Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
shoricutza spune:
Arleena felicitari ptr mersul de-a busilea!!! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut fimuletzul ... m-a dat gata ce sa mai! Bravo lui!
Luana, pupam manechina scumpa
Virgi bine ai revenit din vacanta. Pozele sunt superbe si trebuie sa-ti multumesc ptr ele ... pur si simplu mi-am clatit ochii ... iar Luana ta este o frumoasa
.
Si ca sa fiu sincera si pe mine ma incearca o mica invidie
...
Diana79, Nicole este frumoasa ca mamica ei ... mie mi se pare evident ca-ti seamana ...
mikiion spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
DianaR, daca tot esti atat de draguta si amabila, mai fii buna inca o data cu mine, si spune-mi ce-i mai dai Timeei pe langa cereale?
Aaaa! si odata inceputa diversificarea diversitatii, cat timp ii mai dam cereale???! Adik: mananca, sa zicem, piure de legume, fructe, branzica, bea lapte, supa, apa, sucuri, ... si cereale (piure!!!) mai dam?! sau doar in lapte (la culcare/la sculare), cum faceam eu cu bb Razvan pana de curand?!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Aici in Canada( si cred ca si in SUA) cerealele pt. copii sunt recomandate pana la 2 ani.Iar cand copilul are cam un an recomanda cam 175 de grame pe zi( ceea mi se pare mult), pt. ca ei considera ca asa se asigura fierul copiilor Am primit o brosura de la dispensar( nu era o reclama ci ceva medical)in care spunea ca la varsta de 9 luni nevoile unui copil in crestere sunt mai mari decat ale unui adult.
Nu dati cu «parul» daca vi se pare absurd eu doar reproduc informatiile de aici.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
Diane79 multumes pt. complimete pt. Marc. E tare scump. Seamana cu mine can eram mica si frumusica. Nu cu mine de acum, obosita si care uita sa se si pieptene uneori si apoi ies oribil in poze...Noroc de photoshop ca ma mai tai si-l las doar pe el
Asta e unul din costumase. E pt. 9 luni si e deja la limita. Este Sears baby si a fost f ieftin.(23 +tx) Eu m-am «abonat» la ei pt. ca au avut reduceri mari prin oct. http://www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061013
Iar cel de la Gusti nu e cel mai scump model. Te sfatuiesc sa iei unul care are 2 fermoare in fata cate unul pe fiecare picior . Eu cred ca m-am zgarcit putin si nu sunt f. multumita de model( l-am luat tot la reducere cu vreo 50 cad mai ieftin decat daca luam de ex. de la un magazin specializat Souris Mini de ex.) . Eram deja nervoasa in poza asta ca m-am cam chinuit, la inceput, sa-l imbrac.Si are si caciula si fular incluse.
Am uitat e de 12 luni si nu ii ajung inca picioarele in ghetutele de fas.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061112
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Mark
mikiion spune:
Noutati: Mi-a venit si mie ciclu
. Ca si uitatsem cum e. De un an si 2 luni....
Ciudat e ca nu am avut dureri. Eu care muream in mod normal. Dar poate nu mai am uter retrovers( care imi provoca mie durerile)? Si s-a modificat forma lui? Daca da . Ura....!!!!!!
Raman si eu insarcinata mai repede si sper ca al doilea copil va putea sa se intoarca in burtica...( mi-a spus un doct ca din cauza formei uterului nu s-a intors).
Sau spun prostii si astea sunt basme? Imi dati si mie o idee? Ca la ginecolog ajung prin ianuarie
Mult soare,
Mihaela
Virsta Mark
Amonar spune:
AMA si Amiss-zip
Fierul exista in cereale. Eu ii dau separat faina de mei care contine mult fier. In afara de asta combin laptele cu faina de orez si hrisca (cereala noua pt mine). Fierul se poate lua din mai multe alimente nu numai carne. Eu merg pe principiul, incetul cu'ncetul se fabrica otetul...Aici se spune oricum sa se inceapa cu carnea de miel daca tot se incepe. Probabil pt ca este cea mai curata.
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI,ANDA ALEXANDRA PT CELE 6 LUNITZE,CORNELIA SI DORULET PT CELE 5 LUNITZE !
Promit ca o sa citesc mai atent,dar acum zic ca am vazut pozele Luanei si sunt frumoaseeee protagonistele toate,
Diana 79 felicitari si tinem pumnii pt cetatenie!
Si sa va zic ca,Andrei mi-a mai facut o surpriza azi!A coborat singur din pat si se tinea pe piciorusele lui si tare de tot cu manutzele strangea marginea patului!!
Gata,s-a dus cu libertatea mea de 5 minute,acum trebuie sa stau numai cu el ca ii place ce a descoperit.
Am luat luna asta banii pe CIC,fabuloasa suma de 230.000,pt ca nemernicii mi-au oprit 7.770.000 lei si nu stiu de ce.Am fost azi la primaria si m-au trimis luni la DMSSF,pe str Parintele Galeriu nr 6!!Stiti unde e????Cica la Mosilor cu Ferdinand,dar....sunt in ceata!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
AAAA!
Arleena,frumos mai merge piticul!Bravo!Pupe mama pe el de baiat mare!
Doroti,ne-ai trecut de 2 ori la progresul cu "A ZIS PRIMUL CUVANT"
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Ia uitati-l pe Seby 4 dinticum arata cand mananca: http://family.webshots.com/photo/2990988720080086297YZzzCd
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Pupe mama pe el de mazgalicios!Si la ce ora papa el!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
26octombrie spune:
am si eu o intrebare: ce inseamna faina de mei, orez si hrisca? adica faina faina? sa incerc sa fiu mai clara: pot lua si eu faina de ovaz, orz, secara, grau etc. de la plafar si sa o amestec in lapte, ca atare???! sau trebuie fiarta? asta ma nedumereste, caci altfel de mult saream in plafar, imi par lucruri sanatoase, mai bune decat cerealele pentru copii, ce contin tot soiul de minuni..
mie nu-mi suna bine "cu maracuja, cu piersica, cu afine" si cu cine mai stie ce. pai ma indoiesc eu ca maracuja aia a trecut pe langa pomu' in care o creste dansa, iar daca a trecut apoi cred ca au chinuit-o in shpe procese de productie pana sa o lase in cutie cu cerealele, iar asta nu-mi miroase a bine...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
oana.iat spune:
Salutare fetelor! Numai ieri nu am reusit sa intru pe forum si azi am avut o gramada de citit si de vazut(poze).
26 octombrie, bine ai revenit! Sa stii ca tare ti-am mai simtit lipsa, fiecare mesaj de al tau degaja buna dispozitie , esti tare simpatica.
A, parca intrebai intr-o zi de Papadie. Acum vreo 3-4 saptamani am citit la 'Discutii generale' ca Papa e bolnava...![]()
Virgi, frumoase tare pozele...ce dor mi s-a facut si mie de o vacanta...asta a fost primul an din cei 9 de casatorie in care nu am fost plecati nicaieri...Luana e superba in rochita de printesa...sunteti o familie minunata toti 3...si tu o mamica cu o silueta de invidiat.
Fetelor, voi le dati la bb apa daca il alaptati?? Si daca da, cum, la canita sau cu lingurita? Alexandra refuza biberonul si ceaiul...
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
Fetitza lui mamihttp://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050
/

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
de
Poze mami, tati si Seby