Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 24
Mirabelac spune:
La multe lunitze sarbatoritilor de azi!
Eu sunt suparata, David plange in continuare la san, papa cat papa si apoi incepe sa urle, nu-mi goleste sanii si trebuie sa ma storc. Totusi, urmatoarele 3-4 ore nu mai cere mancare, sa inteleg ca e satul si nu-i trebuie mai mult??? El manca f. mult si des inainte...
Acum ne confruntam si cu o constipatie, azi este a 4 zi da cand n-a avut scaun, i-am pus termometrul, i-am dat ceai de musetel si nici un rezultat. Voi cum ati procedat??? Ar trebui sa-i pun supozitor???
Va multumesc anticipat!
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
mephala30 spune:
Mirabela, pai de asta plange...tu cum te-ai simti sa nu iesi cu scaunul
timp de 4 zile? Pune-i supozitor.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Mirabela, pai de asta plange...tu cum te-ai simti sa nu iesi cu scaunultimp de 4 zile? Pune-i supozitor.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Sa-i pun unul intreg????
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
katia spune:
Buna dimineata fetelor! Buna dimineata Inni!![]()
MamiLili m-ai intrecut clar...dar avand in vedere motivul postarii te iert de data asta! Inca nu am citit – las mesajul tau la sfarsit, dupa ce ajung la zi ![]()
Sandra, Eli (ai iesit ca la appel…daca stiam faceam apelul mai devreme) bine ati revnit!
Alessia cununi sau botezi?
Dianocica, ma bucur ca ti-am fost utila!
Mirabela eu ii pun supozitor la doua zile, doar asa face kk. Nu prea imi place ideea dar nu am ce sa-i fac. Explicatia e ca muschii nu sunt suficient de dezvoltati si bb nici nu are reflexe sa se screama – ei nu stiu cum sa faca asta. Bineinteles acest lucru nu se intampla la toti bb-ii. Dar asta nu inseamna ca e constipat copilu pt ca scaunul e moale (cel putin asa e la Katia).
Da, pune-i un supozitor pentru copii ca e mic.
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
inni spune:
Buna dimineata Katia ![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

adameasca spune:
Fi-mea a inceput si cu nitzica febra. Vai, ce m-am saturaaaaaaaaaat!!!!!! Imi vine sa-mi blestem zilele ca m-am incapatzanat sa-l duc pe Luk la gradinitza...
MamaLili, frumoasa si emotionanta poveste! Da' nu m-ai intrecut la lungime. Mai e vreuna care a scris un roman in loc de povestea nasterii? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
alessia80 spune:
KATIA- intai cunun, sper!![]()
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Mai e vreuna care a scris un roman in loc de povestea nasterii?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
cre'ca io
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult pentru cuvintele voastre, o sa incerc sa nu exagerez cu nota negativista a postarilor.
Mirabelac poti sa ii pui un supozitor cu glicerina intreg.
laliq s-a prelungit foarte mult icterul la voi. Imi pare tare rau ca aveti probleme cu anemia.
Ignatica
katia spune:
LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor de astazi!
Am citit MamiLili - super frumos. Si eu am ramas insarcinata ca am uitat sa-mi iau o zi pastila. O sa va povestesc intr-o zi perioada dinainte sa raman insarcinata sa vedeti ce viata de telenovela am
Mi se parea ca ai scris mult dar am citit asa repede - povestesti frumos si emotionant!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite