste varus).Mi-a placut mult ca a avut rabdare sa ne explice fiecare chestie in amanunt.

Super pozele cu negresa - dar trebuie sa cumpar nuca sa experimentez

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

mda, amiss are o camera foto nesimtit de faina, io ii dau tarcoale de cativa ani si tot cu altceva ma aleg de fiecare data...
cybershot, de la sony. toate sunt bune, orice varianta de-a lor... uff, iar m-apuca pohta dupa camera foto..

De-asta are si subsemnata! Da' daca-i prost fotografu', poa' sa fie si cupilu fain, si camera super!, ca pozele tot nashpa sunt! Adik nici pe departe ca ale lui Amiss!!!

Mergi la inceput