Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, ce sa zic? sunt coplesita! multumesc de complimente! sotu' se uita cam cas la mine! cred ca nu prea-i place! el zice ca-mi sta bine, dar...il cunosc eu! in fine...mie imi place!

amarantina, ce bine ca a iesit bine botezul! asteptam pozeeeee! dar cred ca o sa ne cam duci de nas....dar te prindem noi odata in toane bune!

lexi, sa stii ca si eu la botez am fost varza! cand coboram scarile mi-am dat seama ca n-apucasem sa ma dau cu ruj! din greseala am ramas pe mine cu o bluza care nu se potrivea cu sacoul...o harababura! si ac totul sa fie complet pantalonii pe care-i aveam fiind noi, s-au lasat si am umblat toata ziua cu pantalonii..."in vine"! asa ca, nu cred ca ai fost mai rau ca mine!
de ce schimbi serviciul? azi am fost la diverta prosper...nu era cristi pe acolo! ia zi-mi cand sunteti liberi sapt viit? sa ne vedem ori la noi, ori la voi, ori prin parc....

si mie mi-a venit ciclul de vreo 4 ori de cand am nascut...si am uitat sa iau o pastila! tu ce-ai facut, lexi?

cata, of prin ce-ai trecut....si eu am fost bolnavioara rau, am avut febra 40, frisoane la greu....

mexxa si osna, v-am vazut puii! haiosi tare si frumoooooosi! defapt eu ma uit la toate pozele, fara exceptii...dar uit sa zic!

fetelor, am ajuns la capatul puterilor! stiu ca voi, mamicile de fetite va tot plangeati de roz! roz, roz si iar roz! mie imi placea. chiar mult! asa ca nu m-am bagat in discutii! dar acum nu mai rezist! alexia, a primit la botez pe langa banuti, de la toti invitatii, si hainute! da multe rau! numai combinezoane d-alea groase de iarna are vreo 6! de celelalte ce sa mai zic? tot sifonierul meu, si e mare, e tixit de hainele ei! dar abia acum vine tragedia:toate roz! o singura salopeta maro! si sunt haine super, de firma...adica nu-s de lepadat! si tot primeste in continuare! azi a mai primit 2 costumase, si ieri inca 2, si unu din ala gros! ce ma fac eu cu ele? in disperare de cauza, desi nu mai am unde sa le pun, i-am luat zilele trecute un costumas suuuuuper maro cu vanilie, si azi unul vernil superb!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ralu, sa-ti fie de bine noul look. Pupici Alexiei de la Deea.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

multumiiiiiim!

la multi ani pt deea, sa creasca mare si frumosa si sa fie sanatoasa! pupici de la alex!

pozishoare

Mergi la inceput

la multi ani si pentru victor! sa te faci mare, sa fii sanatos si sa asculti pe mai si pe tati si pe big brother!

pozishoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ralu iti vine super.chiar imi place!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

MamiLili , eu fac botezul de Boboteaza. Mi-am dorit asa pentru ca pe puiul meu il cheama si Ionut. Cand am facut molifta am vrb cu preotul si mi-a spus ca el nu boteaza pentru ca este foarte ocupat in perioada aceea. Dar a vrb nanutza cu un alt preot pe care il cunoaste si a spus ca el ne boteaza printisorul .

Ionica incearca sa o pui sa doarma pe burtica! Al meu nu a vrut la inceput dar acum e pozitia lui preferata!

Cami, merci de raspuns, deci se poate.

Daca-mi permiti un sfat: nu-l mai pune pe Luca sa doarma pe burtica in primul an de viata, s-a constatat ca somnul pe burtica e cauza mortii subite in somn (sudden infant death)...in caz ca bebe regurgiteaza sau vomita se poate ineca. Gaseste-i alte pozitii de nani. Poti sa-l lasi sa doarma pe burtica doar cand sta pe pieptul tau, ca sa ai mereu control asupra lui.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Facem un club al celor carora ne-a venit ciclul de ori intr-o luna?

Voua a inceput sa va cada parul? Ca io mai am nitzel si raman cheala...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

eu una ma inscriu in club. Ileana tu ai mers la medic? daca da, ce ti-a zis?

cat despre par ce sa mai zic, nasol de tot, la ficare spalare se umple cada cu par, ca sa nu mai vorbesc ca prin toata casa e numai par si beitul sot trebuie sa aspire tot la 2 zile ca altfel nu scapa de gura mea, indiferent la ce ora vine acasa de la serviciu

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

lexi, sa stii ca si eu la botez am fost varza! cand coboram scarile mi-am dat seama ca n-apucasem sa ma dau cu ruj! din greseala am ramas pe mine cu o bluza care nu se potrivea cu sacoul...o harababura! si ac totul sa fie complet pantalonii pe care-i aveam fiind noi, s-au lasat si am umblat toata ziua cu pantalonii..."in vine"! asa ca, nu cred ca ai fost mai rau ca mine!

Ba eu cred ca da. In primul rand eu mi-am ratacit trusa de machiaj deci n-am dat nici macar cu un fond de ten pe fatau. In al doilea rand pantalonii au fost de capatat (de la mama) ca pe mine nu ma mai cuprinde nimic din ce am. Iar in al treilea rand am uitat sa-mi iau ceva de Doamne ajuta pe deasupra, o jacheta ceva, si am luat jacheta sport a lui Cristi. Ce mai, am aratat repede!

quote:
de ce schimbi serviciul?

Pai daca seful mi-a zis ca a angajat pe altcineva in locul meu!? Cand i-am zis ca vreau sa ma intorc pe 5 decembrie la servici, asa mi-a zis...Si ii spusesem inainte sa intru in prenatal ca in decembrie vreau sa ma intorc la servici.

quote:
azi am fost la diverta prosper...nu era cristi pe acolo! ia zi-mi cand sunteti liberi sapt viit? sa ne vedem ori la noi, ori la voi, ori prin parc....

Pai azi a avut liber. Am mers sa inchinam fata la icoane ca are 1 saptamana de la botez. Saptamana viitoare puteti veni la noi oricand, eu sunt acasa tot timpul. Cat despre Cristi, el lucreaza martea si joia de dimineata deci daca veniti dupa-masa o sa fie si el acasa. Dar depinde si Marius cum are programul.

quote:
si mie mi-a venit ciclul de vreo 4 ori de cand am nascut...si am uitat sa iau o pastila! tu ce-ai facut, lexi?

pozishoare

Eu am uitat de 2 ori sa iau pastila, dar asta mai demult. Acum am luat regulat...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

Multumesc fetelor pentru sugestiile legate de bubitzele de pe fatza lui bebe. Pana acum eu n-am dat cu nimic.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut

EU

si noi ne-am "luptat" cu acele bubite vreo 2 saptamni, am incercat cu de toate, dar nu au trecut decat cu ELOCOM (unguent) asta la recomandarea pediatrei. sper sa treac cat de repede si la Vladut . uite un de la Patri

Mergi la inceput

mai avem si noi ceva pozici noi, deci daca aveti timp si chef ne puteti vedea

Mergi la inceput