Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Salut mamici.
Unde s-a ascuns lecitina ca uit de la mana pana la gura....incep propozitia si uit ce am vrut sa spun
In alta dezordine de idei vreau sa spun si eu lui DOROTI sa lase faza cu tepusele-tepusele ca sa fim si noi altfel ca ia uitati cate fructe au mai aparut pe forum dupa cireselele noastre . Doroti te rog sa ne mai treci si pe noi la 6 luni cu 8,400 Kg si ca la 6 luni fix am stat in patru labe numai cu deplasatul nu reusim doar prin leganare si aruncare
Acum vin la partea depresiei mele - ieri a descoperit doctorita ca fata mea are piciorusul drept mai scurt decat stangul - ELLA multumesc mult de raspuns (ne-am programat la Iasi la ecograf ca mi-e mai usor acolo ca am socrii in Iasi). Faza e ca eu am tot citit aici de cute inegale, m-am uitat si zic ca sunt eu paranoia si am lasat fata in pace ca ajunsesem ca in povestea cu pacientul inchipuit....si cand s-a uitat doctorita (faza e ca am un medit de familie care nu prea se uita amanuntit si uite ca ieri a facut-o) a vazut doua cutisoare inegale si m-a pus sa o dezbac asa ca s-a vazut clar ca si spatele genunchiului de la un picior nu e la acelasi nivel cu celalalt si apoi calcaiele la fel. Poate fi doar o crestere inegala care se corecteaza pe masura ce Daria creste dar vrem sa fim siguri. Oricum nu ne-a facut nici vaccinul pana nu rezolvam cu asta.....ca am de facut 5 ore cu trenul pana la Iasi si numai copil agitat si cu febra nu trebuie in cazul asta. Sper sa fie o alarma falsa, dar toata povestea m-a convins ca trebuie sa ma incred in continuare in instinctele mele si mai bine sa stresez medicul aiurea decat sa trec cu vederea ceva important.
VIRGI frumos tare pe unde ati fost voi.....vai ce bine mi-e prinde si mie o mica iesire

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Si eu care ziceam sa il las in pace pana la controlul lunar!!!!Offfff!Si ce ti-a recomandat pediatra in continuare???

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Virgi,bine ai venit!La mine de ce nu se deschid pozele tale????

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

am sosit si eu, n-am mai deschis dc-ul de marti, dar am citit tot pana acum.

ama, am testat cu succes scaunul brevi grand prix, mi se pare stabil, incapator, sigur si mai inalt decat alte modele de la alte firme, pt ca are un schelet de aluminiu la baza, cerd ca ai observat si tu. noi l-am pus pe scaunul din dreapta soferului, cu fata invers sensului de mers.
wapi, eu nu i-am pus niciodata caciulita dupa baie, e cald in casa si oricum o enerveaza daca ii leg ceva sub barbie, dar am inteles ca nu i se mai usuca parul daca ii acopperim capul, chiar daca parul pare uscat.
cerasela, bun venit!
26octombrie, imi pare tare bine ca te-ai intors pe aici, am vazut si pozele, am admirat si cupilu', ce mai, sa mai scrii cum scriai tu odata!
arleena, astept si eu sa o vad pe ilinca asa in patru labute, sunt curioasa daca o sa ii placa postura asta
amis, stiu ca s-a mai spus, dar nu stiu de ce mie mi se pare ca pozele voastre sunt cele mai reusite, sunt fffff clare, ca sa nu mai zic cum le prindeti, jocuri de lumini, scheme, va invidiez, da' o sa mai exersez si eu, sa vad ce imi iese. vroiam si eu sa te intreb de elefant, dar am aflat
lyly, tie de ce nu iti plac hainutele de la miniblu? eu am mai multe de la ei si zic ca-s dragute, intr-adevar, un pic scumpute, dar imi plac, avem rochite, body-uri, camasi, bluzite, multe le-am luat de la reduceri, atunci a meritat, 3 body-uri 20 ron.
angelica, ce ziceai tu, ca milupa bio nu sunt bune? mai multe informatii, please!
diana79, am vazut si eu pozele, sunteti doua dragute!
virgi, frumos tare unde ati fost voi, frumsoi si voi, de altfel, si mi-a placut si rochia de mireasa a doamnei celeia, am dat zoom si am vazut si perlutele si dantela si cordonul de saten de pe talie, mi-a placut. ati fost voi la nunta, parca, nu? iar tu esti slaaaaaba! cum ai reusit? sau nu te-ai ingrasat prea tare?
ellax, ilinca n-a zis niciodata nimic la imbracat, cred ca ii place, findca mai si rade cand ii trag cate o mana prin bluze.
amonar si alte fete care ati dat spanac la bb, nu stiu unde am citit aici la noi sau in alta parte pe forum, ca spanacul nu prea e bun pt bb, contine nitrati, provoaca anemie a sangelui. si mie mi-ar placea sa ii dau.

si noi am inceput s amaraim de vreo 3-4 ori pe noapte, uneori vrem sa mancam, alteroi doar sa ne ia cineva in brate si sa ne dea suzeta, dar am vorbit cu pediatrul si mi-a zis sa incerc sa ii dau cereale seara, in lapte, dupa san, sa vedem daca motivul foielii si trezitului ar fi foamea. am luat orez de la milupa bio si 3 cereale tot de la ei, o sa ii dau o masura de orez in 75 de ml de lapte nan, asa mi-z zis dr. azi la pranz a mancat 125 de ml de piure de leguem cu supa, adica am diluat cu supa piureul facut la blender, a iesit subtire si n-am mai avut rabdare sa i-l dau cu lingurita si i l-am pus in biberon, nuk cu tetina pt hrana groasa, si l-a baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor, voi cum ii mai carati pe bebeii vostrii in scaunul de masina pana la masina ? ca eu nu mai pot de spate, s-a facut f greu si am deja bataturi in palme de parca as da cu sapa.

In legatura cu pampersii, spuneti-mi si mie de ce ziua nu se uda si noaptea e mereu pishulit baiatu pe hainute ? ca doar tot ca acelasi interval de ore il schimb. Plus ca e linistit noaptea, nu da din picioare, nu se agita. In aproape fiecare noapte il schimb cel putin o data de body, ori la 4 dimineata, ori la 7:30, sau de ambele dati e ud copilu'.

Luana pupam papusica din poze !!!

Mikiion pai inseamna ca voi ati ajuns cu 3 saptemani inaintea noastra aici. Eu cereale ii dau doar seara la culcare adica la 11 si ii dau 200 ml ( pun 175 ml apa si se mai umfla putin ). Am si Choix de P , ca am luat cereale cu diverse chestii pe care Nestle nu le are. In legatura cu salopetele, eu as vrea azi sa-l scot afara cu salopeta de fash si in marsupiu, dar nu stiu daca incape. Marsupiul este asta
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4664300
, bine, aici in Cacanada e cu 20 de dolari mai mult, ca de altfel multe alte lucruri mult mai scumpe decat le gasesti in SUA , ...asa, si marsupiul asta e pana la 11 kg, dar poate pt un bebe mai lung, al meu e scurt si indesat sa cu salopeta nu stiu daca o sa-l mai cuprinda. Am vrut sa iau marsupii pana la 15 kg dar nu le mai tii pe ambii umeri, au doar o bretea si se tine copilul cam ca o geanta de poshtash sa zicem...mie insa mi-ar conveni pe ambii umeri sa se distribuie greutatea.

Virgi sunt f frumoase pozele tale, am avut rabdarea de a le vedea pe toate pt ca sunt deosebite. Pupam micuta innotatoare !...ca sa nu mai zic ce rochita de printzesa are !

CamiM si eu am body-uri cu capse si fermoare cu totul, f comode pt el, dintr-un fel de prosopel, sau din bumbac, il tin in d'astea noaptea, dar nu stiu de ce mi-e mie mai comod cu body cu maneca si para picioare si cu pantalonasi cu labuta.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

mikiion scuze, cu 10 dolari mai mult, nu cu 20. Adica aici e 29.99CAD.

Mergi la inceput

ralucis nu te supara pe mine, te inteleg perfect, si eu stau prost la capitolul rabdare, pt ca uite, si eu ii dau cerealele in biberon, dar incearca macar piureul de legume cu lingurita, la mine e singura chestie care i-o dau cu lingurita. Ca pe masura ce cresc se invata asa si o sa ne santajeze peste vreo cateva luni ca o sa vrea numai cu bibe. Of, si mie mi-e asa o lene sa fac ghidushii cu lingurita, imi da peste mana, baga mainile in castronel, ca bebelushii...dar asta e. Nu te supara...am zis si io.

Mergi la inceput

Ce poze...ce peisaje...fara cuvinte!Luana e o scumpica,chiar o mica printesa,tu Virgi,arati super bine,parca nici nu zici ca ai nascut acum 6 luni!!!Nu ne dai si noua reteta fara burtoi si kile in plus???

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Wapi,te asteptam cu vesti de la ortoped,ca nu am uitat,sa sti!!!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Ralucis si eu i-am dat lui Andrei cu bibe supa si sa sti ca fff greu l-am dezobisnuit de el.Era mai usor sa traga si a trebuit sa fac o gramada de ghidusii sa uite de bibe la supa.Acum iar incepe sa nu mai manance nici legumele si nici fructele,dar nu i le mai dau in bibe nici batuta,ca stiu ce patesc dupa aia!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

multumim pentru intampinari si aprecieri!! [iconcumineinrosindu-ma]
oana, iete, alta frumusete, vazui si pozele alexandrei!
virgi... ce sa mai zic? sunt muta. pozele cu luana degaja sanatate si tonus, nu stiu sa explic, m-au uns pe suflet. iar surroundu'.. incep sa pricep reactia ta de la venirea in tara..
am vazut ca nici fiica-ta nu voieste sa stea drept in carut, tot intr-o rana e in toate pozele.
ralucis, de spanac nu stiu sa-ti spun, insa cu certitudine pline de nitrati sunt radacinoasele, adica morcov, telina, albitura, taman ce recomanda medicii nostri cei buni. si, mai plina decat astea, dupa ce fierb, e zeama! io n-am vrut sa ii dau deloc radacinoase, da socoteala de-acasa... oricum, zeama de la morcov se duce down the drain, mai bine apa. daca vreau sa ii dau supa fierb separat conopida, dovlecel, cartof.. si cam atat, ca baza supei tot morcovul e. eee, la un moment dat o sa uit de nitrati si gata, alta solutie nu vaz.
miti, io o car pe fiica-mea in carca. e singura cale de a nu-mi rupe coloana dupa 30sec.
lacraaaaa, cu ce te-am suparat io pe tine de mi-ai scos copilu' de la hliziti??? eeee, ma duc sa plang, de urat si de-ntristare!!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput