Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Nu prea scriu, dar va citesc zilnic. Noi suntem bine, Adelina papa doar tzitzi, ma bucur ca se satura acum, am avut o tentativa de-a trece pe lapte praf, dar s-a rezolvat lactatia. Eu beau ceai pentru stimularea lactatiei de la Humana si bere fara alcool(
).
A pus bine in greutate, chiar daca eu as fi vrut sa puna mai mult, oricum e in limite normale, dar fac tot timpul comparatie cu Dragos.![]()
La multi ani sarbatoritilor,
Victor
si
Deea
!
Ionica, eu o culc pe o parte(alternativ) pe Adelina si ii pun la spate o paturica facuta sul ca altfel se intoarce.![]()
Ileana, vai ce bine doarme Ilinca ta, super!
Unde i-a pus branula, in manutza?
Alexxia, si noi luam Sab simplex si vad ca merge cel mai bine, am mai incercat si altele. Cate picaturi ii dai la fiecare masa? Eu ii dau cate 15 picaturi de 2 sau 3 ori pe zi.
Eloise, si noi ne-am stresat cu bubitele pe fata si pe gat, au tinut aproape 1 luna, am facut-o cu Bephanten si dispareau, dar apareau iar. Pediatra a zis sa nu-mi fac probleme ca sunt de la laptele meu, ma gandeam si eu ca sunt de natura infectioasa.
Amarantina, asteptam poze de la botez! Felicitari! 
Mexxa, ce mare si grasunel e piticotul tau! 
Osna, ce scumpic e cum se uita la cutia de suc! ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
lilina spune:
eu am 8 saptamani de cand am nascut si chiar vorbeam cu sotul
ca am parul mai des si nu-mi cade nici un fir
dar mi-a spus o prietena "sa stau linistita" ca nu-i timpul pierdut
ei i-a cazut cam la 3 luni dupa ce a nascut
si ma gadesc cu groaza ![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
osna spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Voua a inceput sa va cada parul? Ca io mai am nitzel si raman cheala...
eu m-am tuns ca sa nu-mi mai cada atata par.si vreau sa-mi iau ceva vitamine sapt asta dar sa vorbesc cu medicul ce as putea folosi fara sa-l afecteze pe bebelic.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
osna spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
Hello, hello la toata lumea
a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat. Nu am apucat sa citesc din urma. Noi am avut botezul duminica trecuta si apoi am avut ceva necazuri. Mai exact eu. Am facut mastita la sanul stang, febra 39, frisoane, rau...nu va zic prin ce-am trecut. Am luat antibiotic si totul merge spre bine. Saracul bebe a fost putin neglijat ziua cand ramaneam doar eu cu el.
Problema cea mai mare este ca am ramas cu mai putin laptic, cel putin in sanul bolnav. Nu l-am putut pune pe bebe sa suga de acolo caci am rani si ma durea fff. tare. De doua zile insa, totul e spre bine, parca a venit mai mult laptic si l-am pus si pe bebe sa traga din el. Nu va zic ca am fost stresata, am plans si cred ca si asta a contribuit la diminuarea cant. de lapte. Oricum, i-am dat si completare ca-mi plangea de foame. Doctorul zicea ca nu e ok sa le combin, dar nu am ce face. Mai face careva asa?
Daca vreti sa vedeti www.keyweb.ro/?albm=31&fold=19" target="_blank">POZE DE LA BOTEZ
Va pupam
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
cata refacere rapida.ne-am uitat la pozele de la botez si ati scris comentariisuper faine.sa-ti traiasca crestinul!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
eloise spune:
LA MULTI ANI Victor si Deea
, sa cresteti mari si sa aduceti multe bucurii parintilor!
Svetlana poti lua fara probleme vitamine prenatale, de altfel sunt recomandate pt pre-conceptie, sarcina si toata durata alaptarii. Contin un complexde vitamine optim pt nevoile femeilor in perioadele acestea. Cica fac f bine si la ten si par prenatalele astea, asa am auzit. Eu iau Elevit de la Bayer (sau acum l-a cumparat Roche?), asta am luat si in sarcina.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by alexxia
[br1.Ce ma fac, Thea e constipata ? Da’ rau de tot. Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap: i-am dat sa bea apa , Debridat, Lass baby, cateva picaturi de suc de mere, i-am pus termonetru. Degeaba. Tot ce functioneaza sunt supozitoarele cu glicerina. Fara supozitor nu are scaun ( chiar si asa tot cu mare effort reuseste sa-l faca ). Si se agita si plange. Cum sa rezolv problema ?
noua ne-a dat pediatrul sa luam duphalac, 2.5ml/zi(daca nu merge da-i 5ml/zi, ca asta e defapt doza recomandata). poti sa-l pui in bibe, eu l-am pus cu un pic de ceai de tei amestecat cu musetel si i-a placut tare. noua ne-a zis sa luam pana cand devin scaunele regulate. dar dupa ce i-l dau face imediat.
am luat si noi initial lactulose, ca n-am gasit duphalac, dar nu se compara. asa ne-a zis dr, si am obs si noi dupa ce am cumparat duphalac!
incearca, rau nu ii face, si merge garantat!

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarem-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
adameasca spune:
Svetlana, dupa sarcina cu Luk eu m-am tuns baieteste cand a inceput sa-mi cada parul si am rezolvat usor problema. De data asta nu ma mai tund, ca la vara is nasha de vreo doua ori si tre sa am par mai lung sa am din ce imi face o coafura sa arat si eu decent.
Mai nasol e ca dureaza cam 4-5 luni perioada de cadere a parului...
Cata, eu chiar vroiam sa intreb de voi ca n-ati mai scris demult... Sa va traiasca micul crestin! Poate iti revii cu lactatia si renuntati la completare.
Alina, in mana are branula, la stanga, deasupra degetelor. E protejata de-o atela micutza si de o tona de leucoplast si fasa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Ralu, super freza ti-ai tras, s-o stapanesti si s-o porti sanatoasa! ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
putzuruca spune:
Fetelor, impotriva caderii parului e f bune masca cu ulei de masline, ulei de ricin si un galbenus de ou. Se amesteca f bine ingredientele si se maseaza pilea capului dupa spalare, apoi acoperiti capul cu un prosop cald timp de o jumatate de ora si dupa aceea clatiti parul cu sampon. Dupa ce faceti acest lucru timp de o luna la fiecare spalare, se vor vedea cu siguranta rezultatele.
Multumim pentru felicitarile adresate Deei
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
anangel_lexi spune:
Sunt plina de draci, astia de la ejobs au schimbat metoda de aplicare la joburi si nu ma lasa sa aplic la toate joburile la care consider ca m-as potrivi.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume