Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

dar, asta e preferata mea

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Cred ca mi-a venit si mie ciclul. Eu am uitat ieri sa iau pastila de exluton si nu stiu daca e coincidenta sau asta e motivul.

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ramomar, nu merge primul link...da am vizionat poza ta preferata . E facuta in oglinda? Katia incepe sa planga cand o duc sa se uite in oglinda, cred ca nu prea intelege ce se intampla
Oricum frumoasa poza - de pus in rama

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

offff, lexi, aiurea rau faza cu serviciul! nu-mi vine sa cred! si cum a ramas pana la urma? stii ca n-are voie angajatorul sa te concedieze in timp ce esti in cic? doar daca desfiinteaza postul, sau asa ceva...vezi ca nu-i in regula, nu are dreptul. tu ai dreptul sa te intorci la sv. bine, ca te poate reprimi, si dupa aia sa te dea afara! la romani e posibil orice cand vine vb de smecherii si de pacalit legea! intotdeauna se gasesc portite!

cred ca joi sau vineri putem veni! sa vedem cum e cu sv, ca tocmai l-au sunat de la sv ca se cearta aia pe tura cealalta ca chiorii! parca-s copii mici! m-am saturat! si s-ar putea sa trb sa se duca si pe tura lor sa-i mai tempereze...dar eu sper sa fie liber totusi macar o zi!

frumoasa patri! super pozele cu tati in oglinda! sper ca alea erau cele noi, ca link-ul nu mergea si am intrat in albume si am cautat pe acolo!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

da, Katia, in oglinda e facuta. La Patricia ii place, doar ca se uita putin mirata, nici ea nu intelege ce se intampla, dar nu plange.

mercic ca m-ai atentionat asupra primului link, ma "duc" sa remediez problema

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Daca-mi permiti un sfat: nu-l mai pune pe Luca sa doarma pe burtica in primul an de viata, s-a constatat ca somnul pe burtica e cauza mortii subite in somn (sudden infant death)...in caz ca bebe regurgiteaza sau vomita se poate ineca. Gaseste-i alte pozitii de nani. Poti sa-l lasi sa doarma pe burtica doar cand sta pe pieptul tau, ca sa ai mereu control asupra lui.

Lili il pun pe burtica doar ziua sub supravegherea mea, cand ma uit la tv sau cand stau la comp. Noaptea nu as indrazni sa il pun sa doarma pe burtica. Merci oricum pt. sfat!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Am vazut si noi pozicile cu Patri. E draguta foc si imi vine s-o mananc ce fel zambeste ea. Parca a inceput si Luca sa schiteze cate un zambet cand si cand... Poate isi da drumul si el de acum la zambaretzi.

Is suparata tare ca am luat azi de la metro un carusel frumos cu oitze si cand am ajuns acasa l-am instalat. Luca foarte incantat se uita la el, mai bine zis mirat cum se misca oile alea, dar dupa cateva invarteli s-au oprit si nu mai vor sa se invartaaaaa :(((( . Ati inteles vreo ceva??? Caruselul a incetat sa se mai invartaaaaaaa, ii canta doar melodia...

_

Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Am vazut si noi pozicile cu Patri. E draguta foc si imi vine s-o mananc ce fel zambeste ea. Parca a inceput si Luca sa schiteze cate un zambet cand si cand... Poate isi da drumul si el de acum la zambaretzi.

Is suparata tare ca am luat azi de la metro un carusel frumos cu oitze si cand am ajuns acasa l-am instalat. Luca foarte incantat se uita la el, mai bine zis mirat cum se misca oile alea, dar dupa cateva invarteli s-au oprit si nu mai vor sa se invartaaaaa :(((( . Ati inteles vreo ceva??? Caruselul a incetat sa se mai invartaaaaaaa, ii canta doar melodia...

_

Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

cami, ai grija, ca, mai mult ca sigur se opresc in ceva! ori e pus prea langa patutz, si se ating de margine, sau de plapumioara...si eu patesc asa. oricat de putin s-ar atinge de cave, ii opreste!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ramo am vazut pozele cu patricia.frumoasa foc micuta ta!
asa paturica cu winnie avem si noi,tot din ro am luat-o.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

CamiSol daca de la sab simplex e constipata ma
, am fost foarte constiincoasa in administrarea lui
Adameasca Doamne ce te invidiez . Gazuta mea se scoala la doua ore si dupa fiecare masa vrea program de dans.
Parul n-a inceput sa-mi cada , da’ imi mor neuroni pe capete . Uit in asemenea hal incat intr-o zi am uitat ca e Ruty in casa si m-am speriat ingrozitor de ea .
bb ralukutza l-am trimis pe sot la farmacie. Saru-mana pt sfat.
Voi cum ati facut i-ati dat toata doza (2,5ml) odata sau fractionat de mai multe ori pe zi ?
Ralu ne-a placut asa mult noua ta coafura incat ne-am facut si noi un noua, dar nu prea ne-a iesitFREZA

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput