Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am pus si filmuletul promis www.youtube.com/watch?v=vf0zD3Pufp0" target="_blank">aici

vad ca se discuta intens despre meniuri de diversificare...eu i-am introdus spanac, morcov, patrunjel, telina, ceapa, praz, cartof, mazare, dovlecel, dovlac, mar, para, struguri, banana,branzica, biscuiti, cereale(orez), piept de pui.dar se pare ca ca de vreo 3 zile a inceput sa pape si el omeneste...si eu ii dau branza in fiecare zi da o cumpar(branza grasa prospata de vaca de la milli)si o pun ori in supica-crema ori o fac cu fructe. marul in curat si-l bag la microunde 1-2 min si se face f bun.....vreau si eu sa-i bag broccoli(ca mie imi place tare mult). deocamdata are 2 mese diversificate una de legume si una de fructe in diferite combinatii sa nu se plictiseasca omuletul

roxana doamne ajuta sa reusesti....sa-mi zici si mie cum ai procedat daca merge treaba......ca si alex de la 10 de cand l-am adormit cred ca s-a trezit deja de 4 ori.... nici nu mai reusesc sa tin minte. desi am mai incercat cu ceai si apa si tot degeaba.....sau doar tinut in brate si leganat,cantat,etc....NIMIC nu are efect

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada!!
Am lipsit cateva zile ca am fost tot incurcati: mai intai am avut ciresica mierloita asa tot weekend-ul, dupa care am inceput saptamana cu o serie de cumparaturi ca vine Thanksgiving-ul, apoi am aflat ca o sa avem o/un nepotica(nepotel) la anul in iulie, si am continuat cu un tur de orizont la magazine ca vine vremea mosilor!!
Si ca vine vorba de mosi ce le aduce mosul cireselelor cuminti?
Ma duc sa citesc din urma si revin!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important:

La multe luni si ani ciresici dragi care au sarbatorit sau sarbatoresc zilele astea prima jumatate de anisor: David Mihai, Stefan Cristian,Raul Celestin, Anda Alexandra.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wapi
Am si eu o intrebare : cat stati cu copiii afara acum ?
Noi ieri am iesit cam o jumatate de ora, dar azi mi se pare cam umed, nu prea l-as scoate.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Noi stam afara intre 30 de minute si o ora cand e mai cald si placut fara sa bata vantul.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Ellax: Sofia urla cand vine vorba de pus hainuta si caciula de zici ca cine stie ce ii fac,de asta le las la urma si i le pun atunci cand iesim pe usa, in felul asta urla mai putin ca afara se potoleste ca prin farmec.

Diana79 ce pampers folositi voi? Te intreb ca noi folosim Cruisers- mari fani ( nu asa de faini ca Swaddlers dar sunt ok) si nu au miros sau cel putin eu nu il simt. Mie imi plac si Huggies dar Supreme ca ceilalti sunt prea tari si o irita pe printesica mea.

Cerasela si Maia bine ati venit!! Sedere placuta in livada!

Neda noi,noi!!Noi am inceput de ieri cu carnita de pui fiarta si tocata bine si amestecata in piure de legume. Sofiei ii place mult .. cel putin pana acum. Azi a papat piept de pui cu mazare si i-a placut mama-mama.
Cu iaurtelul noua pediatra ne-a spus sa mai asteptam pana pe la 8 luni.

Ama eu ii dau Sofiei suc de pere indoit cu apa cand avem probleme cu , in rest apa dupa masa.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Arleena felicitari pentru Alex plimbaret dragalas!! Super!! Abia astept sa alerg si eu prin casa dupa Sofia!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by arleena

am pus si filmuletul promis www.youtube.com/watch?v=vf0zD3Pufp0" target="_blank">aici

vad ca se discuta intens despre meniuri de diversificare...eu i-am introdus spanac, morcov, patrunjel, telina, ceapa, praz, cartof, mazare, dovlecel, dovlac, mar, para, struguri, banana,branzica, biscuiti, cereale(orez), piept de pui.dar se pare ca ca de vreo 3 zile a inceput sa pape si el omeneste...si eu ii dau branza in fiecare zi da o cumpar(branza grasa prospata de vaca de la milli)si o pun ori in supica-crema ori o fac cu fructe. marul in curat si-l bag la microunde 1-2 min si se face f bun.....vreau si eu sa-i bag broccoli(ca mie imi place tare mult). deocamdata are 2 mese diversificate una de legume si una de fructe in diferite combinatii sa nu se plictiseasca omuletul

roxana doamne ajuta sa reusesti....sa-mi zici si mie cum ai procedat daca merge treaba......ca si alex de la 10 de cand l-am adormit cred ca s-a trezit deja de 4 ori.... nici nu mai reusesc sa tin minte. desi am mai incercat cu ceai si apa si tot degeaba.....sau doar tinut in brate si leganat,cantat,etc....NIMIC nu are efect

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Doamne ce frumos merge!!! BRAVO!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

M-am mai uitat pe progrese, si ultima rubrica nu stiu ce inseamna: TAPUSELE TAPUSELE
SEBY (AMA_KALY) - 6luni

Ama, poate ma lamuresti tu ca Doroti a plecat acasa... Hai nu ma lasa sa mor de curiozitate!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Tapusele intradevar inseamna "bat din palme", la noi asa se zice la copii mici cind ii inveti sa bata din palme.Daca nu va place eu pot sa schimb in "bat din palme".

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Fetelor,multumim pt felicitari!
Doroti,te rog sa nu te superi pe mine,dar ce inseamna noul progres trecut de tine,ca nu inteleg! si sa nu te superi!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Am zis mai sus.Si nu mam suparat deloc, voi doar stiti ca eu zic direct cind ma supar, de ce si pe cine.Da nu miam dat seama ca inRomania nu se zice asa, ca avea sa explic deodata.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie
am si eu o intrebare: fiica-mea, cu care m-am tot umflat in pene ca vai, ce copil cuminte e, cum doarme ea de la o luna jumate de seara, de pe la 9, pana dimineata la 8.. s-a deochiat. adicatelea: de fo trei saptamani e teroare!!! se trezeste de circa 10 ori pe noapte, isi pierde suzeta (de care nu a avut niciodata nevoie cand doarme), face scandal sa vina ...tata (ca ma-sa e mai nesimtita si a avut prezenta de spirit sa evite locul din pat cel mai apropiat de copil...), da mi-e mila de barbatu-meu, ca dimineata e zombi. culmea e ca, atunci cand a fost in delegatie 4 zile fiica-mea nu s-a trezit deloc (sau sunt eu mai surda decat ma stiu si o fi vazut ca n-are spor si a adormit la loc; glumesc, as fi auzit :-))
intrebarea era: mai trece si altcineva prin asta?? mai dureaza mult??
Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Si a mea o facut asa 3nopti, in care am luato cu noi in pat ca ma saturasem sa ma tot scol, dar dupa a treia noapte iam zis dulce si clar ca nui treaba asta, ca mami si tati lucreaza si ea tre sa doarma noaptea, si nu stiu eu daca ea o inteles ceva, dar nu sa mai trezit fata mea ptiu, ptiu, ptiu.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput