Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

vauva, alexia papa 100ml/masa, sase sau sapte mese pe zi. eu m-am impacat cu ideea ca atat papa si gata. cand o aud pe ileana de 160ml mi se face pielea de gaina! mi se pare un vis frumos si irealizabil...cred ca n-o sa manance atat niciodata.
noi o cantarim o data pe sapt si pana acum a luat f bine in greutate. adica 200, chiar 250gr/sapt, numai in ultima sapt a luat cam 150, iar sapt asta n-am fost!

daca nu vrea mai mult, ce sa-i fac?

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cucuoancea acel cineva avizat sunt eu ( sunt farmacist), iar naturismele sunt pasiunea mea la studiat.Dar 4 lingurite de anason si 4 de chimen mi se pare cam mult.Ai grija plantele sunt bune dar nici chiar asa.

Am pus si eu cateva poze noi in albumul noiembrie daca vreti sa le vedeti.

si Noapte buna!

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor eu sunt disperata! Fii-mea e super agitata de cateva zile. azi s-a trezit la 6 dimineata si pana acum nu mi-a dormit decat 3 ore pe reprize. Ne chinuim deja 3 adulti de vreo 3 ore s-o adormim si abia acum parca-parca e pe punctul sa adoarma adanc. Pe langa asta, copilul meu nu ia in greutate!!! Mi-a luat 100 gr in 2 saptamani!!! Si cum sa ia daca mananca o data pe zi 100-110 ml si in rest 45-50-60 ml??? In rest cere doar ceai. Ceai, ceai si iar ceai. Cand plange de sete si ii bag biberonul de lapte in gura il scuipa cat colo si urla cu si mai multa inversunare, iar daca ii bag in gura biberonul cu ceai, nu-i mai da drumul pana nu goleste cel putin jumatate din el. Eu cred ca toate astea sunt din cauza laptelui, pe care as vrea sa-l schimb dar nu vreau s-o fac dupa ureche. Mai e vreuna din voi care-si hraneste bebelusul exclusiv cu Bebelac???

Ralu, va asteptam cu cea mai mare placere la noi

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lexi, nu-i mai da ceai, parca tu ziceai(sau gresesc?) ca ii dai 400 ml de ceai pe zi, mie mi se pare foarte mult.
Despre Bebelac nu stiu ce sa zic, poate nu-i place gustul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ilinca e hranita exclusiv cu Bebelac si a luat super bine in greutate, 1 kil 300 in 3 sapt. Dar mananca destul de bine, zic eu. 6 mese pe zi a 130-140-150 ml. Nu pun la socoteala zilele astea de cand e bolnavioara. Si mie mi se pare ca bea prea mult ceai Maria. Incearca sa-i reduci treptat cantitatea de ceai...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toate fetele
Am vazut si noi fotografiile la toata lumea, si toti bebelusii sunt SUPERBICred ca toate suferim de sindromul "cioara", dar acum pe bune, toate "bucuriile" noastre sunt superbe.
Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate la problemele mele. Mie asa mi-a spus doctorul ca laptele de vaca ar contine o enzima care ai provoaca la bebe colici.Eu fara lapte sunt moarta, pentru ca beam cam 2l /zi si cand eram insarcinata.
Alinache, cum calmezi bebele cu feonul? As incerca si asta. A mea se pare ca si-a fixat programul pentru colici seara. De pe la 9-10 pana la 12-1....
Ralukutza, pe mine alaptatul m-a slabit de la o luna de la nastere am cu un kg mai putin decat cand am ramas gravida. Acum ce sa spun? Probabil ca depinde si de organism.
In ceea ce priveste culcatul copilului pe spate, nici aici nu-ti da voie sa faci asa ceva pentru ca se considera a fi foarte periculos. Ce ni s-a spus e sa-i culcam pe spate si daca bebele are tendinta sa intoarca pe aceasi parte caputzul, sa-i intoarcem noi in patutz, in fiecare zi alternant. Deci daca-l intoarce numai pe dreapta, daca-l culci cu "capul la picioare", o sa-l intoarca pe stanga. Nu stiu daca m-am facut inteleasa....
Multumesc inca o data Mirabelac, Alinache, Camisol, Scumpik, Eloise, pentru raspunsuri.
Pupici

Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

POZE

Mathea Roana 1 month

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Vauva

MamiLili bebelusul tau e un scump, cu cine seamana?

Vauva, impresia generala e ca seamana mai mult cu sotul decat cu mine...doar nasul si forma ochilor sunt ale mele, in rest e a lui ta-su tot.

Alessia, multumim pentru complimente. Asa cum imi scriai, daca-ti amintesti, atunci cand am nascut, trebuie ca baietii nostri sa incinga o partida de fotbal. A propos, mai vine la voi doamna care-i face lui Armand masaj? Tare mi-as dori sa fie si in Iasi cineva priceput la chestia asta si sa-l initiez pe Mathias la inot inca de pe-acum.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Nicol, ce cadouri ati luat la copii? Io tre sa ma invart de-o locomotiva Thomas ptr Luk, ca tot e trendy zilele astea... Am vazut pe net, tre sa fac comanda.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Pai am luat asa:pt Vladutu un set de politie,cu 3 masinute,garaj,un girofar,walkie-talkie...haios ,iar pt Alex niste cheitze muzicale ,pt fiecare in functie de varsta .Probabil ca pt Vladut or sa mai intre niste dulciuri ceva,iar pt Alex nu stiu, ca oricum n-o sa prea realizeze el .Ce locomotiva comanzi pt Luca?

Fetelor am si eu o intrebare,intrebatoare...Cine stie sa-mi zica dupa cate zile de "tratament",ca sa zic asa,cu Exluton e eficient,ca nu mai stiu...a imbatrinit baba...?Din prospect nu reiese nimic legat de chestia asta.Eu am inceput sa iau de 11 zile.
Nu cred ca menstruatia vine din cauza Exlutonului.L-am luat si cand il alaptam pe Vladut si mie mi-a venit atunci menstruatia dupa ce a facut el un anisor,de ar fi si acum la fel..trai neneaca...

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Hazul
Mie asa mi-a spus doctorul ca laptele de vaca ar contine o enzima care ai provoaca la bebe colici.Eu fara lapte sunt moarta, pentru ca beam cam 2l /zi si cand eram insarcinata.

Asa e, laptele de vaca produce la bebei enterocolita, de aceea mama nu trebuie sa bea mai mult de 2 cani pe zi, iar bebeilor nu li se va da lapte de vaca inainte de varsta de 1 an. Unii bebei chiar fac alergie la o proteina din laptele de vaca si n-o sa-l mai bea toata viata.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nicol, cadoul lui Luk tre sa fie ceva din gama www.crazytoys.ro/Locomotiva-Thomas-si-prietenii-Thomas-Friends.php" target="_blank">asta, ca e mare fan. Pentru Ilinca, habar n-am. Oricum nu realizeaza mare lucru, dar tre sa-i luam si ei ceva. Vreo jucarie de zornaie sau canta probabil...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput