Bucurii de sept - oct 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
gripo spune:
SIMONA, mi-a placut la nebunie tot ce am vazut in poze, si, pentru ca doar tu esti membra DC, eu, fetitei tale o sa-i spun IRENA, ca asa iti place tie. Dar am si o intrebare: in poza in care arati rochita IRENEI, adica penultima, tu o tii in brate?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
CamiSol spune:
Maria-Cornelia si Rares-Nicolas 
Simona superb botez, superbe accesorii si o minunatie de printesa. Sa va traiasca!
Si buna dimineata la mamici si bebici!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
lilina spune:
Gripo, eu nu am nevoie de ajutor
am o doamna care ma ajuta o zi pe saptamana, imi face curat in toata
casa, imi calca rufele
iar mama si soacra-mea imi fac de mancare la 2 zile
deci nu ma plang din punctul asta de vedere
sunt deprimata ca nu mai petrec atat de mult timp cu sotul meu
care e f.ocupat cu firmele lui
si cand vine acasa ne certam/contram mai tot timpul
dar observ ca asta e o situatie destul de des intalnita la proaspetele mamici
nu ma bucur, dimpotriva, constat cu tristete
si bebele meu doarme tot pe spate si isi muta capul singur intr-o parte
sau in alta
mai vroiam sa spun ca de 2-3 zile am o senzatie de jena dupa ce urinez
si de azi-noapte m-a luat si o durere in partea de jos
ca si cand ar trebui sa-mi vina The Big Red
dar eu cred ca e mai degraba o cistita :((
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
nicolstoy spune:
Desi suntem bolnaviori...dupa fatzuca nu s-ar zice...
Poze haioase www.totsites.com/totimages/11249/180484-la..jpg" target="_blank">la..piscina si www.totsites.com/totimages/11249/183415-binladen.jpg" target="_blank">bin laden
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Of, Nicol, si Alex?? Dar Vlad e bolnav?
Ileana, mandra ta cum se mai simte?
Vladut a fost bolnavior,l-am tinut cat am putut departe de Alex ,DAR....Vladut acum doar mai tuseste putin cand si cand.
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
matahut spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Cucuoancea acel cineva avizat sunt eu ( sunt farmacist), iar naturismele sunt pasiunea mea la studiat.Dar 4 lingurite de anason si 4 de chimen mi se pare cam mult.Ai grija plantele sunt bune dar nici chiar asa.
Am pus si eu cateva poze noi in albumul noiembrie daca vreti sa le vedeti.si Noapte buna!
Roxanade Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
Intreb si eu ca neata....Nu e acelasi lucru daca pun 4 lingurite de chimen si 4 de anason intr-un litru de apa sau in doi litri? Cred ca nu s-a inteles nimic, ma intreb daca efectul nu e acelasi daca cantitatea de plante e aceeasi indiferent daca difera cantitatea de apa....Hai ca iar nu se intelege....Se vede ca m-a chinuit Maruca azi noapte ca pe hotii de cai. Nu stiu daca a dormit o ora legat, toata noaptea s-a frichinit, probabil de la prea multe lingurite de plante
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
anangel_lexi spune:
Multumim tuturor pentru urari!
Un
special pentru Raducu de Gripo.
La multi ani, Rares Nicolas pentru cele 2 luni implinite azi si, desigur, la multi ani pentru Mariechen a mea. Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa, sufletelul lui mami!

Simona, superbe lucrusoarele pt. botez! Iar Irena e o frumoasa. Sa va traiasca micuta crestina!
Off, iar ma apuca nabadaile gandindu-ma ca botezul Mariei a fost exact invers de cum imi doream si imi imaginam eu. Cred ca toata viata o sa am regretul asta!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
amarantina spune:
Nicol, daca tuseste din cand in cand nu e nimic grav.
Ce set de politie ai luat ca ma intereseaza la maxim. David se joaca in ultima vreme numai de-a politia, dar improvizeaza cu alte jucarii.
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
[center][b]Io nu stiu ce v-ati repezit nenica asa in Exlutonul asta ?!!! Cred ca numar pe degete pe cele care nu iau. Dupa ce ca 9 luni organismul a luptat sa ajunga la un "echilibru" hormonal pt. 2 oameni..ca sa zic asa...si cand s-a obisnuit..a sosit nasterea. Acum iarasi lupta sa revina la normal...voi il bombardati cu progesteron la greu. Pai cred si eu ca e ametit de atatia hormoni...in loc sa fi avut rabdare cateva luni (4-5-6) sa-si regaseasca echilibrul de dinainte.
Na..ca v-am certat. Suparati-va pe mine.
Mie dom' doctor mi-a spus ca pilulele astea se pot luat dupa 3 luni, 3 luni jumate! Bine, el mi-a mai zis si ca pana atunci pot sa nu folosesc nici o metoda contraceptiva si a fost chiar categoric!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC