Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Da Lili, am retinut ce ziceau fetele, m-am exprimat eu trunchiat, am vrut sa zic ca lui bebe meu nu i s-a luat sange pt dozare si nici n-am auzit de asta la alte mamici din maternitate cat am stat eu acolo, deci probabil in Iasi, sau macar la Cuza Voda, nu se ia...

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Multumim pentru aprecieri, Andra! Abia astept sa vina primavara ca sa iesim cu bebeii in parc, sa le facem cunostinta. Vladutz e mortal cu parutul lui, cred ca de la atatea BUCURII i-a crescut asa! Plus de asta are o figura foarte expresiva.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lili, de mult ma tineam sa-ti zic! te admir f tare, esti o femeie f puternica, inca din timpul sarcinii am observat! iar acum, ce sa mai zic? te descurci singurica cu bb (si slava domnului nu-i deloc usor), cu casa si cu sotul care trebuie menajat si ingrijit cat de cat si el! multa sanatate ii doresc, si tie, sa fii la fel in continuare!

pufy, ce mai fac piticotii? sunt mai bine?

eloise, vroiam sa-ti zic ca si alexia a avut cosulete din alea cu lichid, in primele saptamani, putine ce-i drept, unul ii disparea, ii mai aparea unul...si tot asa! noi nu le-am dat cu absolut nimic si au trecut si nici n-au mai aparut!

sa stiti, ca daca uneori nu raspund si eu la probl voastre, nu ins ca nu le citesc si nu sunt alaturi de voi! dar citesc de obicei o data la cateva zile si avand mult de citit, pana raspund, uit ce si cum! dar mereu cand imi amintesc ii povestesc lui marius despre problemutele voastre! el va stie deja pe multe dintre voi din povestirile mele...

va pup, si va multumesc pt complimentele in leg cu coafura! mi-a luat ceva s-o conving pe coafeza sa-mi faca breton! nu vroia si pace! zicea ca n-o sa-mi placa ca am fata rotunda si fruntea mica si nu-mi sta bine! mie imi place cum se vede...

aaa, si io-s fericita ca am mai slabit 3 kile. acu am mai putin cu 10 kile ca la inceputul sarcinii!

stiti, mie dr mea mi-a zis o chestie cand eram pe masa de operatie. mi-am amintit acum! ii ziceam ca ce bine ca acum cu nasterea mai scap si de niste kg si daca mai si alaptez o sa slabesc si mai mult iar ea mi-a zis ca nu vrea sa ma sperie, dar, de obicei femeile care alapteaza nu prea slabesc, ba dimpotriva, se ingrasa! sa fie adevarat?

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Andra, fetele din Bucuresti ziceau aseara ca lor (adica bebicilor)li s-a luat in maternitate sange din talpita ptr dozarea hormonilor tiroidieni. Daca-mi amintesc bine, Putzuruca si Inni au scris despre asta.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

da, da si noua ne-a luat!

pozishoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

AM si eu o intrebare pentru mamicile care beau ceai de chimen si anason. Cat ceai din asta beti pe zi? A, si a doua intrebare, care sunt proportiile pentru un litru de apa?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Bai fetelor, unde ati vazut-o voi pe Ralu cu noua coafura ca eu scotocesc de un sfert de ora prin pozele ei si nu dau decat de un botz de omulet dulce rau (te-a invadat fii-ta Ralu )!
MI-am cantarit printesa (multam Gripo inca o data) si ma declar relativ satisfacuta, adica se poate si mai bine. A pus cam 600gr in mai putin de 3 saptamani.
Lilina, Gripo stiu cum e....si eu sunt toata ziua singurica si uneori simt ca o sa o iau razna. Eu am inceput sa vorbesc cu fii-mea. Vorbesc cu ea si pe strada.

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

uite katia

si tot dai next ca sa le vezi pe urmatoarele!

super a crescut katia! noi sapt asta am sarit cantareala!

pozishoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Da, am vazut Ralu, ne-ai dat mura in gura da eu daca-s cascata ce sa-i faci. Trebuia sa-mi imaginez ca-s printre ultimile poze de la luna a treia..... Frumusica te-ai facut dar sa stii ca-ti sta mult mai bine cand zambesti decat cand esti serioasa....asa ca zambeste mama draga ia exemplu de la fii-ta

Lilina, Gripo eu de fapt vroiam sa va zic cum ma linistesc eu cand sunt nervoasa......da' nu va sfatuiesc sa luati exemplul meu. Eu il sun pe barbatu-meu si incep sa ma plang lui...el imi da de inteles ca mai mult decat cu o vorba nu poate sa ma ajute (ca de' serviciu)eu ma enervez si mai tare, ne certam la telfon, unul din noi cedeaza si-i inchide celuilalt telefonul in nas, eu plang 5 min dupa asta, o pup pe fiica-mea, in juma de ora mi-a trecut, ma simt mai bine, il sun pe tati si ne impacam dupa care lucrurile revin la normal! Scenariu e verificat - acelasi de fiecare data!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

AM si eu o intrebare pentru mamicile care beau ceai de chimen si anason. Cat ceai din asta beti pe zi? A, si a doua intrebare, care sunt proportiile pentru un litru de apa?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Marina eu pun la fiert 2 litri de apa in care adaug: 2 linguritze fenicul, 2 de chimen si 2 de anason. Deci beau 2 litri de ceai pe zi, plus apa, lapte, supe. Pe cutiile ceaiurilor pt stimularea lactatiei scrie totusi ca trebuie baute 3-4 cani/zi si nu trebuie depasita aceasta cantitate. Lili, Inni, ce se intampla totusi daca bem mai mult ceai decat e recomandat? Cantitate dubla adica... Eu nu vreau neaparat sa obtin efect dublu, imi dau seama ca e o prostie, pur si simlu imi place gustul si de aia fac atata ceai.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise..s-ar putea sa-ti vina menstr. mai repede ...si eu beam tot 2L/zi,(pt. ca altfel nu ma puteam mobiliza sa beau lichide...asa..stiam o treaba..aveam de baut ceaiul) dar nu-mi placea deloc gustul (la inceput nu beam si fenicul - de cand l-am introdus imi venea sa vomit de cate ori luam vreo inghititura)...
Mi-a venit fix la 40 de zile. Acum nu stiu daca din cauza ceaiului sau nu.
Ileana..mare grija la gentamicina. Daca ai putea sa o scoti si sa ramai doar pe celalalt antibiotic ar fi mai safe. Ai grija.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput