Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
_Ralu_ spune:
efect imediat are daca ii dai 5ml odata. dar pune-l in ceai sa nu se inece cu el ca-i dulce rau si cam vascos. noi asa am patit!
sau in apa, sau in lapte...
acum ca si-a mai revenit ii dau de doua ori cate 2.5.
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
MamiLili spune:
Ramomar, Alexxia, superbi copilasi!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutzaquote:
Originally posted by CamiSol
Is suparata tare ca am luat azi de la metro un carusel frumos cu oitze si cand am ajuns acasa l-am instalat. Luca foarte incantat se uita la el, mai bine zis mirat cum se misca oile alea, dar dupa cateva invarteli s-au oprit si nu mai vor sa se invartaaaaa :((((. Ati inteles vreo ceva??? Caruselul a incetat sa se mai invartaaaaaaa, ii canta doar melodia...
_
Camide Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
cami, ai grija, ca, mai mult ca sigur se opresc in ceva! ori e pus prea langa patutz, si se ating de margine, sau de plapumioara...si eu patesc asa. oricat de putin s-ar atinge de cave, ii opreste!
raluca![]()
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
Sigur nu s-a oprit in nimic. M-am uitat la el pe toate partile. Nu vrea sa mearaga . :(((. Maine il ducem inapoi. Sper sa ni-l schimbe!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
Vauva spune:
Buna seara dragi mamici!
Ralu daca tot esti prin preajma am uitat sa-ti spun ca te-am admirat ca bebelus ai ffffffff draguta!Niste ochi asa frumosi la un bebelus mai rar.
Si apropo de freza e super!Cum mai mananca Alexia?Ca a mea parca tot mai rau
!Astazi am cedat si eu psihic ca nu mai puteam asa ca m-am pus pe bocit. Io nu-s ce are. Maine as vrea sa o cantearesc, sa vad daca si reusesc.
Gripo, Lilinava inteleg perfect cu singuratatea! Si eu sufar ca un caine ca n-am cu cine sa imi impart temerile si nelinistile!Ce bine de fetele care au un sprijin moral si ajutor ca o mama, o ruda, bona dar nu soacra
!OanaCnte inteleg perfect prin ce treci cu socrela. Dar mama ta nu a mai putut sa stea?
Ionica aici din spital mi-a recomandat sa o culc pe o parte alternativ cu o paturica rulata la spate. A mea nici nu doarme altfel. Cand vad ca se maraie de somn o intorc intr-o parte, ii pun ruloul si o jucarie la care sa se uite si gata adoarme imediat![]()
Ileana ma bucur ca Ilinca este mai bine!Si eu ma inscriu in clubul fetelor cu 2 cicluri intr-o luna(chiar 3 la mine
) si a celor carora le cade parul. Da de par nu-mi fac probleme ca are de unde cadea!
Amarantina sa stii ca si in Finlanda schema de vaccinare este cam la fel cu cea din RO doar ca aici nu se face antihepatita B si asta pt ca aici nu se considera un risc(este in functie de statistica cazurilor) Eu cred ca si schema din RO este buna, poate mamica din Ungaria i-a facut in mod individual, la cerere vaccinurile care sunt in plus.
MamiLili bebelusul tau e un scump, cu cine seamana?
pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
lilina spune:
gagici, am trimis pe adresa mamicidesept_oct2006@yahoo.com
2 carti despre psihologia copilului
poate va intereseaza
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
osna spune:
andra multumesc de sfat.vreau sa te intreb daca magneziu pot lua,am luat toata sarcina dar dupa ce am nascut l-am oprit si ma apuca iar carceii.
noapte bune fetelor,mi-am culcat puiul ca a fost frant dupa baita si ma duc sa ma uit si eu la tv putin.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
adameasca spune:
Si fi-mea vad ca s-a culcat, nici n-am apucat sa o schimb. Doarme de vreo ora jumate deja. S-a dereglat, e clar.
Peste zi adica de la 12 de cand s-a trezit a mai dormit 2 reprize de cate o juma de ora.
Vauva, poate e doar e perioada trecatoare treaba asta cu mofturile la masa... Nu te mai boci, ca mai rau iti faci. Asa faceam si eu cu Luk, dar acum nu-mi mai fac probleme, sa manance cat vrea si cand vrea, o las ca pe ea, atat timp cat ia in greutate si e sanatoasa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
Multumim pentru aprecierile facute...
Ma inscriu si eu in clubul ''rosiaticilor'' ca si mie mi-a venit de nu stiu cate ori pana acum ...am fost la medic si mi-a gasit o rana pe col cronica...mi-a dar ovule...si peste 15 zile ma prezint iar la control.
Fetelor nu stati asa cu dereglarea asta ca nu face bine...mergeti la control.
Si inca ceva...eu am ramas cu dureri de fund/anus de la nastere din cauza contractiilor..voi nu aveti???doare rau...
sper ca nu sunt singura care se confrunta cu asemenea probleme.
Pupici am fugit la somn ca si piciul meu a adormit si nu vreau sa ratez nici o ora de somnic dulce...
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
matahut spune:
quote:
Originally posted by CamiSolquote:
Originally posted by MamiLili
Daca-mi permiti un sfat: nu-l mai pune pe Luca sa doarma pe burtica in primul an de viata, s-a constatat ca somnul pe burtica e cauza mortii subite in somn (sudden infant death)...in caz ca bebe regurgiteaza sau vomita se poate ineca. Gaseste-i alte pozitii de nani. Poti sa-l lasi sa doarma pe burtica doar cand sta pe pieptul tau, ca sa ai mereu control asupra lui.
Lili il pun pe burtica doar ziua sub supravegherea mea, cand ma uit la tv sau cand stau la comp. Noaptea nu as indrazni sa il pun sa doarma pe burtica. Merci oricum pt. sfat!
_
Eu am indraznit sa o pun pe Maruca pe burtica cateva nopti. Doarme atat de bine...Problema e ca nu prea se lasa ea decat cand si cand. Atunci a dormit cate 4 ore legat, ceea ce nu s-a intamplat cand statea in alte pozitii. In plus, dr mi-a spus ca e mai periculos sa o pui pe spate, fiindca se poate ineca mai abitir decat pe burtica. Pe burtica exista pericolul de a pune nasul in saltea, dar asta presupune sa se miste ceva pana sa ajunga in aceasta pozitie. Eu dorm langa ea (nu in acelasi pat) si aud fiecare miscare. In plus, am si studiat-o si am vazut ca daca ajunge in pozitia asta periculoasa (f rar) face mult zgomot pana incepe sa urle de-a dreptul, dar asta se intampla atunci cand nu vrea de fapt sa stea pe burta. In fine, e un risc, e adevarat.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
alessia80 spune:
Acu' am avut si eu timp sa intru!
Plimbari, program bb, mancat, dansat, culcat....
RALU- iti sta super... sotul tau e nervos ca arati prea bine si are concurenta?
Imi placeasta!
OSNA- e un scump Matei
ILEANA-Ilinca e la recuperari. Saracutza prin cate trece! Da' si cand scapa![]()
MAMILILI- si eu te admir pt puterea si curajul de care dai dovada! Multa sanatate sotului tau si pup Mathias mic si frumos foc!
RAMOMAR- Patricia va fi o frumoasa... stii asta nu?![]()
Mai vroiam sa scriu despre cineva, dar mi se inchid ochii, asa ca scuze...
Ah, MEXXA- ce mare e ingerasul! Super grasun![]()
ARMAND doarme pe spate dar cu capul pe o parte! Asa e ok? Are aproape 6kg si nu prea am cum sa-l sprijin de paturica!...cred ca nu e prea coerenta propoz, da' intelegeti voi...
LA MULTI ANI Victor si multi multi multi pupici pt cea mai frumoasa, desteapta si 'cuminte'- Rox am pus ghilimele, vezi, da?
-Finuta din lume, ANDREEA!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...