Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Nicol, cadoul lui Luk tre sa fie ceva din gama www.crazytoys.ro/Locomotiva-Thomas-si-prietenii-Thomas-Friends.php" target="_blank">asta, ca e mare fan. Pentru Ilinca, habar n-am. Oricum nu realizeaza mare lucru, dar tre sa-i luam si ei ceva. Vreo jucarie de zornaie sau canta probabil...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Pai de asta am luat si noi pt Alex,sa nu facem discriminare....
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
adameasca spune:
Pai normal ca nu tre sa facem discriminari, si ce daca geme casa de jucarii?
Vai, ce m-am saturat sa strang la jucarii toata ziua... Le-as pune pe toate pe foc. De pilda Luk s-a jucat azi toata ziua cu paletele de la mixer, o manusa de bucatarie si doua puzzleuri. Restul, numa bune de pus pe foc.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
inni spune:
Amarantina felicitari pt. botez. Sa creasca mare Irena ..si sanatoasa..si sa-i fie de bine. Cum s-a comportat ? A plans ? Ti-am dat un SMS sambata...l-ai primit ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

nicolstoy spune:
quote:
Pai normal ca nu tre sa facem discriminari, si ce daca geme casa de jucarii?Vai, ce m-am saturat sa strang la jucarii toata ziua... Le-as pune pe toate pe foc. De pilda Luk s-a jucat azi toata ziua cu paletele de la mixer, o manusa de bucatarie si doua puzzleuri. Restul, numa bune de pus pe foc.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Cunoastem.Traiesc aceeasi "drama"
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
inni spune:
Io nu stiu ce v-ati repezit nenica asa in Exlutonul asta ?!!! Cred ca numar pe degete pe cele care nu iau. Dupa ce ca 9 luni organismul a luptat sa ajunga la un "echilibru" hormonal pt. 2 oameni..ca sa zic asa...si cand s-a obisnuit..a sosit nasterea. Acum iarasi lupta sa revina la normal...voi il bombardati cu progesteron la greu. Pai cred si eu ca e ametit de atatia hormoni...in loc sa fi avut rabdare cateva luni (4-5-6) sa-si regaseasca echilibrul de dinainte.
Na..ca v-am certat. Suparati-va pe mine. ![]()
Ce tot vorbiti voi de dormit intr-o parte ? Eu o pun pe Amalia pe o parte si daca ma intorc peste 10 min. e pe spate. Si asa doarme pana se trezeste. Pe spate. De acum o luna a inceput figura asta. Bebeii vostri raman asa cum ii puneti ?
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Crisnemes sa-ti traiasca Victoras. Sanatate si victorii in toate ![]()
Putzuruca...si tie sa-ti traiasca printesa si sa aiba mult noroc.
Eloise felicitari pt. sora ta. E foarte misto specializarea pe care si-a ales-o. E de mare, mare viitor.
Amalia si paginutza ei 

alexxia spune:
quote:
Pai normal ca nu tre sa facem discriminari, si ce daca geme casa de jucarii?Vai, ce m-am saturat sa strang la jucarii toata ziua... Le-as pune pe toate pe foc. De pilda Luk s-a jucat azi toata ziua cu paletele de la mixer, o manusa de bucatarie si doua puzzleuri. Restul, numa bune de pus pe foc.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Si eu care credeam ca Ruty e "defecta" de se joaca cu tot felul de tampenii numai cu jucariile nu. Doar din cand in cand are crize si rastoarna toate jucariile si le insira prin casa
, in rest capacele de la sticlele de apa minerala, agrafele de hartie si alte asemenea "minunatii" sunt mult mai interesante."Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu
Thea si
Ruty 5 aniRUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
adameasca spune:
Si nu suntem tot noi fraierii aia de le cumparam jucarii? ![]()
Normal ca fi-mea nu mai doarme dupa nenumarate ore de somn...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
gripo spune:
NEATA!
RALU, superb! imi place mult cum te-ai aranjat.
ELOISE, am mai scris si eu in dimineata asta.
MAMILILI, ELOISE are dreptate, kissable MATHIAS.
Ceva i-a facut in talpa lui fi-miu, dar cred ca un vaccin, chiar in ziua in care am iesit din spital, nu stiu daca i-a luat si sange.
SIMONA, ma bucur ca a iesit superb botezul! si cat te-ai stressat!, dar a meritat. SA-TI TRAIASCA CRESTINA!
OSNA, mi-a palcut MATEI!
MEXXA, mie imi place ce mutritza are la baie, e scump foc.
aoelo, o sa-mi cada parul? la toata lumea se intampla asta? ca eu de la inceputul sarcini nu prea am mai vazut fire de par pe pieptanele meu, si am acum un par dessss, o minunatie! si chiar ma gandeam ca uite ce mi-a priit sarcina asta!
CATA, SA VA TRAIASCA MICUL CRESTIN!
LA MULTI ANI VICTOR SI DEEA!
LILINA, VAUVA nasol cand nu te ajuta nimeni! si cum si eu eram in aceeasi situatie...m-am ajutat singura: am facut pana la urma orst de o menajera, si azi am casa curata luna! a muncit aia ieri, dar acum sunt cu moralul ridicat!
MIE NU MI-A VENIT DELOC CM. e de rau? nu mai alaptez, si ma gandeam ca ar trebui sa-mi vina. sa ma duc la dr?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
adameasca spune:
'neatza!
nu stiu ce-a avut fi-mea azi noapte, dar tare prost a dormit.. A tusit, a si vomat, a cerut mancare tot la 3 ore, a fost agitata. Oricu, n-o mai las sa doarma la nesfarsit ziua ca se invata asa si mi-am dat foc la palarie. ![]()
Dori, bea o cafea in cinstea menajerei.
Noi avem una de 3 ani si tare bine e... Si ce daca e curat doar juma de zi in casa, macar ne simtit bine cand stim ca nu mai trebuie sa periem si sa spalam covoare si bai. E o usurare care-si merita banii cu prisosinta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...