Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 26
Mirabelac spune:
David sta de o ora cu supozitorul in fund si n-are nici o treaba, se hlizea la mine adineauri, acu a adormit... sper sa faca kk curand...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
eloise spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Eu sunt suparata, David plange in continuare la san, papa cat papa si apoi incepe sa urle, nu-mi goleste sanii si trebuie sa ma storc. Totusi, urmatoarele 3-4 ore nu mai cere mancare, sa inteleg ca e satul si nu-i trebuie mai mult??? El manca f. mult si des inainte...
Mirabela te inteleg dar nu stiu solutii... si mie mi-a facut aceeasi figura asta noapte. Se trezea si plangea de foame dar cand il puneam la san lua cateva guri si apoi zbiera ca din gura de sarpe...si tot asa timp de minim 20 de minute....timp in care laptele se scurgea pe mine pan' la brau... si abia intr-un tarziu s-a pus pe papat mai sustinut. Oricum figura s-a repetat la toate 3 mesele din decursul noptii. Nu stiu de ce fac bebeii figuri cand in pui la san...dar am inteles ca multi fac asa... oare care-o fi cauza? si remediul?
Edit: eu nici macar nu scot cu pompa daca bebe nu a terminat tot laptele> si asta pt ca el papa cam haotic si in 10 minute poate sa tzipe sa-l pun iar la san, si vreau sa mai fie acolo ceva de papat. Cateodata insa adoarme...nu stiu daca procedez bine ca nu scot surplusul, sper sa nu scada lactatia in felu asta...
Iar azi e marait si nu vrea decat in brate

Andra si
Vladut (14.10.2006)Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU[/b]
eli26 spune:
VA MULTUMESC FETELOR PENTRU PRIMIRE 

sa stii ca Shion nu la primit pe Tsubasa cu bratele deschise..a fost si inca este foarte geloasa..mi-e foarte greu cu amindoi,mai ales cand incep sa plinga in cor nu stiu pe care sa linistesc mai intai
plig si eu odata cu ei cate odata...e foarte greu cu doi copii mici...dar asta e..dupa un an o sa ami fie mai usor sper
Ioana tu pe unde te ascunzi? cand esti tu online nu sint eu ...si tot asa nu am mai reusit sa vorbim...
INNI
inca nu erai treaza bine si de aceea lai vazut tu pe Tsubasa fetita
maninc o gramada dar tot degeaba....Si bb al meu cand e agitat incepe sa-si suga degetul...mi-a spus o prietana ca bblusii cand sint foarte agitati atunci ei asi baga manutele in gura pentru a se linisti...(asta ar insemna ca ar trebui sa-l tin in brate pina adoarme
Ignatica spune:
Mirabelac stai fara grija, o sa faca David kk, la noi a durat si 5 ore odata.
Katia si David sta cu pumnuletii in guritza sau cu jucarelele zornaitoare. Eu ii mai scot pumnuletii, dar nu cred ca pot fi educati la varsta asta, asa ca nu as recurge la masuri drastice. Deocamdata asta pare sa fie cea mai mare distractie, de ce sa i-o iau. Aaa si ne mai place mult pe burtica, sa ridicam capul si la masaj.
Ignatica
Ignatica spune:
adameasca tot tin sa te intreb: tu ii faci baita Ilincai acum cand e bolnavioara? Eu nu i-am facut lui David 2 zile, dar aseara i-am facut si i-as face si azi, pentru ca nu mai tuseste asa de mult si nu imi place sa il tin nespalat nici o zi.
Si ce sirop de tuse folositi? Noi luam Eurespal, dar nu ii place deloc, of.
Ignatica
princess spune:
Multumesc, Katia, pentru raspuns!
Fetelor, voi cati ml de Gripe Water dati copilasilor vostri? Multumesc anticipat pt. raspuns!
Alina cu ingerasul
RARES NCHOLAS
katia spune:
Aveti dreptate cu manuta....stiu ca baga tot la gurita ca asta e modul lor de a cunoaste lumea (ca doar am o colectie de 3 ani de reviste mami citite din scoarta in scoarta) da' sa-si scoata suzeta si sa bage mana asta deja mi se pare preferinta clara pentru mana....Eu i-o scot cand o vad dar cand o las singurica o gasesc cu pumnisorul in gurita!
Marina, si tu ai dreptate cu laptele si biberonul, dar asta am inceput sa fac in momentul in care la ultimile doua mese ale zilei ramaneam fara laptic in sani si fata mea se enerva. M-am chinuit asa aproape 2 saptamani in ideea ca e doar periodic, ca e o varsta critica si ca o sa treaca...dar n-a fost asa. Si oricum bagam pompa seara cand ii dadeam masa cu lapte praf si intradevar scoteam 40-60 ml din ambii sani - e clar ca nu se satura copilul meu. Acum scot din ce in ce mai putin din sani. Ii golesc de cel putin 2 ori pe zi cu pompa...insist pana nu mai curge nici o picatura. Iar azi dimineata a fost culmea - nu aveam aproape nimic in sani dupa ce ii golisem seara pe la 9, baut 2 cani de ceai pentru lactatie, o cana cu 2 linguri de Galactugil si 2 capsule de spirulina plus o jumate de litru de suc....deci trebuia sa-mi pocneasca sanii dimineata....da' de unde....abia s-a saturat asta mica si la o ora am reusit sa scot 30ml cu pompa.......spune-mi ca n-am dreptate, zi-mi sa insist ca am sanse de revenire si pe bune ca te cred si o iau de la capat......oricum sunt tare stresata pe tema asta....
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Mirabelac spune:
Va invitam sa vedeti www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' superactualizat. ![]()
![]()
![]()
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
N-am apucat sa citesc decat pana la pagina 10, asa ca deocamdata raspund la ce se discuta acolo.
Gripo, parerea mea e ca Radu seamana perfect cu tine. Cred ca doar ochii ii are de la tatal lui.
Ralu, cat despre socrela ta, nici mie nu mi se pare ca seamana Alexia cu ea. Mie chiar mi se pare ca seamana cu tine. Serios!
La multi ani Sophiei Marie Teodora pentru cele 3 luni implinite azi si Iuliei Teodora pentru cele 2 luni! Sa cresteti mari si sanatoase!

Eu sunt cu nervii prastie (vorba unei fete de pe forum). E deja a 4-a oara in 2 luni cand ajungem la Grigore Alexandrescu.

Ieri a apucat-o pe fii-mea o tuse, da' tuse nene, de nu se mai oprea...Asa ca am fugit cu ea la spital. Acolo soc: ne-a zis ca asta mica are bronsiolita si trebuie internata si ne-a dat trimitere la Marie Curie ca noi de spitalul asta apartinem. Eram terminata, va dati seama. Am mers la Marie Curie si acolo dupa ce a ascultat-o pe Maria si a sucit-o pe toate partile ne-a zis ca nu are nimic la plamani si ca nu are de ce s-o interneze. Ne-a dat tratament cu ser fiziologic. Azi dimineata am sunat-o pe pediatra Mariei sa-i spun ca nu mergem la vaccin si i-am povestit ce-am patit aseara. Ne-a chemat la ea la cabinet si ne-a zis si ea ca nu are nimic la plamani (Slava Domnului!) dar ne-a dat tratament pentru mucisori si pentru tuse ca sa prevenim bronsiolita. Asa ca iar imi indop copilul cu medicamente...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
alessia80 spune:
Spuneti-mi dak are efect combinatia 'letala' de fenicul/chimen/anason dupa 24 ore stat la frigider fara capac? Eu nu pot sa beau ceaiul poaspat ca-mi vine sa vomit de la gustul uleios!
Sa-mi spuneti dak are efect, sa nu ma mai chinui sa-l fac si sa beau!
KATIA- te stresezi mult prea mult- parerea mea! Eu nu am tinut niciodata la alptat- sa nu dati- am spus ca dak am bine dak nu...asta e! Eu am fost crescuta cu lapte praf din prima zi si am fost super sanatoasa tot timpul!
Crede-ma ca nu e o placere- acum cu sanul inflamat sa ma chinui cu pompa, sa arunc laptele... oricum ma mai doare si e foarte rosu. Vad ca nu mai cedeaza la antib! Habar n-am ce sa fac!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...