Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Multumim celor care ne-au felicitat.
"La multi Ani!" Deea - sa cresti mare si sa aduci bucurii multe parintilor tai!
Felicitari si celor mai "noi" crestini!
"La Multi Ani!" pentru implinirea a 2 luni Maria-Cornelia si Rares-Nicolas.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
gripo spune:

LA MULTI ANI MARIA-CORNELIA si o
si un
de la fim-iu.![]()
LA MULTI ANI RARES-NICOLAS!

Beau ILEANA si o bere, nu numai o cafea, dar mai pe seara. Da, e asa de bine! Si ai grija cu ILINCA, azi tine-o mai treaza, ca daca ii schimbi tura...ai incurcat-o!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
alexxia spune:
Neata fetele,
Vreau si eu menajera
, ca dupa WE zici ca a fost razboi la noi in casa. Bine ca am dus copilu' mare la gradi deci macar o sa fac treaba in liniste
. ( inainte s-o duc la gradi m-a rugat sa-i cumpar de Craciun bomboane de "copac "
)
Asa ca beau o
si la 

cu mine.
Va pup 
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu
Thea si
Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
nicolstoy spune:
De ce mi-a fost frica se pare ca n-am scapat 

Alex haraie intr-un mare fel si tuseste tare frumos,n-am ce zice.Azi noapte s-a trezit la 4:15 a mancat si s-a culcat la 5,ca la 6:30 sa se trezeasca iar.Clar il durea ceva,gatutzul cred,ca el nu s-a trezit niciodata dupa o ora jumatate.
Diseara mergem la doctor...offffffffff
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
inni spune:
Lexi..Princess...sa va traisca bebeii. LA MULTI ANI !!!
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
Mey, e chiar serioasa treaba asta cu racelile! mai ales la mamicile care mai au un pui mai mare. NICOL, multa sanatate ingerasului mic!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
RO ANA spune:
'Neata mamici,
Imi dati si mie va rog parola de la contul comun?
Multam
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
nicolstoy spune:
Iupiiiiiii,astazi au facut 2 luni...
Maria-Cornelia ,
Rares-Nicolas !!!
Sa cresteti mari si frumosi puiutzilor dragi!!!!
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
amarantina spune:
Multumim celor care ne-au felicitat pentru botez.
Sambata am avut o groaza de lucruri de facut, incepand cu mersul la salon pentru spalat, coafat si manichiura, pregatit trusoul de botez (ca eu m-am ocupat, nu nasa), calcat si aranjat in cutie toate cele, pus ulei in sticla de mir pregatit rochita si lumanarea si in paralel dat papa la copil si incercat mai multe variante de tzoale in care sa ma imbrac eu, ca nu ma hotarasem.
In fine, nu mi-a venit sa cred cand am iesit pe usa si am ajuns la biserica la timp. Cand intram in biserica, ce vad? Unii care venisera sa-si boteze si ei baiatul. M-au apucat crizele, ca insistasem ca Irena sa fie botezata singura, asta fiind si motivul pentru care am ajuns s-o botez in post, ca sapt trecuta era full de botezuri in grup. Frate si aveau o lumanare... imaginati-va una cu diametrul de 20cm si lunga de 2m, care nu era ornata cu un aranjament floral ci aplicasera ei o coroana pe ea. Mi-a venit rau cand am vazut. Degeaba le-am zis ca noi aveam programat botezul din timp, ca au inceput sa-si insire pe masa tot ce aveau, de nu mai aveam loc sa pun nimic. Din pacate pentru ei a venit un preot si i-a poftit afara, cu tot calabalacul. Asta a fost singurul incident, ca sa-i zic asa. Slujba a fost superba, au fost 4 preoti, iar cand a inceput sa cante corul, toata lumea a ramas masca. A fost ceva divin. Irena a fost cumintica. A inceput sa urle cand a pus preotul mana pe ea, probabil pentru ca avea mainile reci. Dar dupa ce-a scos-o din apa si a aratat-o la lume, a tacut malc. De atunci nu i s-a mai auzit glasciorul. Si acum sa va zic numele ei intreg: Alysa Irena, ta-su i-a ales primul nume si de altfel asa scrie si pe certificatul de nastere, ca el s-a dus s-o declare atunci. Mie imi place mult mai mult Irena, dar toti invitatii au zis ca Alysa e mai frumos, asa ca m-am gandit sa va zic si voua. M-au si enervat la un moment dat, ca ziceau ca asta e rochie de Alysa si nu rochie de Irena.
Si restaurantul a fost decorat superb, iar mancarea tare buna, inclusiv tortul