Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ceva frumos aici http://www.youtube.com/watch?v=5K6fESuNivo

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Dorotilaptele se prinde si fara iaurt (laptele batut) ,doar ca iaurtul ajuta sa se prinda mai repede .Si mai zi la soacra-ta sa-si vada de-ale ei ,noroc ca soacra mea nu-si baga nasu in treburile mele ,ca sigur n-as mai avea audienta cu ea. Bine la voi e inevitabil ca stati impreuna .

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Amonar de ce nu e bine carnita la bebelusi prea devreme? Adica la 7 -8 luni? Asa ai spus la un moment dat.
10X!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Dargi mamici ,
imi pare foarte rau ca nu mai trecem si noi p'aici mai des dar Petra a devenit fooarte activa si imi cam rupe "spatele" .

In schimb mai citim p'aici p'acolo si am reusit sa vedem si noi pe Alex Superstar mergand in 4 labutze , sa vedem 4 dintisori fara somn la ora 23 jumate , sa ma vad ca si alte mamici mai fura ore de somn aplicand tactica "cum se foieste repede ii bag tzitzi in gura" (mikiion ) aa cum facem si noi, sa mai vedem ceva poze din rubrica doua bobo roz, sa mai aflam cum sa ne mai revigoram relatia (angelica) si multe multe altele...
Asa ca mai trecem p'aici dar sa ne scuzati daca de multe ori doar vom citi sau vom vedea poze si vom pune doar o intrebare urgenta din lipsa de timp...

...si era sa uit! Bun revenit Luana !!

Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Doroti o pentru treaba cu listutza!!
tapusele este cu t de la tzitzi sau cu t de la tata?

Luana pentru ca te-ai tinut de fundu meu sa imi iau tzarc! E super!!! Si ma folosesc foarte mult de el! !

Kiss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Arleena, mooortal plimbaretzu!

Ildi25, ma gandeam ca numai la tv vezi asa-ceva...Dulce puiu...

La multi ani! Anda Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

CamiM- tu ii dai pui organic sau nu?

Fetelor-la voi masa de papica e completata cu laptic sau sunt separate una laptic una papica?

Nu mai stiu ce metode sa adopt cu al meu sa il fac sa pape.Am sa am un weekend prelungit.Sunt libera pina luni si vreau sa incer diferite "experimente" da de o vrea dinsul sa pape .Vreau sa incep sa ii dau iaurt, brinza si carnita.

Neda si Mihaitza

Mergi la inceput

Ama, nici nu-mi vine sa cred ca a ta cireasa este de-o varsta cu a mea (valabil si pt Arleena)

Arleena, de unde ai luat covorasul, ..., vreau si eu!!!

Amiss, stai linistita, nu esti singura...

Neda, pupam Mihaiciul crescator! Nu te putem ajuta, papam cereale- piure, urmat sau nu de laptic de mami (bibe sau tzitzi)!

Carmina, multam de meniu!

Luana, felicitari pt acrobada Hora!

Mergi la inceput

Sunt intr-o scurta vizita pe-acasa intre 2 servicii... Mama mea se plange ca piureul de cereale se floscaie rau! Stiu ca ati mai raspuns la aceasta intrebare, dar, va rog, mai scrieti o data...

Patru linguri de cereale la 200ml lapte e enorm (de mult lapte pt cantitatea de cereale)... Daca pun 4 linguri la 60ml lapte e OK!, insa numai pt cateva scurte minute...; dupa cateva lingurite, totul devine de o fluiditate imposibil de administrat cu linguritza de silicon..; so! ce-i fac?:
- mai adaug cereale, ...pana cand?
- pun treptat laptele si cerealele? (cantitate mica de lapte+putine cereale?)
- ii pun strict cantitatile de pe cutie (portionate in functie de cat mananca) si ma straduiesc sa il dau chiar si in stare "curgatoare"?

Va rog, ajutati o biata mama "incepatoare"! DianaR, stiu ca si Timeea e in aceeasi "clasa" cu Sara... Voi cum procedati?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Doroti o pentru treaba cu listutza!!
tapusele este cu t de la tzitzi sau cu t de la tata?

"T" de la tata si in mijloc e sh de la scoala.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput