Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Va multumesc fetelor pentru nepot!

Sa va spun ce am patit: de dimineata a luat foc televizorul! A bubuit si a iesit fum cand a fost stins! Noroc ca i s-a intamplat sotzului ca eu ma speriam singura...cu Vlad!
Si acum stau cu usa de la sufragerie deschisa si miroase a plastic ars. Ce o fi facut Mos Nick aseara?
In alta ordine de idei lui Vlad mosul i-a adus o carte cantatoare- e foarte indragostit de ea, pantalonasi de ski, pijamale faine, manusi si un ursuletz Coccolino (promo la Plus). Buiul i-a luat o carte, Buni un avion cantaretz.
La mine in cizme era o portocala si o ciocolata. M-am distrat. Apoi cand am intrat in sufragerie si mirosea . Oricum nu-mi voi strica ziua din cauza asta. O sa ne cumparam altul si pe-asta il vom repara si avem si noi 2 TVuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Uff, in sfirsit reusesc sa-mi fac timp sa va scriu cite ceva.

La multi ani, dragi Nicolete! Sa fiti sanatoase.

La multi ani, Andrruzza! Ce mai face Rares? De cite ori vad pe strada un baietel mai inalt ma gindesc la el si la Cezarica. Mai povesteste-ne de voi.

Coco, felicitari pentru nepotel. Si eu vreau sa vad poze cu voi!!

Daria, la multi ani tatalui tau. Multa sanatate lui Brien si un pupic din partea mea pentru ca este atit de inteligent, ma impresioneaza de fiecare data. Nu am pus poze cu mine graviduta pentru ca nu facusem, dar am corectat si acum puteti "admira" micul David in ditamai burta si cele 12kg pe care le-am atasat deja fermecatoarei mele siluete.

Marutza, iubirea noastra

roxana 25s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Scriu pe fuga...sa vad cat am retinut, daca omit ceva revin mai tarziu....

Rp, esti o mamica tare frumoasa.....cand va vad pe voi atat de optimiste, ma apuca nostalgia si reprosul ca eu nu ma simt in stare sa o iau de la capat....

Coco, felicitari pentru nepotel, sa fie sanatos si sa ii bucure pe parinti.
Lasa, ca tv au termen de functionare, noi sa fim sanatosi...poate aduce mosul in desaga altul nou...Pupici lui Vladut.

RRox, Ana, Gegea, multumesc ca nu m-ati "certat".
Rrox, super, te felicit, eu acum stationez.....mai vroiam sa it zic ceva , dar am uitat....aaaaa, gata fellcitari pentru trei...

Gegea, e tare scumpica Daria in povestirea ta.....auzi reintregirea familiei.

Daria, pupici pentru voi toti.

Aoleu, revin mai tarziu, am scris ca sa nu tac....urat tare( scuze)

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Mamacita, iti doresc sa gasesti o solutie sa te poti odihni cit de cit. Am citit pataniile voastre, bine ca Alexutu' nu a patit nimic. Eu mai stau cu gura pe Cristi ca uita sa lase copila sa urce si sa coboare singura scarile, ii este mult mai usor sa o ia in brate. Cred ca si bona voastra face la fel.

Rrox, bravo pentru kilogramele pierdute. E un inceput foarte , foarte bun. Pupici Ioanei sa-i iasa mai repede caninii si pentru intelegerea noilor notiuni. E o fetita tare frumoasa si desteapta, abia astept sa mai vad poze cu voi. Sincer si eu cind am calculat cit costa afterschool-ul mi s-a parut cam mult, mai ales in cazul unei fetite inteligente ca Mariuca, cu care probabil e o placere sa faci lectiile. Oricum e bine ca ne mai pui in tema si pe noi, sa stim ce ne asteapta.

Anca Micaela, sintem alaturi de tine. Cred ca pe toate ne-a ajuns oboseala, totusi a fost un an greu, incepind cu invatatul mersului, cind nici nu mai puteam respira din cauza durerilor de spate si pina acum la sfirsit de an cind sintem ba cu invatatul culorilor, ba cu olita, ba cu vorbitul, fiecare cu ce poate. Capul sus, ce nu ne omoara ne face mai puternici.

Simonela, nu fii trista ca nu ati umplut inca ghetutele. Oricum ei sint prea mici ca sa inteleaga care-i treaba cu Mosii astia. Noi i-am luat Marei ceva jucarii, dar i-a pus Cristi si niste dulciuri in ghetuta. Cind le-a vazut dimineata a fost foarte intrigata, le-a luat si le-a aruncat cit colo, dupa care a zimbit fericita ca a facut curat la ghetute.

Marutza, iubirea noastra

roxana 25s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis 116

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani pentru Nicolete si Nicolae (Zuzu si Nino, sarbatoriti azi, nu?)

La multi ani Andruzza, sa fii fericita si sanatoasa.

Raresionut, multumim ca v-ati interesat de noi. V-am admirat in pozele de la botez, sunteti frumosi si inimosi. Sa-ti traiasca finuta, sa creasca mare si sanatoasa.

Noi suntem bine, doar ca Rares este un mic terorist, care nu ma lasa sa respir nici cinci secunde. Ieri ma chinuiam sa citesc pe forum, iar Rares mi s-a suit in carca dupa ce s-a catarat ca o maimutica pe scaun, si a stat in spinarea mea pana am inchis calculatorul.

E un copil bun, destul de ascultator, nu va inchipuiti ca face cine stie ce nazbatii, doar ce face un copil de varsta lui in mod obisnuit (adica alearga non-stop, se catara peste tot, ia si ascunde diverse lucruri, rupe hartii, scrie cu pixul pe pereti, chestii de-astea ).

A facut insa, de ceva vreme, o obsesie pentru mine, ma prefera tututuror celorlalti, iar asta ma oboseste. Plus ca nu il mai pot lasa singur in patut, desi nu a coborat inca, sta foarte periculos atarnat de pat. Am incercat sa-l feresc de o eventuala cazatura si am unit patul nostru cu patutul lui, si asa a invatat sa coboare din patutul lui, sprijinindu-se cu un picior de patul mare. Asa ca am despartit iar paturile si am ales sa stau sa-l pandesc, poate sunt pe faza si n-o sa cada cand va reusi sa sara.

In rest, ne-am luat masina, o Dacie cam veche dar care merge foarte bine. Mai greu este cu scaunul de masina, nu are centuri in spate si cei de la service-ul Dacia ne-au zis ca nu pot monta. Nu stiu cum vom face, dar vreau neaparat scaun pentru Rares.

Am vazut poze cu frumoasa Roxana (Rp) si cu David ce mic si surioara Marutza.

L-am vazut si pe Brien, cu cadourile de Mos Nicolae. Este la fel de frumos, mare si destept.

Va pup pe toate si pe copilasi. Ar mai fi multe de spus, incerc sa mai scriu.

Poze Rares

Mergi la inceput