Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama te omor!!! Pai ce-mi faci cu negresa aia??? Ma mai si duc ca desteapta pe link-ul ala ptr reteta si vad niste poze de ma termina! Io de-a saptamana am intrat la cura, asa ca ai mila si nu mai spune de ciocolata, negresa si altele alea ca nu mai rezist mult.
Va anunt ca dupa aproape un an si jumatate, in care am papat absolut orice, oricand si oricat am dorit, cura de slabit este cel mai ingrozitor lucru posibil ... of!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

aha, m-am prins! adica razacioshi si hlizitii nu-s totuna.. da de ce nu e link si la razaciosi in capul capitolului?? vreti sa-mi ascundeti copilu, stiu io!!! ma revolt! si daca nu treceti si razaciosii o sa trimit o poza si la superhliziti, na!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Ama te omor!!! Pai ce-mi faci cu negresa aia??? Ma mai si duc ca desteapta pe link-ul ala ptr reteta si vad niste poze de ma termina! Io de-a saptamana am intrat la cura, asa ca ai mila si nu mai spune de ciocolata, negresa si altele alea ca nu mai rezist mult.
Va anunt ca dupa aproape un an si jumatate, in care am papat absolut orice, oricand si oricat am dorit, cura de slabit este cel mai ingrozitor lucru posibil ... of!!!
Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Scuzeee!! Si eu ar trebui sa ma apuc de cura..dar mereu gasesc scuza ca inca alaptez.Asa ca profit de situatie cat mai pot sa mananc orice si cat vreau.Mentionez ca nici eu nu am tinut nicio cura in viatza mea mai mult de 2 zile..si alea au fost crunte, asa ca te inteleg.Sper sa-mi accepti scuzele si sa uiti de negresa..daca nu, n-o fi foc sa faci o exceptie, nu? Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, nu mi-ai trimis decat o singura poza de-a Horei, imediat dupa inaugurarea clubului, iar poza este in albumul intitulat "Clubul Razaciosilor".
Ralucis,imi plac lucrurile pentru bebei de la Miniblu dar sunt prea scumpe. Iar galiganul meu tot creste...ii raman repede mici. Poate or fi reduceri acum de sarbatori...
La fel sunt si cele de la Mothercare si de la Orchestra.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

aha, m-am prins! adica razacioshi si hlizitii nu-s totuna.. da de ce nu e link si la razaciosi in capul capitolului?? vreti sa-mi ascundeti copilu, stiu io!!! ma revolt! si daca nu treceti si razaciosii o sa trimit o poza si la superhliziti, na!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

ieste link... se chiama clubul cireshelor razacioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

miti nu are ce sa nu iasa daca respecti cantitatile de acolo!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Lu, se vede treaba ca ai lipsit o vreme de pe aici. Dupa inscrierea in Club urma sa-ti surprinzi razacioasa hlizindu-se, cu mana in gura si cu limbutza afara. A fost ideea mea, de-acum rasuflata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Salutare ciresici!

Mai da' ati scris nu gluma...ca tot citesc de juma de ora si tot nu dovedesc....

Arleena si Luana - greu mama cu baietu' meu: io chiar cred ca bausem gaz de am crezut ca-l pot pacali din primele seri...In prima seara a fost socat, s-a trezit de vreo 6 ori si se multumea milogul cu orice decat nimic...asa ca a baut toata noaptea 150ml ceai; abia la 6 a primit si lapte. Azi-noapte credea ca are cosmaruri...s-a trezit doar de 3 ori si daca a vazut ca nu-i rost de papa s-a bagat iar la nani, nu fara a comenta suparat...i-am dat papa la 5.30. Sa vedem ce urmeaza in seara asta. In orice caz, io sunt cheauna si nu stiu care pe care dovedeste pana la urma .

Diana79 - cu papa nu prea am de alea: am inceput cu borcanele de care e dependent asa ca nu mai renunta. Si nici eu nu vreau sa renunt ca rele nu-s. Doar masa de fructe o prepar eu. Insa e constipat micutul meu, dn cauza fierului. Ne rezoolva perele Wiliams de la Nestle. Am vazut super pozele cu super frumoasa Nicole. Mai..ai zice ca tati nici n-a fost acolo..
FELICITARI PENTRU CETATENIE!!!

Puiudana - si la noi a fost o problema de acelasi fel cu indemnizatia. Insa am sunat la Directia "Nu stiu care" si mi-au spus ca a fost o probl;ema de soft, au verificat dosarul, si in decembrie primim restanta. Daca vrei iti dau si tie nr de tel si contactul de acolo.

Noi am fost astazi pe la Dragonul Rosu. Printre altele am cumparat si un fel de orga care seamana cu Ferma de la Chicco. Cum am ajuns acasa l-am indemnat pe baiat sa..presteze. Primele 5 minute au fost amuzante, dupa aia imi venea sa dau cu ea de pamant
Hainute avea acolo cu gramada si multe erau frumoase. Sincer mi s-a parut mai variata oferta pentru fete..
Am cumparat si de la Z ceva hainute, care mi-s dragi poate si pt ca baiatului meu i se potrivesc de minune.

Of...revin....duty calls!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ama vezi ca scrie la additional information la poza (http://www.flickr.com/photos/ami_si_cip/303329015/)
www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DSCW100" target="_blank">Sony DSC-W100.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Roxana sa iti traiasca Catalin!! Ce frumusete de baiat! Acum am vazut si eu pozele voastre . Foarte frumos! Mi s-a parut ca in unele ipostaze Catalin seamana cu Petra , in afara de cea in care el era stelist in fundu gol. Petra ramane neutra.

In albumul de la 6 luni sunt poze de la 5 luni! Sau nu am vazut eu bine...

Da, am decis...in profil seamana cu Petra putin (http://family.webshots.com/photo/2474742320088108456LsYpXt)
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput