Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lilina, sa stii ca si eu simt acelasi lucru ca si tine uneori! mai ales cand se intampla (cam 1-2 ori/sapt) sa fiu singura sa lucreze si mama si sotu in aceeasi zi! simt ca imi vine sa moooor! nu pot crede ca nu ma pot descurca! ma dovedeste fii-mea pur si simplu! ma aduce intr-o stare de zici ca-s nebuna! cand il vad seara pe sot ca intra pe usa ma apuca cate un plans din ala nervos cu sughituri de nu ma mai pot opri decat dupa ce-mi fac damblaua....

cred ca-s mai rau ca tine asa ca nu-ti face probleme, nu esti singura....

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu ce-mi place noua ta coafura!SUPER!!!!Iti sta f bine!Iar pozele alb-negru sunt bestiale!

Lilina si eu sunt singura cu piticii(cu amandoi) cu zilele....ca sotul imi pleaca in delegatie martea si vine vinerea....asa ca stiu cum te simti....
Eu macar nu am timp sa ma mai gandesc si la mine ca tot timpul am treaba cu piticii....iar cand am timp am DC-ul....
Cand te simti singura hai pe DC sa mai vorbim, ca aici intotdeauna e cineva cu o vorba buna!

Ignatica voi cum sunteti?Cum e David??Toata ziua m-am gandit la voi azi!

Ileana ma bucur ca e mai bine Ilinca!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara!

Multumesc inca o data pentru urarile adresate sotului, sunteti minunate, simt sprijinul vostru moral si asta ma bucura. Sper din toata inima sa se vindece cat mai repede si sa ne putem ocupa amandoi de Mathias, ca pana acum, cum se zice, "eu centrez, eu dau cu capul, eu inscriu gol", mai precis eu ma ocup de toata casa plus bebe...si nu-i floare la ureche.

Sybille, ma gandeam eu c-am pierdut mesajul ptr ca era scris direct pe forum...sper sa-mi mai gasesc un pic de timp si sa mai compun o data, ca sa puteti afla povestea lui Mathias.

Parca zilele trecute se discuta despre indulcirea ceaiului pentru bebe. Eu v-as sugera sa nu folositi zahar ci glucoza, zaharul fermenteaza si produce colici, pe cand glucoza, desi e din aceeasi familie cu zaharul, e mai bine tolerata.

Despre gentamicina: e intr-adevar ototoxic si nefrotoxic, nu se utilizeaza in infectii usoare. O sa scriu dozele recomandate la copii: copil sub 2 saptamani 3mg/kg corp la 12 ore, copii mai mari de 2 sapt 2mg/kg la 8 ore. Eu una n-as da copilului gentamicina, as incerca un alt antibiotic din aceeasi familie dar cu efecte adverse mai mici.

Mi-am amintit ceva...mamici din Iasi, bebicilor vostri le-a luat sange pentru dozarea hormonilor tiroidieni in maternitate?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gripo am citit ...si m-am ofticat si eu... mi-am scris si eu păsul acolo.
Ralu WOW, ce bine iti sta! Cred ca si Alexia a fost impresionata de mamica ei!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Mi-am amintit ceva...mamici din Iasi, bebicilor vostri le-a luat sange pentru dozarea hormonilor tiroidieni in maternitate?

Poze Mathias

Nu, la mine sigur nu i-a luat sange ca a stat cu mine in fiecare clipa si nici nu mi-a spus nimeni de asa ceva.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Ralucutza, iti sta foarte bine parul, pozele sunt frumoase iar fetita ta e superba!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Lili, te cred ca trebuie sa-ti fie greu! Din nou, multa sanatate sotului tau!
Eu una nu stiu sa-i fi facut lui Vladut vreo dozare in maternitate, nici nu am auzit asa ceva de la alte mamici. Sa vedem ce mai zic fetele.

Lullabay bine ai revenit! Te dadusem disparuta... Insanatosire grabnica si ai grija de tine! Bine ca Stefan nu s-a molipsit!

Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Am pus 4 poze noi cu Mathias in link, daca doriti sa le vedeti.

Poze Mathias

Mergi la inceput

Lili ce scumpicel este Mathias! Si se face tot mai dulce pe masura ce creste. Este pur si simplu kissable (pacat ca nu exista un echivalent romanesc) Are si el ceva podoaba capilara si niste ochisori ......

Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Andra, fetele din Bucuresti ziceau aseara ca lor (adica bebicilor)li s-a luat in maternitate sange din talpita ptr dozarea hormonilor tiroidieni. Daca-mi amintesc bine, Putzuruca si Inni au scris despre asta.

Poze Mathias

Mergi la inceput