Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Doroti multimim pentru listutza cu progrese!!! Te rog sa treci la lungimea lui fi-miu 74 cm totusi, ca nu avea cum sa aiba 74 luna trecuta si acum 72 .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mai Carmina sa ma erti, eu mam ris atunci cind neai zis ca vo esit masuratorile mai mici, si vroiam sa trec 74, da cred ca eram prea distrata si am scris 72, numaidecit schimb.
Mai nu va mai stresati cit pap bb, mamica mia zis ca eu eram asa de puturoasa ca uitam sa cer de mincare, da ea era cu facerea casei si nu mai tinea cont ma hranit ori nu, si cica mincam asa cind ma rupea deamu foamea, si slava Domnului nu am nici probleme cu sanatatea, mai nou nici cu kg(cu astea chiar o duc bine de tot), da sotu era un papacios(si acum tot), dar e numai piele si os, si are si probleme cu sanatatea, eu cred ca nu depinde de asta.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

doroti, faptul ca sta in patru labe si se balangane, dupa care, TZUSHTI, face ca broasca si se catapulteaza inainte se pune la progrese?! macar pentru circ poate o pregatesc...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Daca se tine singura in patru labe, macar putin, adica nu ai puso si deodata cade, se pune, ca e deja progres.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
Originally posted by 26octombrie
am si eu o intrebare: fiica-mea, cu care m-am tot umflat in pene ca vai, ce copil cuminte e, cum doarme ea de la o luna jumate de seara, de pe la 9, pana dimineata la 8.. s-a deochiat. adicatelea: de fo trei saptamani e teroare!!! se trezeste de circa 10 ori pe noapte, isi pierde suzeta (de care nu a avut niciodata nevoie cand doarme), face scandal sa vina ...tata (ca ma-sa e mai nesimtita si a avut prezenta de spirit sa evite locul din pat cel mai apropiat de copil...), da mi-e mila de barbatu-meu, ca dimineata e zombi. culmea e ca, atunci cand a fost in delegatie 4 zile fiica-mea nu s-a trezit deloc (sau sunt eu mai surda decat ma stiu si o fi vazut ca n-are spor si a adormit la loc; glumesc, as fi auzit :-))
intrebarea era: mai trece si altcineva prin asta?? mai dureaza mult??
Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Si a mea o facut asa 3nopti, in care am luato cu noi in pat ca ma saturasem sa ma tot scol, dar dupa a treia noapte iam zis dulce si clar ca nui treaba asta, ca mami si tati lucreaza si ea tre sa doarma noaptea, si nu stiu eu daca ea o inteles ceva, dar nu sa mai trezit fata mea ptiu, ptiu, ptiu.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Si al meu la fel,se trezeste de foarte multe ori noaptea,dimineata ma trezesc foarte obosita.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama, in nici un caz brocoli nu-l mananca simplu ci amestecat cu alte legume, ca e un pic cam aiurea la gust.

Azi mi s-a trezit la ora 9 si nici pana in acest moment nu a mancat. Acum ma intreb ce sa-i dau cand o vrea sa manance: lapte sau fructe?
Si lanoi se urla la imbracat si eu am un stres cu iesitul din casa pe aceasta tema, dar de ieri cred ca am gasit solutia. Il iau asa cum e imbracat in casa si-l bag intr-un costum din ala cu totul si gata, termin circul. Afara stau cam 2-3 ore, depinde de mine cum suport frigul.

Alex, dragule, felicitari!!! Vad ca ai luat-o bine de-a busilea. Arleena de curiozitate ca pe film nu se mai vede: pana la urma a bagat cablul ala in gura ?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Buna ciresele!
Astazi urez LA MULTI ANI pentru 6lunisoare ANDEI ALEXANDRA. Sa cresti mare si sanatoasa.
Fetelor tot vreau sa va intreb si uit: zicetimi va rog exact cum faceti brinza, ca la mine nu so primit.
Si va mai rog sati ziceti daca va place denumirea de "Tapusele" sau "bat din palme".
si o zi cit mai buna si mai papacioasa.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, wow cw frumos merge in 4 labute! super!

Dorotti, eu prefer bat din palme, e mai pe intelesul tuturor!

La multi ani Anda Alexandra!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Doroti, multumesc!!!

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI ANDA - ALEXANDRA

Arleena de-abia astept sa-l vad si pe -al meu umbland asa prin casa .Dar cred ca mai am ceva de asteptat ca noi suntem cam puturosi .

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina ms pt raspuns, ma gandeam eu ca nu i-ai dat asa simplu..arleena super!! L-am pus si eu pe burta si l-am ajutat sa stea in patru labe cu o mana sub burtica lui, dar nu vrea plange.De fapt nu sta deloc pe burta, asa ca nu cred ca va merge de-a busilea.Si cat imi doream sa-l vad mergand asa..sunt asa dulci! Bravo Alex!Fetele care stati la bloc cu 4 etaje fara lift, cum faceti cu caruciorul? Eu n-am unde sa-l las jos si pana nu vine barbate-miu nu pot iesi cu carutul. Si e frmos afara, dar nici de marsupiu nu mai e fi-miu k imi rupe spatele.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

LUANA
Lista cu legume este generala deci nu pt bb-i. Pt bb-i eu am o alta lista dar pt voi este depasita pt ca este bazata pe principii antroposofice si anume legumele se introduc in functie de efectul pe care-l produc in organism. Unele de exemplu au un efect de fermentare foarte puternic in intestine.
AMA
Broccoli ei il pun la aburi, am un aparat special, si iese delicios si nici nu isi pierde vitaminele. Dupa aceea prin blender. Nu adaug nimic. Il servesc asa. Mie imi place la nebunie gustul de broccoli. Vad ca si lui Kailan. Celora carora vor meniuri mai complexe, se precizeaza ca uleiul de masline inca este prea tare pt bb-i. Se recomanda cel de floarea soarelui.
Noi inca nu adaugam nimic la legume in afara de cereale.
Pe deasupra eu ii dai lui Kailan deja de o vreme mai indelungata praf de bacterii benefice pt intestine. Se numesc "darmocare" firma Bonusan. Am citit ca parca mai erau fete care faceau asta. Le pun in lapte. Si mai dau ulei de peste Omega 3.
Cu carnea eu incep pe la 1 an. oricum eu sper sa nu ii placa pt ca eu sant vegetariana. Dar daca o va manca eu nu il voi opri.

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput