Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca, iti sta excelent cu noua coafura. Sunt superbe pozele cu Alexia...in special cele alb-negru.
Tind sa cred ca a avut dreptate doctorita ta cu ingrasatul si cu alaptatul. Eu...in afara de cele 10 kg de care am scapat in prima sapt dupa nastere (care nu au fost grasime....ci lichide..copil, placenta (wow de cand nu am mai folosit cuvantul asta ..etc..etc)nu am mai dat jos un gram...ba am mai pus un kil. Pe mine alaptatul nu m-a slabit...insa am simtit ca imi revin, fizic si psihic, de la o zi la alta, extraordinar de mult si asta sigur i se datoreaza alaptatului.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

De ce naiba recomanda pediatrii astia gentamicina si inca la copii asa micutzi? Acu 20 si ceva de ani mai inteleg, desi mi-e ciuda ca eu am acum probleme din cauza asta...dar in zilele noastre, cand sunt atatea alternative, atatea alte antibiotice?!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut

EU

Mergi la inceput

Nici eu nu inteleg. Mie ca medic mi-ar fi tare frica sa recomand...chiar si doze infime. Nu poti sa stii cum reactioneaza copilul respectiv si cat de sensibil e!!! Acum sunt o multime de alternative la antibiotice...sunt o sumedenie de tipuri pe piata si romanesti si straine.

Vroiam sa te intreb demult : cum de ai scapat sa nu continui traditia in domeniul medicinei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Zau ca ma puneti pe ganduri cu gentamicina asta... Mi-a zis sa-i facem la 12 ore 15 mg sau unitati sau ce mama ma-sii sunt ele. Pe prospect scrie ca se fac 6 mg/kg corp si zi, iar fi-mea are 5 kile jumate. Nu stiu ce sa zic... Sincera sa fiu nu l-as intrerupe, acuma macar 3 zile sa-i facem antibioticele astea, ca stiu ca le-am facut degeaba dc intrerupem. Dar nu va ganditi ca scapa pediatra neintrebata si descusuta luni la control.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Pai ti-a dat ca in prospect.
Tu ce crezi ca-ti va spune ? Tratamentul e dat de ea, nu ? Nu cred ca iti va zice sa-l schimbi. Acuma 3 zile n-o fi foc...insa daca iti spune sa-l continui, parerea mea e sa nu. Desi...ma repet...nu m-as fi repezit in gentamicina. Dar..io nu sunt medic

Mergi la inceput

Pai am s-o iau la bani marunti de ce asta si nu alt antibiotic, nu? Ma rog, acum am intrat in hora si jucam pana la capat, dar sa stiu ce am de facut data viitoare (io sper sa nu mai fie cazul, dar nu se stie niciodata)...
Oricum, ideea este ca starea fetii se imbunatateste vazand cu ochii, azi n-a mai urlat, a si mancat binisor in comparatie cu ziua de ieri, mucii sunt mai usor de dovedit.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

La drept vorbind pana acum, de cand suntem pacientii ei de 3 ani de zile, n-a dat gres niciodata cu tratamentele prescrise ptr Luk. Si la Luk am avut de tras, nu gluma, in astia 3 ani, cel putin intre un an jumate si 2 a fost nasol ptr el...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

MULTUMIM FETELOR PT. URARI.La multi ani! sarbatoritilor de azi.
Noi astazi am fost la munte cu piticele.Cea mica a dormit si a mancat, iar cea mare ne-a disperat a alergat tot timpul de zici ca era bagata in priza.

Cucuoancea eu beau 1-2l de ceai pe zi.Am amestecat ceaiurile ( anason, chimen si fenicul) iar la un litru de apa pun 4 lingurite ( o lingurita la 250ml de apa).De la acest amestec pot apare si mici sangerari in afara menstruatiei.

Ralu foarte frumoase pozele alb negru,iar papusica ta este tare frumusica.

Lili multa sanatate sotului tau.

Eloise si Rebecca a avut cosulete.I-am dat prima data cu Bephantene, iar apoi cu Ultralan si au disparut.(ultralanul in strat foarte subtire si doar 3 zile de 2 ori/zi)

Ileana te inteleg perfect.Insa eu am optat pt. antibiotic oral si nu am avut nici un fel de probleme.Desfundam nasucul la fiecare jumatate de ora si puneam picaturi Pivalone o data pe zi.

si NOAPTE BUNA!

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Roxana, nu-ti doresc sa afli cum e sa incerci sa desfunzi nasul la fiecare 15 min si sa nu obtii nici un rezultat... Decat urlete si sufocare...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Eloise..mixtura usuca..poti sa incerci sa-i dai...dar daca are mentol, nu-i da. Eu cred ca bubitele lui Vladut sunt intretinute si de nesimtitul de stafilococ.

Mergi la inceput