Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

hmmm - Cami multumesc frumos.

Singapore este un urias shopping mall, locul ideal unde poti cumpara tot ce exista pe lumea asta.
Noi a trebuit sa cumparam in limita kg posibile admise.
Am cumparat o valiza cu carti si CD-uri. In korea nu pot cumpara nimic in engleza..si mi-am facut suma acolo.
Cateva jucarii...in ciuda faptului ca erau foarte ieftine. Mi-ar fi placut sa-i pot lua jucarii mari: masini, leagane, castele etc..insa nu puteau fi transportate. I-am luat un scaun de masa..cu 15 usd ( asta ca aici sunt diponibile doar pe comanda online..si trebuie mereu sa deranjez pe cineva). Am incercat sa cumpar strict ce nu pot gasi aici.

Sotul meu in schimb a facut shopping serios la capitotul vestimentatie, in special costume care sunt de calitate si ce-i mai important sunt pe masura lui. In korea nu-si poate lua nimic.

Ne-am mai luat un laptop. Foarte ieftine si oferte care mai de care. Electronicele in general sunt foarte ieftine.

Si multe alte maruntisuri.
Dar ce-i mai important este ca ne-am intors cu bani acasa, dar stii de ce?...ca la hotel ne-au luat o garantie de 3000 usd...bani care s-au deblocat la 2 zile dupa predarea camerei. Initial chiar m-am suparat..insa daca nu faceau asta..cheltuiam tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

aaa! m-am conformat si am pus poze. voila: http://new.photos.yahoo.com/luana7312/album/576460762343804971#page1

si acum ma duc sa vaz alte poze, de cireshe!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Luana multam de poze. le-am vazut PE TOATE!Da cresteti, nu va incurcati! manechinei si sa fie sanatoasa!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi sa le stapaniti sanatosi!! Mi-a placut mult caruciorul vostru!!Si hotelul arata tare bine.

Gata fete mergem la nani ca maine trebuie sa ma trezesc devreme sa bucatarisesc.
Va pup pe toate si pe maine seara!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Somn usor si spor maine la gatit. Venim si noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi

Am pus si cateva poze..spun cateva ca nu le-am pus pe toate..insa sunt multe...dar daca aveti timp si chef le puteti vedea aici:

http://good-times.webshots.com/album/555944805ANxtRR

si aici"

http://good-times.webshots.com/album/555948558Noyxtz

Super pozele.....si printesa, si mamica, si gradina zoologica......si tot! Sa va bucurati de toate!

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Buna dimineata! In sfarsit am ajuns la zi cu cititul.Daca sar peste cate o dupamasa si seara.....gata, e greu de recuperat. Fac si eu ca Doroti,raspund pe masura ce citesc, ca altfel......nu ma ajuta memoria intr-atat.
Sa aveti o zi excelenta si ne mai "auzim" azi.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Camelia - saru'mana. Esti o dulce.

Pot sa spun ca vacanta a fost frumoasa datorita micutei, altfel n-ar fi avut farmec.

Mergi la inceput

Fetelor A FOST CUTREMUR!!! Nu a fost decat f scurt da cum eu n-am mai simtit niciodata asa ceva m-am sperit de numa. Ce zenzatie ciudata!!!!
Cred ca in alte parti s-a simtit mai putin dar la Baia Mare s-a simtit bine. Am o prietena care sta la etajul 10 si la ea chiar i s-au miscat lucrurile mai mici prin casa.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Fetelor A FOST CUTREMUR!!! Nu a fost decat f scurt da cum eu n-am mai simtit niciodata asa ceva m-am sperit de numa. Ce zenzatie ciudata!!!!
Cred ca in alte parti s-a simtit mai putin dar la Baia Mare s-a simtit bine. Am o prietena care sta la etajul 10 si la ea chiar i s-au miscat lucrurile mai mici prin casa.

Baieteii lui mami AICI

n-am simtit, acuma a fost?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Virgi, bine ai revenit! Super Singapore, cred ca-l voi trece pe lista destinatiilor dorite, si poate cine stie? Si Luana, ca o printesa cu rochita de gala!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput