Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
adameasca spune:
Ma framanta si pe mine o intrebare: cum se numeste substanta aia care se injecteaza gravidei pentru maturarea plamanilor lui bebe in caz de nastere prematura?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Ma framanta si pe mine o intrebare: cum se numeste substanta aia care se injecteaza gravidei pentru maturarea plamanilor lui bebe in caz de nastere prematura?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
DEXTAMETAZON
_
mamica de ingeras luptator

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Mirabela, doua de chimen si doua de anason? Cat are un pliculet? Eu am ceaiuri de la plafar, in punguta!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Pliculetze obisnuite de ceai, dar sunt combinate, fiecare contine si anason si chimen.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
adameasca spune:
saru' mana. Aveam un lapsus. ![]()
Sa va zic ca fi-mea doarme de 13 ore jumate??? Am mai deranjat-o eu cu-o injectie si doua biberoane cu lapte, dar n-a deschis ochii. Doarme si partzaie. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
quote:
saru' mana. Aveam un lapsus.
Sa va zic ca fi-mea doarme de 13 ore jumate??? Am mai deranjat-o eu cu-o injectie si doua biberoane cu lapte, dar n-a deschis ochii. Doarme si partzaie.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Auzi da ce iai dat mama?somnifere?
Trimite si mie reteta...ca io is bucuroasa ca de la 7 mese pe noapte azi-noapte a mancat numai 2....apai daca o sa ajunga sa doarma 13 ore..dau de beut
_

CamiSol spune:
Victor, Andreea-Iuliana
Multa sanantate si noroc!
Buna dimineataaaaaaaa!
MamiLili , eu fac botezul de Boboteaza. Mi-am dorit asa pentru ca pe puiul meu il cheama si Ionut. Cand am facut molifta am vrb cu preotul si mi-a spus ca el nu boteaza pentru ca este foarte ocupat in perioada aceea. Dar a vrb nanutza cu un alt preot pe care il cunoaste si a spus ca el ne boteaza printisorul
.
Alexxia mie pediatra mi-a spus ca sab simplex-ul constipa. Ma gandesc ca poate fi si asta motivul. Incearca sa ii dai altceva pentru colici.
Ionica incearca sa o pui sa doarma pe burtica! Al meu nu a vrut la inceput dar acum e pozitia lui preferata!
Pupici la mamici si bebici!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by mexxaquote:
Sa va zic ca fi-mea doarme de 13 ore jumate??? Am mai deranjat-o eu cu-o injectie si doua biberoane cu lapte, dar n-a deschis ochii. Doarme si partzaie.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Auzi da ce iai dat mama?somnifere?
Trimite si mie reteta...ca io is bucuroasa ca de la 7 mese pe noapte azi-noapte a mancat numai 2....apai daca o sa ajunga sa doarma 13 ore..dau de beut
_
Andreea mamica de ingeras luptator
Daaaaa...vreau si eu reteta... ca Luca m-a disperat, la 3 ore dupa ceas se trezeste. Se mai intampla sa doarma si cate 4 ore, iar atunci e sarbatoare.
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Edit: am uitat sa precizez ca dimineata de la 6 se trezeste din ora in ora
.
adameasca spune:
Mexxa, nu i-am dat mama nimik. E o premiera si ptr ea, de regula doarme 12 ore somn de noapte. Iaca se facura 14 ore de somn. Si nu s-a trezit, dar presimt ca in curand.
E clar ca-i prieste mutarea cu Luk in camera, ca de atunci a inceput sa doarma asa bine. E liniste in partea aia de casa si e semi-intuneric, e draperia trasa. Ptr ca Luk nu doarme pe lumina, are o draperie la camera inchisa la culoare.
sarbatoritilor de azi!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
cine doreste sa ne vada cum aratam la 2 luni jumate si ce frumos zambim ... uitati'va aici
_
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
osna spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI Victor si Andreea-iuliana pentru cele 2 luni implinite astazi!!!!!Sa cresteti cuminti,sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.
oau ileana,iti mai doarme micuta ziua?sau recupereaza numai noaptea?matei ziua trage chiulul si de aceea noaptea doarme bine,iar de 2 zile chiar si la el in patut.
ionica matei doarme pe spate sau pe cate o parte.pe burta nu vrea decat daca sta la mine pe piept.
de dimineata ca sa ne bem cafeaua in liniste l-am aburit cu asta si se pare ca a tinut.mereu trebuie sa gasim ceva nou sa-i captam atentia.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei