Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 27
nicolstoy spune:
care e diferenta dintre vina si pacat?
e o vina sa te culci cu nevasta altuia,dar e pacat sa ratezi ocazia
Cine ride la urma, gindeste mai incet.
Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
Mai intai Moise a spus "totul este Dumnezeu" apoi a venit
Christos , care a spus"Totul este iubire "
mai tarziu a venit Marx care a zis "totul este capital"
apoi a fost Lenin , care a spus "Totul este munca"
iar in final a venit Einstein care a concluzionat "Totu-i relativ"
Cine se scoala de dimineatza, casca toata ziua.
Fie painea cat de rea, tot mai bun e cozonacul.
Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos.
Nu te pune cu prostul,ca are mintea odihnita.
Life is a bitch...
and we are the clients...
de scurta poate fi oricat de lunga, numai de groasa sa nu fie prea subtire!
Mama prostilor e mereu gravida...
Cum iti asterni,cum vine altul si se culca in locul tau.
Cine are carte, are ce citi.
Cand pisica nu-i acasa, inseamna ca e la veterinar...
Cearta fara bataie e ca nunta fara lautari.
Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.
Cine-i lenes si chiuleste are tot asa...
Cine se scoala de dimineata, n-are decat!
Nu se ingrasa porcu`n ajun, da` se satura!
Ce-i al tau, e pus departe...
Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor
Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
alessia80 spune:
LEXI- offff
Imi pare tare rau sa aud asemena vesti. Bine macar ca nu are nimic la plamani! Lasa ca treceti voi si peste asta! Sanatate multa Mariei si tie putere sa ai grija de ea!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
ramomar spune:
mamilili tare frumoasa povestea ta, mi-a placut tare mult cum ai scris-o!
Sanatate multa sotului si insanatosire grabnica!
sandra si eli bine ati revenit. imi era si dor de voi! 
katia nici fiica-mea nu vrea suzeta nici in ruptul capului si tot cu manuta e in gura. Intr-o zi am fortat-o destul de tare cu suzeta si a vomat. De pus pe deget eu zic sa nu-i pui nimic, cu rabdare poate o sa reusim sa le dezobisnuim de pumnut.
cri

eu sunt tare suparata, azi l-au internat pe bunicul meu (doar pe asta il mai am in viata si cu asta am crescut), e diagnosticat cu cancer la gat
. Off doamne nedreapta e viata asta uneori.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
katia spune:
Alessia exact asa imi zice si barbatu-meu, ca ma stresez prea mult, dar eu am o fixatie cu alaptatul.....imi doresc foarte mult sa pot alapta exact asa cum am avut fixatia sa nasc natural fara anestezie....dar se pare ca nu le reusesc pe toate....Acum deja imi mai trece. Cand am vazut azi dimineata ca abia am saturat-o mi-a zis ca asta e. Ma mulg cu pompa cat o fi, ii dau sa manance cat are de unde, restul ii dau completare si asta cat o vrea Dumnezeu. Ca prea imi stric toate zilele si sunt cu nervii intinsi, mereu ingrijorata, copilu plange, nu doarme, eu ma cert cu barbatu.....ho ca-mi ajunge!
Deci cum o vrea DD ![]()
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ramomar spune:
microbu am vazut gargarita cea zambitoare
. Tare frumoasa e! sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! si puiutul meu mi-a zambit si gangurit toata ziua, de-mi vine sa o mananc.
mami fericita de
inni spune:
Mie mi se pare Grigore Alexandrescu cel mai slab spital din punct de vedere al medicilor. Sunt extrem de putine persoanele care pleaca multumite de acolo. Si mie cand eram mica mi-au pus un diagnostic gresit...si i-au zis mamei ca daca nu ma internez "va moare copilu' doamna". Va dati seama cum a primit mama vestea asta minunata...sa-ti zica cineva ca daca nu faci asa...iti moare copilul.
Dar bine ca mama nu i-a ascultat
si a mai cerut si o a doua parere.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

ramomar spune:
mirabelac vazut "saitu' superactualizat" tare mult placut, dar mai mult placut cine e in poze.
lexi multa sanatate Mariei! si bine ca nu are nimic la plamani. uite un
pt ea sa treaca repede.
mami fericita de
katia spune:
Lexi
Mariei de la Katia, sa se faca bine!
Ramomar imi pare tare rau pentru Bunicul tau. Bunica mea a fost diagnosticata cu cancer la san cu putin timp inainte sa raman insarcinata. In februarie a fost operata si acum se simte bine. Depinde foarte mult de cat de avansat este. Sanatate multa!
Nicol, mi-ai facut ziua!![]()
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anangel_lexi spune:
Ramomar, multa sanatate bunicului tau!
Microbu si Eli bine ati revenit printre noi! Tare frumosi sunt bebeii vostri!
Ralu, am uitat sa-ti zic: tu te plangi ca Alexia seamana cu soacra ta? Pai tu n-ai motive sa spui asta pentru ca nu seamana. S-o vezi pe fii-mea: copie la indigou soacra-mea. Doar ca mie nu-mi pare rau, soacra-mea a fost tare frumoasa in tinerete! Aaa, si sa nu uit: mi-a placut camera lui Marius
Imi aduce aminte de mine in liceu: numai pe tavan nu aveam postere. Eu eram fan Kelly Family. De fapt, imi plac si acum mult de tot, dar am renuntat la postere![]()
Fetelor, multumim pentru gandurile bune! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
RO ANA spune:
Ma declar mama paranoica.Am fost cu bebe sa il cantaresc si a luat 1300g intr-o luna si acrescut 7.5cm.Sincer nu stiu cum a ajuns la greutatea asta ca mananca doar 5 minute, dar in schimb doarme foarte mult.Asa ca ma declar multumita ![]()
Raromar imi pare rau de vestile despre bunicul tau.Asa e, viata uneori e cruda![]()
Mirabela saitu' superactualizat e superfain.Felicitari!!!!
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze