Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Doroti pui la fiert 1 l lapte , cand s-a racit putin (sa fie caldut) adaugi 1 iaurt de 200g ,lasi asa pana a doua zi . Apoi i-l incalzesti pana se separa zerul si -l strecori .

Mergi la inceput

Doroti pui la fiert 1 l lapte , cand s-a racit (sa fie caldut) adaugi 1 iaurt de 200g ,lasi asa pana a doua zi . Apoi i-l incalzesti pana se separa zerul si -l strecori .

Ildi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Amonar mersi pt raspuns! O sa ii dau si eu, dar cred ca amestecat cu alte legume sa vedem cum il tolereaza.E interesant praful de care spui, dar nu cred ca aici se gaseste asa ceva.Carne la 1 an? Eu am inceput de 2 saptamani, dar ii dau numai pui de tzara de la bunica k stiu ca nu are nimik in el.Si fier din ce ia pana atunci?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

offfffffff a parut mesajul de 2 ori

Ildi

Mergi la inceput

Ia uitati-l pe Seby 4 dinti cum arata cand mananca: http://family.webshots.com/photo/2990988720080086297YZzzCd Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Ia uitati-l pe Seby 4 dinti cum arata cand mananca: http://family.webshots.com/photo/2990988720080086297YZzzCd

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Ce frumosi sunteti!!!.....am o nelamurire : poza chiar e facuta la ora care apare pe ea?

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Doroti pui la fiert 1 l lapte , cand s-a racit putin (sa fie caldut) adaugi 1 iaurt de 200g ,lasi asa pana a doua zi . Apoi i-l incalzesti pana se separa zerul si -l strecori .

Mersi mult.Fix asa am facut, doar ca iaurtul era de 125ml, poate de asta nu sa prins?Sincer prima data nu mia esit cava, si mai stau la soacra careo zis ca no auzit in viata ei asa ceva si ca laptele se prinde singur, si ind no esit mio zis, vezi ca no esit si te iai dupa toate prostiile de pe internetu cela al tau.
Interesant ca atunci cind mio esit si salate si torturi de pe net nu mio zis ca ma iau dupa toate prostiile...

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Camelia da, nu am zis ca Seby se culca la 1 noaptea? Am incercat sa ii dau cereale cat de tarziu inainte de culcare sa nu se mai trezeasca, sa aibe stomacul plin dar degeaba.Acum am renuntat si i le dau pe la 9-10 seara ca oricum se trezeste.De ce?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Camelia da, nu am zis ca Seby se culca la 1 noaptea? Am incercat sa ii dau cereale cat de tarziu inainte de culcare sa nu se mai trezeasca, sa aibe stomacul plin dar degeaba.Acum am renuntat si i le dau pe la 9-10 seara ca oricum se trezeste.De ce?

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

M-am mirat cand am vazut ce "fresh" arata Sebitza in poza si m-am intrebat daca era reala ora.Da intr-adevar, daca voi va culcati pe la 1....atunci nu ma mai mir, era inca devreme!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

da, daca vrea poate sa arate asa fresh si la 2 noaptea! Ma termina cu programul asta.Azi s-a trezit la 10 dupa ce s-a culcat pe la 1 jumate! Mai are rost sa ii dau cerealele asa tarziu daca oricum se trezeste? I le-am mutat iar la 9seara si pana adoarme mai papa lapte o data(si in timpul noptii inca de vreo 20 de ori).I-am facut orez cu mere coapte, a iesit o bunatate!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput