Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by gicutza

Aaaaaa... am uitat sa va spun cea mai frumoasa realizare a noastra de la Vlad si Ana incoace... ne-am hotarat in sfarsit sa le facem copiilor camera lor... asa ca am cautat pe net poze cu personajele lui Disney.. le-am copiat.. le-am proiectat pe perete.. le-am facut conturul intai cu creionul, apoi cu markerul negru, am cumparat tempera si le-am colorat.. si a iesit o minunatie de camera cu peretii plini cu Pluto, Goofy, Tweety, Bugs Bunny, Mickey si Minnie, Tom si Jerry, Chip si Dale.. si pe al 3-lea perete vrem sa o facem pe Alba ca Zapada si piticii...
Si ca sa vedeti ce smecher am crescut in batatura.. ne-am apucat de lucru vineri noapte dupa ce au adormit copiii.. si ne asteptam ca sambata dimineata cand vede Vlad sa spuna "whooow!"... Cand colo, se trezeste piticul meu, vine in camera, se uita cu un ochi critic si intreaba: "Da Bugs Bunny n-ai pus"??? . Ca Bugs Bunny e preferatul lui acum, dupa ce pana acum 1 sapt. a fost Tweety. Numai ca i-am cumparat un Tweety de plus la fel de mare ca el si dupa ce l-a tarait prin casa vreo 2 zile a decis ca-i place mai mult Bugs Bunny care are doar 30 de cm . Si dupa Chip si Dale e innebunit si i-am adus tot Rescue Rangers si s-ar uita toata ziua la desenele astea animate, chit ca-s in spaniola ...

Am sa pun poze si cu camera copiilor, dar nu stiu cand ....

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

I-ai cupilului pe Bugs Bunny draga mea ca altfel,nu mai ai liniste in casa!!!
Spatele meu e fff bine,in 3 zile a trecut,iar cafeaua...vine...vine...

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREI PT CELE 6 LUNITZE!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi

Puiudana - coborat din pat?? wow..chiar ca pana aici ti-a fost. Oricum este un progres demn de felicitat.

Multumim de felicitari!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Marrycalu si eu stiam ca toti copii au suflu sistolic,dar totusi,bafta la control.Totul o sa fie bine,ai sa vezi!
Arleena,multumim.Sincer,eu as vrea sa o ia in ordinea normala,asa ca Alex,acum cum il pun in pat,da cu spatele sa coboare si e jale daca nu il las sa coboare!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor fuguta la capitol nou.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

La multi ani!!!: CORNELIA si DORU LUCIAN! pt 5 lunite

Doroti, iti spusesem de rostogolirile noastre vijelioase si statul timid, scurt si inca nesigur in fundulet! Nu-i bai daca nu ne treci la progrese! Ma simt bine asa cum e! (doar intre mine si ea)

Am facut si noi azi vaccinul de 6 luni. Cica are 7,400 kg si 65cm... Mie mi se parea mai mult... Acum doarme de la ora 7!!!!!!! Nici nu stiu ce sa-i fac... S-o trezes...?! S-o las sa doarma...?!
Ma duc sa vad totusi ce face!!!

O noapte linistita si odihnitoare tuturor!!!!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Multuzmim mult!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by adriana

quote:
Originally posted by angelica_g

La multi ani!!!: CORNELIA si DORU LUCIAN! pt 5 lunite

O noapte linistita si odihnitoare tuturor!!!!

Ah, multumim si-a adus aminte si de noi cineva
Angelica, tu intotdeauna esti draguta
Nastad, la multi anisori lui doruletz. Ce mai face, cate kg are si ce mananca?

Noi la 5 luni avem un dintisor, si am inceput timid cu mar, banana, cereale.. nimic serios..

Luana ce bine ca mai scrii

Nu am mai cantarit-o pe Cornelia de la 4 luni, sper sa-mi faca o surpriza la 6 lunite

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Multzumim mult!
Nu stiu cate kg are Doruletz, chiar nici nu m-am mai gandit sa-l cantaresc.
A dat kkrea peste el si ii dau banane , branza de vaci, orez cu morcov.In general e bine, pemine ma mai lasa nervii.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Fetelor, eu m-am pus pe facut dulciuri..azi am facut negresa! Cine vrea reteta sa-mi spuna, e super si foarte usor de facut.Va fac pofta cu niste poze:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2822566420080086297BpKGMq?vhost=home-and-garden

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Eu mai repede as vrea reteta de timp liber ca sa apuc sa fac bunatatea de negresa ...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput