Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
katia spune:
Ileana, tinem pumnii sa se insanatoseasca de tot Ilinca.
Fata mea n-a dormit deloc bine asta noapte, s-a trezit de trei ori. Acum doarme de aproape o ora.
Eu traiesc o drama - imi scade laptele pe zi ce trece. Nu mai am forta sa ma lupt cu mine, sa mananc fara sa-mi fie foame. Cred ca o sa renunt in curand, cu tot efortul pe care l-am facut pana acum. Eu cred ca daca as fi mancat doar pentru mine acum aveam cel mult 50kg. Oricum nu asta e important, ca nu-mi pasa de kg in plus (oricum o duc bine ca am 55kg) dar eforturile mele sunt fara rezultat!

Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
MamiLili spune:
Multumim celor care ne-au apreciat povestea! 

M-ati intrebat de sot, maine se duce la spital sa-i reevalueze starea de sanatate si sa aflam daca/cand il opereaza sau continuam cu perfuzia.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
eloise spune:
Salutareeeee!
Lili mi-a placut foarte mult cum ai scris, ai darul povestirii, nici n-am simtit ca povestea a fost lunga ci am citit-o pe nerasuflate. Sa aveti parte de o viata senina, presarata cu multe multe bucurii de la Mathias! Insanatosire grabnica sotului tau!
Sandra bine ai revenit! M-ai ingrijorat aseara ca n-ai mai raspuns... Pupici frumusetii de fetita! Ce pozite nostime!
Alessia, sanatate multa! Asa ti-a zis dr ca e mastita?Nu canal infundat, nu altceva? Ufffff.
Katia poate e doar o perioada trecatoare. Sunt hopuri de astea in lactatie. Mai incearca un Galactogil, o spirulina, un ceiuc de anason/chimen/fenicul...ceva...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
katia spune:
MamiLili sanatate sotului!
Ma uit la videoclipul Cleopatrei Stratan - a asa de dulce fata asta!!!
Copilu meu arunca afara suzeta si isi baga mana in gurita. Tre sa-i tin suzeta cu mana. Nu mai stiu ce sa-i fac. Mama imi zicea sa-i dau cu ceva iute putin pe manuta da' mi-e frica. Voi ce ziceti?
Ma duc sa pun niste poze recente sa ma laud cu ce buze are fii-mea. Are buzele pe care mi le-am dorit eu dintotdeauna!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Eloise, numai Dumnezeu stie cate am bagat in mine. Am luat de toate - tot ce s-a recomandat aici pe forum si nimic!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
inni spune:
Katia...imi permit sa-ti spun sa nu te iei dupa mama ta. Mi se pare o masura (in afara ca e cam dura)...fara rost. Asa fac copiii. Isi baga toate alea in gurita. Tu scoate-i manuta de fiecare data din gurita, cu rabdare. E prea micuta ca sa-si dea seama ca nu e bine sau ca nu e voie. Si Amalia mea face la fel...ba isi ia bluzita si si-o ridica la gura si o suge. Cand sunt langa ea si o vad, o "corectez"
. Eu si cand va fi mai maricica tot asa am sa-i fac. Oricum...o sa urmeze o perioada de bagat de toate in gura. Nu-si va mai baga manutele...cand va invata sa mearga de-a busilea..o sa gaseasca tot felul de minuni pe jos (scame, firimituri..etc..etc) si o sa le duca la gura...probabil...
Ce faci atunci ?
Stai sa condimentezi toata casa ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

matahut spune:
quote:
Originally posted by katia
Ileana, tinem pumnii sa se insanatoseasca de tot Ilinca.
Fata mea n-a dormit deloc bine asta noapte, s-a trezit de trei ori. Acum doarme de aproape o ora.
Eu traiesc o drama - imi scade laptele pe zi ce trece. Nu mai am forta sa ma lupt cu mine, sa mananc fara sa-mi fie foame. Cred ca o sa renunt in curand, cu tot efortul pe care l-am facut pana acum. Eu cred ca daca as fi mancat doar pentru mine acum aveam cel mult 50kg. Oricum nu asta e important, ca nu-mi pasa de kg in plus (oricum o duc bine ca am 55kg) dar eforturile mele sunt fara rezultat!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Te rog nu ma injura, iti dau si eu un sfat. Incearca sa nu ii mai dai biberon (parca ziceai ca ii dai lapte praf), lactatia scade si de la asta. Fa rost de un cantar electronic daca nu ai si vezi cat papa Katia la o masa. Asta iti va fi de folos sa vezi cum stau lucrurile. Maruca mea cand avea o saptamana manca 150 ml...acum doar 100ml, nu mai vorbesc ca o data vrea la 3 ore, o data la o ora, m-a inebunit, dar atata timp cat creste....si nu scade ori stagneaza nici nu ma gandesc sa ii dau supliment. Eu stiu ca nu trebuie sa exagerezi cu mancatul ori cu bautul (2l sunt suficienti). Ce sa iti spun, la Ana am avut lapte in primele 3 luni cat pentru 3 copii si nici n-am mancat ca lumea, nici n-am baut mult, nici n-am dormit, m-am si stresat etc etc. Apoi mi-a scazut lacatatia, dar a fost suficient pentru Ana pentru a o hrani exclusiv pana la 6 luni, chiar daca cu sabia lui Damocles deasupra capului....Atunci am baut chiar si cate 3-4 l pe zi, dar n-am avut mai mult lapte. Bine ca a fost insa de ajuns pentru Ana. Acum incerc sa ma tin tare - Maruca a luat vreo 800 gr in prima luna iar acum in a doua nu cred sa mai ia mai mult de 700 ml. Dar eu sunt multumita. Nu te da batuta!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
alinamoro spune:
MamiLili, frumoasa povestea voastra
, sa va traisca Mathias si sa va aduca numai bucurii.
Katia, exact asa face si Adelina, isi scoate suzeta din gura, e tare scumpa cum o impinge cu limba si isi baga pumnuletul, se chinuie sa-l bage tot in gura,
, uneori isi baga si bluzita si rontaie pe ea.
La multi ani
Sophie
si
Iulia
!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
matahut spune:
quote:
Originally posted by katia
MamiLili sanatate sotului!
Ma uit la videoclipul Cleopatrei Stratan - a asa de dulce fata asta!!!
Copilu meu arunca afara suzeta si isi baga mana in gurita. Tre sa-i tin suzeta cu mana. Nu mai stiu ce sa-i fac. Mama imi zicea sa-i dau cu ceva iute putin pe manuta da' mi-e frica. Voi ce ziceti?
Ma duc sa pun niste poze recente sa ma laud cu ce buze are fii-mea. Are buzele pe care mi le-am dorit eu dintotdeauna!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Si a mea scuipa suzeta de la o vreme, dar prefera titi....chiar daca doar o molfaie. M-a innebunit, am pierdut si socoteala meselor....Iar noaptea trecuta m-a sculat de vreo ori

Lasa fata in pace, cum sa ii dai cu iute pe manuta, saracuta? E normal sa isi descopere manutele, sa le guste etc. Cand o fi mai mare, daca o avea vreo preferinta anume pentru degetel....atunci e alta poveste!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC