Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
katia spune:
La multi ani Victor si Deea! sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Asa imi pare rau ca nu pot sa intru in fiecare zi ca sa zic si eu un la multi ani la toti bb-ii.
Ileana, cred ca a fost tare obosita mititica ta de a dormit atata! Sanatate multa!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Mexxa cum adica 7 mese noaptea? Cred ca n-am inteles eu bine...tu cand mai dormi mama? I-am vazut mustacioarele de laptic a puiului tau....dulce rau cum rade el asa cu toata gurita!
Da' unde ati disparut activistelor?
Cand intru eu voi iesiti?
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
adameasca spune:
A dormit 14 ore jumate, s-a trezit asa cu o figura senina si odihnita de-ti era mai mare dragul sa te uiti la ea. ![]()
Mexxa, e un frumos bebe, ce atent se uita la jucarii.
Osna, nici n-are rost sa mai dati bani pe jucarii
. Tot o sa gasiti de joaca cu o punga, o cutie, un spumar sau un ciorbar. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
anangel_lexi spune:
Ralu, super pozele, super coafura, super frumoasa bebita!
Uff, iar imi vine ciuda ca n-am apucat nici macar sa ma pensez la botezul fetii 

Osna, tare dulce e Matei, ce mirat e el de cutia de suc!
Apropo, are si Maria costumas din ala cu Bebel I need You, doar ca e alb cu margine roz, normal![]()
Mexxa, am vazut si pozele cu zambaretul tau. E un scump. Sa va traiasca!
Ileana, multa sanatate Ilincai.
La multi ani Victor si Andreea pentru cele 2 luni implinite azi. Sa cresteti mari si sanatosi!

Eu sunt cam stresata ca mi-a venit ciclul a doua oara luna asta, la interval de 10 zile si ma gandesc sa nu cumva sa fie de la Exluton. In plus mai am si stresul cu gasitul unui nou loc de munca
Asta imi lipsea acum. Maine trebuie sa-mi cumpar ceva ziare sa ma uit dupa anunturi.
In schimb sunt bucuroasa ca Mariei i-a trecut alergia. Macar atat, ca si-asa azi noapte a fost cam agitata si s-a trezit mai des ca de obicei.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ramomar spune:
angel_lexi si eu sunt tare sttresata cu ciclul asta. Azi mi-a venit si mie a doua oara in luna asta, am mai fost si la inceput de luna. Acum o sa astept sa-mi treaca si apoi o sa ma duc la medic, desi la controlul de 6 saptamani totul era ok. of doamne 
ralu super coafura. iti sta foarte bine. si eu sunt tunsa cam tot asa, numia ca prin casa mi-l tot inlatur dupa frunte ![]()
adamesca multa sanatate Ilincai si sa scapati cat mai repede de mucisori. 
amarantina felicitari pentru micuta crestina si ma bucur c a iesit bine botezul!
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
osna spune:
lexi l-am luat din ro cand am fost in concediu,eram graviduta inca dar stiam ca va fi baiat.
la noi ploua mocaneste de azi-dimineata dar am iesit 1 h la plimbare si acum matei doarme asa frumos la el in patut.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
putzuruca spune:
Buna ziua mamici,
La multi ani!!!!!!!!!! lui Victoras si sufletelului meu Deea. Sa fiti sanatosi si norocosi si sa va iubiti parintii.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
eloise spune:
MARINA
, 4 lingurite de anason si 4 de chimen la 1L de apa? E foarte mult... O sa-mi fac si eu, avida cum sunt sa am cat mai mult lapte. Dar n-o fi rau pt sanatate in doze asa concentrate?
AMARANTINA feliitari pt botezul perfect
!
Multumesc fetelor pentru sugestiile legate de bubitzele de pe fatza lui bebe. Pana acum eu n-am dat cu nimic.
OSNA ce simpatic sta el si se uita la cutia de suc!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
Cata_adr spune:
Hello, hello la toata lumea
a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat. Nu am apucat sa citesc din urma. Noi am avut botezul duminica trecuta si apoi am avut ceva necazuri. Mai exact eu. Am facut mastita la sanul stang, febra 39, frisoane, rau...nu va zic prin ce-am trecut. Am luat antibiotic si totul merge spre bine. Saracul bebe a fost putin neglijat ziua cand ramaneam doar eu cu el.
Problema cea mai mare este ca am ramas cu mai putin laptic, cel putin in sanul bolnav. Nu l-am putut pune pe bebe sa suga de acolo caci am rani si ma durea fff. tare. De doua zile insa, totul e spre bine, parca a venit mai mult laptic si l-am pus si pe bebe sa traga din el. Nu va zic ca am fost stresata, am plans si cred ca si asta a contribuit la diminuarea cant. de lapte. Oricum, i-am dat si completare ca-mi plangea de foame. Doctorul zicea ca nu e ok sa le combin, dar nu am ce face. Mai face careva asa?
Daca vreti sa vedeti www.keyweb.ro/?albm=31&fold=19" target="_blank">POZE DE LA BOTEZ
Va pupam
adameasca spune:
Facem un club al celor carora ne-a venit ciclul de ori intr-o luna? ![]()
Voua a inceput sa va cada parul? Ca io mai am nitzel si raman cheala...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...