Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
camelia.t spune:
Diana a fost foarte scurt, la inceput am crezut ca am ametit eu dar pe langa senzatia aia ciudata am mai auzit si zgomot (era liniste ca Andrei dormea - pe la 9.15 dimineata), ca si cum ar fi troznit mobila din camera (nu tare)....dar deajuns sa sperie. Abia apoi am mai vb cu prietene si am aflat ca intr-adevar a fost cutremur nu numai ameteala mea. S-a anuntat si la stiri.Se pare ca in zona granitei cu Ucraina a fost si s-a simtit bine in nordul tarii (5.2 grade pe scara Richter).
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
gabi25 spune:
Salut mamici.
Unde s-a ascuns lecitina ca uit de la mana pana la gura....incep propozitia si uit ce am vrut sa spun 
In alta dezordine de idei vreau sa spun si eu lui DOROTI sa lase faza cu tepusele-tepusele ca sa fim si noi altfel ca ia uitati cate fructe au mai aparut pe forum dupa cireselele noastre
. Doroti te rog sa ne mai treci si pe noi la 6 luni cu 8,400 Kg si ca la 6 luni fix am stat in patru labe numai cu deplasatul nu reusim doar prin leganare si aruncare![]()
Acum vin la partea depresiei mele - ieri a descoperit doctorita ca fata mea are piciorusul drept mai scurt decat stangul - ELLA multumesc mult de raspuns (ne-am programat la Iasi la ecograf ca mi-e mai usor acolo ca am socrii in Iasi). Faza e ca eu am tot citit aici de cute inegale, m-am uitat si zic ca sunt eu paranoia si am lasat fata in pace ca ajunsesem ca in povestea cu pacientul inchipuit....si cand s-a uitat doctorita (faza e ca am un medit de familie care nu prea se uita amanuntit si uite ca ieri a facut-o) a vazut doua cutisoare inegale si m-a pus sa o dezbac asa ca s-a vazut clar ca si spatele genunchiului de la un picior nu e la acelasi nivel cu celalalt si apoi calcaiele la fel. Poate fi doar o crestere inegala care se corecteaza pe masura ce Daria creste dar vrem sa fim siguri. Oricum nu ne-a facut nici vaccinul pana nu rezolvam cu asta.....ca am de facut 5 ore cu trenul pana la Iasi si numai copil agitat si cu febra nu trebuie in cazul asta. Sper sa fie o alarma falsa, dar toata povestea m-a convins ca trebuie sa ma incred in continuare in instinctele mele si mai bine sa stresez medicul aiurea decat sa trec cu vederea ceva important.
VIRGI frumos tare pe unde ati fost voi.....vai ce bine mi-e prinde si mie o mica iesire
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
vivighe spune:
Lacri...multzumim ca ne-ai adaugat in albumul limbutzelor.
Virgi...ufff...daca ai stii cat va invidiez...plaja,piscina in noiembrie...si shopping in Singapore

.Vreau si io neaparat candva...Fumoase poze,frumoasa famile(emanatzi asa...o stare de liniste si de bine...de echilibru...imi place mult de voi),frumos copil.
Gabi...ufff fir-ar ei de doctori...las ca te duci la Iasi si te lamuresti.Speram sa nu fie nimik rau
POZE
Filmuletze
vivighe spune:
Ieri am fost la piatza sa cumpar diverse si am gasit in sfarsit si pere de care cautam io...75 mii kilu'
am luat si io cateva(84 mii
) si azi i-am dat lui Ingrid o para amestecata cu o banana...moamaaaa cum le-a mancat...le-a ras.Cat am fost io la curs ieri i-a dat Bogdan banana cu 2 linguri suc portocale si cereale si la fel...papa bun...
.Azi ii pun in piure si niste conopida sa vedem daca ii place.
POZE
Filmuletze
vivighe spune:
Angelica...io nu-i mai dau cereale decat in lapte...o masura dimineatza si una seara...si-i mai pun si in fructe o masura(si cu cereale cu tot nu-i tzin de foame fructele mai mult de 3 ore),si pot sa-i pun si in piureu' de legume.Am gasit in revistele "copilul meu" niste retzete recomandate de Nestle...poate o sa am timp sa le scriu...si fie ca e masa de fructe sau de legume mai baga cate o cereala pe acolo...adik...in mai putzin cuvinte alea 4-5-6 linguri de cereale pe care le manca toate o data le distribui pe toata ziua si potzi sa-i dai de mai multe feluri intr-o zi.
POZE
Filmuletze
amiss_zip spune:
Virgi foarte frumoase pozele 

. Superbe!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
26octombrie spune:
arleena, am patit si noi ceva asemanator, in sensul ca, in ultimele zile n-am mai facut baie asa des, am clatit-o in cadita ei, da aia numai baie nu se cheama. uneori mi-e lene sa umplu cada, sa o frec (noi avem evacuarea de la masina in cada) si atunci mai rasolesc baia fetei. iar ieri a fost cam crispata in apa, a inotat nitel spre sfarsit, da pluta pe spate cam chinuita... revenim la baia zilnica!
cami, venim, venim! da cred ca o sa se bata pe cani, ca si mandra e "canista"!!!
miti,io as zice ca nu se pune laptele de la cereale dintr-un anumit punct de vedere: ma gandesc io ca se urmareste cantitatea de lapte baut zilnic in primul rand pentru hidratare, deci dpdv al lichidului, caci dpdv al nutrientilor nu prea mai poti evalua dupa lapte, daca exista si un teanc de alte alimente pe alaturi. asadar laptele din cereale are doar valoare nutritiva, nu de hidratare. mai repede as aduna alte lichide, sa vad cat bea pe zi. parerea mea.
gabi, mi-a placut LA NEBUNIE cum ai formulat: "in alta dezordine de idei"!! genial!
cu piciorushul nu te panica, am inceput sa fiu foarte sceptica in privinta parerii medicilor din romania. abia astept sa mergi la iasi (daca poti, pupa un copac din partea mea, iar daca se uita lumea la tine ciudat, spune-le ca ai o cunostinta nebuna in bucuresti ce duce dorul iasiului taaare si te-a pus sa faci asta!) si sa te intorci sa ne infirmi temerile!! va pupam apasat pe piciorushe!
camelia, 
virgi, deschis linkurile la poze intr-o alta fereastra si, dupa ce imi termin treaba (yukk), ma voi regala. mi-e dor de matale si de luana, chit ca nu ne-am intalnit "pe viu" niciodata. da io tot sper...
poate veniti la anul in portugalia si ne vedem acolo, ce zici??
revin cu impresii
vivi, daca mai ajung prin zona Lacramioarei, caci am inteles ca stai pe aproape, poate ne vedem, ce zici? eventual, daca ai o zi mai proasta, suna-ma, ca iti trece garantat daca te vezi cu mine (in primul rand dai de hlizeala-sa, hora, care inveseleste si scaunele, apoi dai de mine si, fie te remontez cu umor, fie te uiti la mine si iti zici, doamne, fata asta nu e normala si te inseninezi prin comparatie!) asadar, ofer sedinte de inveselire! cine mai doreste, cine mai pofteste?!
am mers zilele trecute cu un taxi, cu hora cu tot. si ne spune, senin, soferul, ca are trei baieti de 7 ani. dupa asimilarea informatiei il intrebam cum adica toti de sapte ani, adica gemeni? si el zice.. da. tripleti. moaaaama! ne-a trebuit un timp sa asimilam si il intreb: adica dumneata te uiti pe strada la persoanele cu doi gemeni si ti se pare ca le e tare usor, nu? DA. ei bine, dupa ce ne-am holbat noi admirativ la dansul, nu's ce ma manca de intreb: si ce zodie sunt? pai ieri a fost ziua lor, imi zice. adica scorpioni. inca nu mi-am revenit din uluire/admiratie/groaza etc. asa ca, daca ma mai apuca descurajarea, uneori, imi amintesc de domnul taximetrist cu trei scorpioni, baieti si imi trece iute, iute, iute...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
bebita06 spune:
Anduta se pare ca se simte mai bine, nu mai face febra dar mergem in continuare cu antibioticul 7 zile. Desi am pazit-o cat am putut se pare ca de lumea asta bolnava in care traim nu te poti pazi. Am fost cu ea pe la cumparaturi si cred ca de acolo a luat desi am tinut-o in carutul ei.
Cumparaturile in Bucuresti sunt o alta groaza pentru mine; ultima data m-am certat cu doi insi in acceasi zi. Te vad ca esti cu copilul si se intind peste tine si peste carut, eventual iti mai da si un cot in coaste sau iti impinge copilul mai incolo ca sa sa uite la produsul la care te uiti si tu. De ce nu-si asteapta domle randul? Am decis sa nu ne facem cumparaturile decat de la magazinele de cartier, eu nu mai calc prin supermarketuri, unde parca au innebunit cu totii.
Na, ca m-am eliberat!
Geo si
Bibi
cocutica spune:
Bebita te inteleg perfect...Duminica am fost prima si ultima data cu Elena in Carrefour. Atata nebunie am gasit la raioanele pentru nou nascuti incat am luat scutece, servetele si paturici si am si fugit de acolo cat am putut de repede. Si mentionez ca nu era aglomeratie, dar nimeni nu este atent pe unde merge cu carutul, nici cumparatorul, nici angajatul. De aceea, in supermarketuri voi marge fara Elena si numai atunci cand ramane cu ea cineva acasa(sotul sau unul dintre bunici). In alta ordine de idei, nu iti mai reprosa ca s-a imbolnavit, se putea imbolnavi de oriunde(un vecin de al nostru de 6 luni a contact un virus din acelasi parculet in care mergem si noi, si culmea numai el saracutul, restulde 5 prieteni care ne mai strangem pe acolo am scapat...se pare ca el era mai sensibil), dar intr-adevar este bine sa eviti locurile aglomerate. Ma bucur tare mult ca Anduta isi revine si ii transmitem multi
plini de energie ![]()
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
bebita06 spune:
Bine, in Bucurestiul asta peste tot e nebunie. Toata lumea vrea sa fie primul , sa ajunga mai repede etc. Se mai mira ca sunt toti bolnavi de nervi. Pai merg si eu pe strada cu carutul sa isi ia copilu portia de aer poluat si plin de praf si brusc mi se infiinteaza unul langa carut care voia sa coteasca exact pe acolo si carutul e in drum, dar sa ocoleasca un pic sau sa te astepte sa treci, nu. Sa uita cu o privire de bou la mine, foarte ofticat si ajuta putin carutul sa mearga mai repede. Bineinteles ca am sarit la el. Cum isi permite, doar strada e larga! Da el vrea pe acolo!
Ce mai, pana s-o educa si poporul asta, parca imi vine sa emigrez.
Geo si
Bibi